Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem de nasıl amanın.. bazı geceler uykum kaçıyor.. tek manyak siz değilsiniz böceğim, biz de varız.. allah gecinden versin, bişi olursa ne olur diye düşünüyoruz.. ama bence sadece biz de değiliz, insan anne-baba olunca otomatikman düşünmeye başlıyor..
İnanki ilk sayfada bekliyordum senin yorumunu az çok tahmin ettim hemen geleceğini
Aklın yolu bir neticedekaydirigubbakcemile5
Ne yapar ne hisseder diye kurup kurup duruyoruz.Bugün babamız yoktu mesela aslında hergün yok ama pazar oluşundan dolayı sanki anlamış gibi evde babaci babaci dolandı,küçük sandalyesine oturdu babacisine bişeler anlattı,dedim Allah korusun bişe olsa ne yapar ..Uff ağladım ağlıcam deli gibi.:bbo:
ben de öyleyim canım ya:gitme:..hatta bugün de konuştuk bu konuyu...Kızıma benim gibi kim bakar titriyorum üstüne el bebek gül bebek büyütüyorum onu,herşeyin en iyisini yesin,en güzel şekilde beslensin,en güzel oyuncaklar onun olsun, herşeyin en güzelini giysin...Onun için çalışmıyorum bile..Her zaman dua ediyorum bahtı güzel olsun diye...benim gibi kim düşünür yavrumu...Allah çocuklarımızı büyüttmeyi evlendikleri,çocuk sahibi olduğu günleri göstersin inşaallah...Tek manyak ben miyim,biz miyiz çift olarakmafoldumben
Düşünüyor konuşuyoruz bize bir şey olursa evladımız ne yapar nasıl olur diye.Sizde var mı bu tarz korkular düşünceler?
bu her annede oluyor demek ki..bana birşey olursa evladıma ne olur diye...bende onlardandım..
ancak birgün bir hocanın vaazına rastladım..peygamber efendimizin (s.a.v) hayatından anlatıyordu..anne karnında yetim kaldı..annesi 6 yaşında hastalanıp vefat etti..dedesiyle kalmaya başladı..dedeside birkaç sene sonra öldü..ve o zamanlarda çocuğa miras kalmışsa amca teyze gibi akrabalar çocuğa bakıyormuş ...peygamberimiz küçük yaşta olmasına rağmen çok akıllı bir çocuktu kendisi maddi durumdan iyi olmadığını bildiği için dedesi defnedilirken ben şimdi ne olacağım diye düşünerek gidecek yer kabeyi buldu.kabeye gidip duvarının dibinde oturup ağlamaya başladı..ancak amcası ebu talib onu buldu ve ona muhammed benimle gelir misin dedi..o da sevinerek amcasına gitti..amcasının hanımıda onu kabul etti bir sürü çocuğu olmasına rağmen.kendi çocuklarından üstün tuttu.ilerde peygamber olacağını bilmeden....sonuç mu? Allah en sevdiği kuluna bu kadar acıyı yaşatmışken biz kimiz ki? çocuklarımızın iyi yaşamasını biz sağlamıyoruz ki..biz sadece aracıyız..
bize düşen anne -babası olmayan çocuğun hakkını gözetmek...
bir ara evlenme programlarını izlemeye takıldım tiksinti geldi..adam yahut kadın geliyor evlenmeye çocuk problemim yok annemde kalıyor diyor..aşkı sevgiyi yaşamak istiyorum diyor...evi arabası olunca gururla ilk önce diyor çocuğunu sona diyor fazlalık gibi...o kadar kızıyorum ki sen kazık kadar insansın sevgi arıyorsun o çocuk aramaz mı? yazık günah değil mi?şimdi böyle anne babanın varlığıyla yokluğu arasındaki farkı kim söyleyebilir?Allah kimseyi şaşırtmasın :Saruboceq:
neyse biz çocuklarımıza yaşamımız boyunca doğru yolu göstermek koruyup kollamak zorundayız...
Evet Hz.Muhammed'in hayatı çok etkileyicimafoldumben
GEçende bir arkadaşımız öldü 2 yaşında oğlu vardı onların kendi evlerine duaya gittik bu hafta içi,o çocuğu görünce içim bi tuhaf oldu.Anlatamam,yıkıldım o an.mafoldumben
Amcası alıp her gün parka götürüyormuş,gezdirip tozduruyormuş.Baba nerde baba gelecek mi,babayı özledim baba gelsin diyormuş sürekli.Eşimi görünce baba nerde dedi.Eşim de tutamadı kendini,çok kötü olduk.Hala yazarken şangır şangır ağlıyorum şu an.
O evlilik programlarındaki rezillik bana sövdürmeye kadar gidiyor.Hiç girmeyeyim o konuya:mymeka:
bu her annede oluyor demek ki..bana birşey olursa evladıma ne olur diye...bende onlardandım..
ancak birgün bir hocanın vaazına rastladım..peygamber efendimizin (s.a.v) hayatından anlatıyordu..anne karnında yetim kaldı..annesi 6 yaşında hastalanıp vefat etti..dedesiyle kalmaya başladı..dedeside birkaç sene sonra öldü..ve o zamanlarda çocuğa miras kalmışsa amca teyze gibi akrabalar çocuğa bakıyormuş ...peygamberimiz küçük yaşta olmasına rağmen çok akıllı bir çocuktu kendisi maddi durumdan iyi olmadığını bildiği için dedesi defnedilirken ben şimdi ne olacağım diye düşünerek gidecek yer kabeyi buldu.kabeye gidip duvarının dibinde oturup ağlamaya başladı..ancak amcası ebu talib onu buldu ve ona muhammed benimle gelir misin dedi..o da sevinerek amcasına gitti..amcasının hanımıda onu kabul etti bir sürü çocuğu olmasına rağmen.kendi çocuklarından üstün tuttu.ilerde peygamber olacağını bilmeden....sonuç mu? Allah en sevdiği kuluna bu kadar acıyı yaşatmışken biz kimiz ki? çocuklarımızın iyi yaşamasını biz sağlamıyoruz ki..biz sadece aracıyız..
bize düşen anne -babası olmayan çocuğun hakkını gözetmek...
bir ara evlenme programlarını izlemeye takıldım tiksinti geldi..adam yahut kadın geliyor evlenmeye çocuk problemim yok annemde kalıyor diyor..aşkı sevgiyi yaşamak istiyorum diyor...evi arabası olunca gururla ilk önce diyor çocuğunu sona diyor fazlalık gibi...o kadar kızıyorum ki sen kazık kadar insansın sevgi arıyorsun o çocuk aramaz mı? yazık günah değil mi?şimdi böyle anne babanın varlığıyla yokluğu arasındaki farkı kim söyleyebilir?Allah kimseyi şaşırtmasın :Saruboceq:
neyse biz çocuklarımıza yaşamımız boyunca doğru yolu göstermek koruyup kollamak zorundayız...