- 26 Şubat 2017
- 17
- 2
- 6
- Konu Sahibi Nefesimmsinn
-
Fake hesapsın bana kalırsaKüçüktüm on iç on dört yaşlarında mast yaparken parmağımı biraz içeri kaydırdım ama fazla değil en fazla parmağın birinci ÇIzgisine kadar o zaman bir de adetliydim acaba kızlığım bozulmuş mudur? Aynada dün bakmaya çalıştım içeri doğru yatay bir giriş gözüküyor yalnızca ne olir yardım edin çok korkuyorum.
Ya gerçekten fake değilim. Sadece merak ediyorum yırtılmış mıdır? Dün bakmaya çalıştım yatay aşağıya doğru içe doğru giriş vardı sadece nolur bana bir şey diyin.Fake hesapsın bana kalırsa
Ama ciddi anlamda bir mesaj yazayım korkmana gerek yok zarİn anlamı namus kavramdır bozulmuş dahi olsa bilinçli yaptığın bir eylem olmadığı için namusuna helal gelmiş değil dürüstsün yani
Doktora gitYa gerçekten fake değilim. Sadece merak ediyorum yırtılmış mıdır? Dün bakmaya çalıştım yatay aşağıya doğru içe doğru giriş vardı sadece nolur bana bir şey diyin.
Korkuyorum. Bana fikir verseniz yırtılmış mıdırDoktora git
Yırtılmış midır sizce13 -14 yaşında nereden aklına geldi mast. Ya şimdiki nesil çok farklı ya da bizim nesil çok aptalmış
İnternet var ya bu internet, saflık diye birşey kalmadı13 -14 yaşında nereden aklına geldi mast. Ya şimdiki nesil çok farklı ya da bizim nesil çok aptalmış
Evet yırtılmış. Tüh kocana ne dicen şimdi?Küçüktüm on iç on dört yaşlarında mast yaparken parmağımı biraz içeri kaydırdım ama fazla değil en fazla parmağın birinci ÇIzgisine kadar o zaman bir de adetliydim acaba kızlığım bozulmuş mudur? Aynada dün bakmaya çalıştım içeri doğru yatay bir giriş gözüküyor yalnızca ne olir yardım edin çok korkuyorum.
Ya gerçekten mi yirtilmistirEvet yırtılmış. Tüh kocana ne dicen şimdi?
Fazla ileri gitmedim ama diyorum ya adetliydim dün baktım aynadan içe doğru yatay bir geçiş var yalnızca bilmiyorum çok korkuyorum. Çocuktum saçmaladım.Bozulmamistir,anlattigin gibi parmaginin birinci cizgisine kadar soktuysan yani
Ama sonradan uzulecegin seyleri yapmamalisin
Aynadan bakarak halen sacmaliyorsun.Fazla ileri gitmedim ama diyorum ya adetliydim dün baktım aynadan içe doğru yatay bir geçiş var yalnızca bilmiyorum çok korkuyorum. Çocuktum saçmaladım.
Ben sadece sevdiğim adam bana sahip olsun istiyorum. Yirtilmistir öğrenmek istiyorum sadece onun ilki olduğumu kanıtlamak istiyorum başka nedenim YokAynadan bakarak halen sacmaliyorsun.
Gercek konuysa msj su
Kizligina bakip durmak yerine derslerine calis egitimini tamamla meslegini eline al calis ve seni bedenin icin degil kalbin icin zekan icin yaptigin guzel isler icin sevecek adami bul. Mal degilsin sen kizligin bozulsa ne olacak kimseye bunun hesabini vermek zorunda degilsin
Dert etmesene kendine, bozulduysa bozuldu nedir yani. Daha yasin cok kucuk,ileride takmayacaksin bile boyle seyleri. Cinsiyetini kendi basina bir dert haline getirme derim.Fazla ileri gitmedim ama diyorum ya adetliydim dün baktım aynadan içe doğru yatay bir geçiş var yalnızca bilmiyorum çok korkuyorum. Çocuktum saçmaladım.
Ya diyorum ben sadece sevdiğim adama onun ilki olduğumu kanıtlamak istiyorum yoksa var ya da yok olduğu kurumda değil ilk gecenin nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum yırtılmış mıdır ki? Böyle diyorsunDert etmesene kendine, bozulduysa bozuldu nedir yani. Daha yasin cok kucuk,ileride takmayacaksin bile boyle seyleri. Cinsiyetini kendi basina bir dert haline getirme derim.
Benim ne düşündüğüm önemli değil. Hayat bir damla kandan ibaret değildir. Çok kafana takıyorsan bir doktora görünürsün. Şüphelerin sona ererYırtılmış midır sizce
Her doktor bakıyor mu kiBenim ne düşündüğüm önemli değil. Hayat bir damla kandan ibaret değildir. Çok kafana takıyorsan bir doktora görünürsün. Şüphelerin sona erer
Ben sadece sevdiğim adam bana sahip olsun istiyorum. Yirtilmistir öğrenmek istiyorum sadece onun ilki olduğumu kanıtlamak istiyorum başka nedenim Yok
Sahip olmak mı ?
Bu zamanda birine kendini kanitlamayi onun sahibi olmasını düşünen kızların olması çok üzücü[/QUOTE o anlamda değil yalnış anlamayın adı ben sadece öğrenmek istiyorum yırtılmış midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?