Bana bir akıl verir misiniz?

teşekkür ederim tavsiyeniz için evet ikna etmeye çalışcam eşimi sonuçta çalışırsam da bizim için çocuğumuz için
daha büyüyünce ayrılmak zor olacak diye 4 aylık bebek bırakılmaz ayrıca şuan çalışırsanız bebeğiniz için değil sırf kendiniz için çalışmış olacaksınız çünkü onun sadece bez yada mama masrafı var 2 yaşına kadar olmasada 1-1,5 yaşına kadar idare edin bence yada yarım gün bir iş bakın kendinize harçlığınız yok diye bebeğe kıymayın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşim görüyor tabi ama anlamıyor belki de zaten öyle bir ortamda büyüdüğü için anormal gelmiyor da olabilir. Kayınvalidem ille bakayım demez ama anneme bıraktım ona baktırmadım diye alttan alttan doldurur durur eşimi ki zaten hiçbir zaman söyleyeceğini açık açık söylemez hep ince ince dokundurarak ima ederek söyler eşim de gık diyemez karşısında sonra gelir bana surat yapar benim huzurumu bozar

Zaten annem çok daha bilinçlidir bu konuda. benimki daha küçük ama mesela eltim iki yaşındaki oğluna o hareketi yapma onu söyleme ayıp falan dese kayınvalidem hemen karışır bırak çocuk ne iterse desin sövsün saysın sonra unutur. şunu yapma desen ben kaç tane çocuk büyüttüm demeye başlar hemen. Dilimin ucuna geliyor da diyemiyorum "Kaç tane çocuk büyütmüşsün de biri peşine bir sürü serseri takar biri okumaya diye gidip kocaya kaçar ötekinin aklı beş karış havada. böyle büyüteceksen hiç büyütme daha iyi"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…