Merhaba arkadaşlar. Ben bir buçuk yıllık evliyim ve dört aylık bebeğim var. Lise mezunuyum maalesef elimde bir mesleğim yok. Doğumdan önce bir büroda sekreterlik yapıyordum şu an bebeğe bakıyorum çalışmıyorum. Eşimin maaşı çok az, çok maddi sıkıntı çekiyoruz. İdare etmeye çalışıyorum ve her şeyden kısıyorum,küçük bir ilçede yaşadığımız için kiralar falan düşük olduğundan bir şekilde idare ediyoruz ama artık çok bunaldım. Genelde cebimde beş kuruş harçlığım bile olmuyor ve eşime de isteyemiyorum çünkü biliyorum ki onda da yok bi ihtiyacım olsa eşime söylesem kendimi suçlu gibi hissediyorum
Yani kısacası ben çalışmak istiyorum en azından kendi ihtiyaçlarımı karşılayabilmek istiyorum. Evime çocuğuma katkım olsun istiyorum. Bütün gün evde bunalıyorum kendimi çok işe yaramaz hissediyorum. Ama bir türlü karar veremiyorum bebeğimi bırakıp çalışmalı mıyım arkadaşlar. Eşime sorduğumda çalışma demiyor ama hiç değilse çocuk biraz daha büyüseydi diyor ne yapacağımı şaşırdım. Çalışmasam olmuyor çalışsam bebeğime kıyamıyorum sizce ne yapmalıyım arkadaşlar çalışsam bebeğim benden uzaklaşır mı diye korkuyorum. Ya da diyelim ki Allah korusun bişey olsa eşim çocuğun başında dursaydın böyle olmazdı diye suçlamasından korkuyorum. Ne yapmalıyım sizce??
Uzun olduysa özür dilerim arkadaşlar
Yani kısacası ben çalışmak istiyorum en azından kendi ihtiyaçlarımı karşılayabilmek istiyorum. Evime çocuğuma katkım olsun istiyorum. Bütün gün evde bunalıyorum kendimi çok işe yaramaz hissediyorum. Ama bir türlü karar veremiyorum bebeğimi bırakıp çalışmalı mıyım arkadaşlar. Eşime sorduğumda çalışma demiyor ama hiç değilse çocuk biraz daha büyüseydi diyor ne yapacağımı şaşırdım. Çalışmasam olmuyor çalışsam bebeğime kıyamıyorum sizce ne yapmalıyım arkadaşlar çalışsam bebeğim benden uzaklaşır mı diye korkuyorum. Ya da diyelim ki Allah korusun bişey olsa eşim çocuğun başında dursaydın böyle olmazdı diye suçlamasından korkuyorum. Ne yapmalıyım sizce??
Uzun olduysa özür dilerim arkadaşlar