merhabalar kızlar..ben kafamdaki sorulara cevap bulamıyorum...bundan 15 gün önce kadar...doktora gitmiştim...bana rahimde kalınlaşma var dedi...yumurtalarında kistik birşeyler var gibi dedi...bende korktum dolayısıyla...adet olunca 3. günde hormon testi yaparız demiştir ama adetim 6 gün geçti...acaba hamile olabilirmiyim...dünde bir tanıdığımız sende birşey varmı dedi ...bir güzellik çökmüş falan dedi ki beni hep görür...2 haftadır görmüyordu...meraktayım...test yapmayada korkuyorum...çünkü 1 yıldır bebek düşünüyorum hep test yaptıktan sonra hastalandım...arada hafiften bir belim ağrıyor geçiyor...ama anlamadım hamilelik belirtisi nasıl olur onuda bilmiyorum...heveslenmeye bile korkuyorum....
ay heyecan yaptım şimdi...ozaman eşime söylüyüm gelirken test getirsin...artık kendimle dalga geçiyorum her ay 10 test çözmezsem işim rast gitmez diye...birde hamile olursam varya...amanınama yinede umutlanmıyım ben...dua edin kızlar ya...valla beni bu moralsizlikten kurtardınız Allahta ne muradınız varsa versin :)
sana birşey diyimmi...Allah biliyor ya bende öyle düşündüm muayeneden sonra...dedim ya onlar embriyo ise...hani kist dedi ama..ne biliyim dedim...ay ben gidiyorum eczaneye yatutmayın beni...
merhabalar kızlar..ben kafamdaki sorulara cevap bulamıyorum...bundan 15 gün önce kadar...doktora gitmiştim...bana rahimde kalınlaşma var dedi...yumurtalarında kistik birşeyler var gibi dedi...bende korktum dolayısıyla...adet olunca 3. günde hormon testi yaparız demiştir ama adetim 6 gün geçti...acaba hamile olabilirmiyim...dünde bir tanıdığımız sende birşey varmı dedi ...bir güzellik çökmüş falan dedi ki beni hep görür...2 haftadır görmüyordu...meraktayım...test yapmayada korkuyorum...çünkü 1 yıldır bebek düşünüyorum hep test yaptıktan sonra hastalandım...arada hafiften bir belim ağrıyor geçiyor...ama anlamadım hamilelik belirtisi nasıl olur onuda bilmiyorum...heveslenmeye bile korkuyorum....
aldım geldim yaptım beklemedeyim daha bir renklenme olmadı....hele 10 dk geçsin...of puf heyecan
tek çizgi çıktı..bu ayda mortingen o zaman....
eger cıkmazsa erken olabılır.3-4 gun sonra tekrar denersın olmadı yada kan testınde baktırırsın offf bende heyecan yaptımmm
benim vaktimden 3gun 5gun ve 1hafta gecerken test yaptim 3ude negatif cikmisti,ama 11.ci gun pozitif cikti.beklemekte yarar var.bebek rahme yerlesindikten sonra hormon salgilandigi zaman pozitiv cikar.
birşey sorucam mesela bu test 30 dk bekledi o zaman silik çizgi çıksa .....sanki çünkü çok odaklanınca inceden bir çizik varmış gibi görüküyorda acaba göz yanılgısımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?