- 26 Şubat 2017
- 17
- 2
- 6
- Konu Sahibi Nefesimmsinn
-
Nasıl anlayacağımı bilsem zaten size sormam. Benden bilgili olduğunuzu düşünerek size soruyorum ama siz asagilamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.O yasta nerden aklına geldı. Bunu biz degıl senın anlaman gerekır
Başka bir şekilde anlaşılmaz miO zaman doktora gıt tatlım muayene ol öyle anlaşılır.
Hayır.Başka bir şekilde anlaşılmaz mi
E soyledim zaten,iki tane ayri mesajim var,korkmamasini da soyledim,daha ne diyeyim? Benimle beraber birkac kisi daha var hatta ayni sekilde soyleyen. Bence siz tum mesajlari okumadan kimseye tersliyorsun demeyin!Sadece emin olmak istiyor cünkü korkuyor . Bu yüzden 1 kişiden değil birden fazla kisiden yanıt bekliyor ve bence bu gayet normal . Lütfen korkutmak yerine fikrinizi söyleyin, yası büyük olmayabilir ama bu onu terslemenizi gerektirmez ..
Ben sadece sevdiğim adam bana sahip olsun istiyorum. Yirtilmistir öğrenmek istiyorum sadece onun ilki olduğumu kanıtlamak istiyorum başka nedenim Yok
Bunu burada kimse bilemez, hiçbirimiz jinekolog değiliz, birşey olmamıştır dersekte afaki olur, olmuştur dersekte.Yırtılmış midır sizce
Adetliydim bilmiyorum kiYaa vesvese oluyor insanda anlıyorum ama fazla geldi mi kan yoksa?
14 yaşında mastürbasyon mu uuuuuuKüçüktüm on iç on dört yaşlarında mast yaparken parmağımı biraz içeri kaydırdım ama fazla değil en fazla parmağın birinci ÇIzgisine kadar o zaman bir de adetliydim acaba kızlığım bozulmuş mudur? Aynada dün bakmaya çalıştım içeri doğru yatay bir giriş gözüküyor yalnızca ne olir yardım edin çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?