Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebeğim 3,5 aylık bugün 8 tane diş gördüm diş etinde uca yaklaşmış ama he huzursuzluk ne ateş hiç bişey yok calpel jel ve soğuk diş suluğu aldım bu normal mi sonuçları ne olur ilerde doktora götürdüm ama tatmin olamıyorum çok erken değil mi birşeyler söyleyin
bebeğim 3,5 aylık bugün 8 tane diş gördüm diş etinde uca yaklaşmış ama he huzursuzluk ne ateş hiç bişey yok calpel jel ve soğuk diş suluğu aldım bu normal mi sonuçları ne olur ilerde doktora götürdüm ama tatmin olamıyorum çok erken değil mi birşeyler söyleyin
geçmiş olsun evet biraz erken dişler sürmeye başlamış.normalde 6 aylıkken çıkmaya başlar.ama bazen sizin bebeğinizde olduğu gibi erken süt dişi sürmeside görülebiliyor.bu durum genelde kalıtsaldır.eşiniz yada sizinde süt dişleriniz erken sürmüş olabilir.önemli olan çıkan dişlerin çürümesini engellemek.ona dikkat etdiğiniz sürece problem olmaz sağlıklı günler