bu konuya en güzel örnek şuaralar gündemde olan GAMZE VE OĞLU ATAKAN olmalı...bu tip haberler okuyunca her yanımı ölüm korkusu sarıyor...kadıncağızın mektubunu okusanızz...hep endişelerimizi dile getiriyor...ALLAH onu yavrusuna bağışlasın...inşallah kurtulur kadıncağız..duşunmek zorundayız...ALLAH hiç birimizi evladından ayırmasın ...sağlıkla büyütün çocuklarınızı...
hem de nasıl amanın.. bazı geceler uykum kaçıyor.. tek manyak siz değilsiniz böceğim, biz de varız.. allah gecinden versin, bişi olursa ne olur diye düşünüyoruz.. ama bence sadece biz de değiliz, insan anne-baba olunca otomatikman düşünmeye başlıyor..
aklım hep onunla belkide annesiz olmak beni böyle yapmış olabilir ama o doğduğunda 2 gün uyumamıştım bazen beni deli etsede onsuz ne yaparım düşünmek bile istemiyorum ...
:44:
bende düşünüyorum hatta bu konuyu eşimede açtım bana birşey olursa oğluma annem baksın sen bakamassın gi şeyler söyledim.eş,m kızdı tabi.ama insan hasta olunca böyle şeylerden daha çok korkuyo tabi
Slm Kızlar,valla ben de bu aralar aşırı derecede bu konuya takmış durumdayım.Oğlum var 10 aylık (Allah herkesin evladını bağışlasın, içinde de benimkini) eğer ölürsem ne yapar oğluşum diye bi korku kapladı içimi,aklıma her geldiğinde hemen kafamı başka düşüncelerle dağıtmaya çalışıyorum. Anne olmak çok zormuş yaaaa....Korkular hevesler,düşünceler ama en güzeli onun gözlerinin içinde kaybolmak...