Bana bir akıl verin. Sizce kim haksız?

RunawayMP

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
250
180
25
Bundan iki gün önce erkek arkadaşım ile küçük bir tartışma yaşadık ve bana son sözü ' Sen güldürmezsen beni başka kızlar güldürür' diye çok ağrıma giden bir laf etti. Dün işte ben buna günaydın yazdım. Bekledim cevap vermesini. Discord biliyor musunuz bilmiyorum. Oda wp gibidir. Oradan yazayım dedim. Canlı derse giriyor her hafta araları. Bir arkadaşı var sürekli onunla sesli odalarda takılır konuşur. Baktım kanal da ki her şey silinmiş. Geçmiş mesajlar fotoğraflar falan. Tam yazacaktım baktım sunucuya birkaç kişi girdi. İki kız :d Kızlardan birinin sadece adını biliyordum. Bu mahlukat! kız hakkın da beni kışkırtmak için birçok kez bahsetmişti. Bana şunları dedi ' Sınıftan arkadaşımı çağırmıştım ama onlar da geldi. Hem seni de kız arkadaşım olarak söyledim. Şimdi boş yapma. Sunucudan çıkarak beni zaten arkadaşlarıma küçük düşürdün. Yaptığın saçma'
Sen onlara benim kim olduğumu söylerken ses odaların da rahat rahat konuşuyordun. O kızlar sınıftan. Benim kızdığım konu birisiyle konuşuyorsan bundan benim haberim niye yok. Madem arkadaşsın bende senin kız arkadaşınım tanıştırıcaksın beni de. Hem bir tek sen o sunucuyu paylaşıyorsun. Senin o kızla bir yakınlığın var ki o kız rahatlıkla o sunucuya girip ses odalarına girebiliyor. Gerçekten ağlamaktan gözlerim şişti. Birde kendisini haklı görüp beni aşağılaması beni bitirdi. Bana akıl verin
Verin ki kendime geleyim

Ben herhalde yasim itibariyle biraz tahammülsüzum bu gibi konularda..simdi akil verin kendime geleyim demissin..verelim.Askindan oluyorsun ya simdi bu herifin hayatta vazgecilmez hicccc kimse yok.Oyle yillarca kor kutuk suren ask yok onlar hormon ...En acisi adamin dedigi laf ve siz donup msj atiyorsunuz orada bitirmeniz lazimken.Bak sekerim hayata bir kez geliceksin buralar pisman olup "ah keske zamaninda aklimi kullansaydim"diyen kadin dolu.Sana deger vermeyen adama hadi dehhh de gec işine bak.Omrunuzu ana baba simarigi akli 5 karis havada adamlar icin harcamayin

Sen onun umrunda değilsin ki ne aklı istiyorsun kendine saygın olsun uzaklas bu mahluktan. Diğer seyleride anlamadım wp gibi uygulama yok odalar onlar bunlar. Ne gerek var bunca saçma şey kullanmanıza

Valla hiç bir şey anlamadım sunucu oda bilmem ne. Ama ayrıl.

Yeni nesilin sorunlarını anlamıyorum ben ya kesin çok yaşlandım. Resmen konudan tek anladığım ilk cümle.
Discordu pek bilmiyorum genelde oyun kültürü olanlar bilir bu sunucu ayrı odalarda sanırım diğerlerinden ayrı özel konuşuyorlar demeye çalışmış
Keşke direkt sevgilim beni kışkırtmak için bahsettiği kızlarla benden habersiz konuşuyor falan yazsaydı
Bir de neden haberi yok bu da detay bunu unutmuşum ama en sondaki rezil kısmını anlayamadım

Anladığım kadarına yazayım

Adamın cümlesi faul

Ertesi sabah günaydın yazmam

Lakin odaya kızlar gelmiş diye neden olay çıktı anlamadım kızlarla konuşamaz mı her konuştuğu kızı hesap mı verecek

Adamı yatakta bir eli bir kızın bir yerinde bir eli bir başka kızda görmüş gibi tepkiniz çoklkkkkk abartılı

Ben anladığımı yazayım. Veled sesli çet yapıyomuş. Bunun bağlandığı yerden sınıf arkadaşı kızlar da bağlanmış. Ama veled sevgilisinden arkadaşlarına bahsetmemiş.

Konuda çok teknolojik terim var
İnsan bir yerden sonra kayboluyor valla

Bu çocuk da olmayan bir şeyler var ama o kesin
Bence hiç uzatmayın ayrılın

Bundan iki gün önce erkek arkadaşım ile küçük bir tartışma yaşadık ve bana son sözü ' Sen güldürmezsen beni başka kızlar güldürür' diye çok ağrıma giden bir laf etti. Dün işte ben buna günaydın yazdım. Bekledim cevap vermesini. Discord biliyor musunuz bilmiyorum. Oda wp gibidir. Oradan yazayım dedim. Canlı derse giriyor her hafta araları. Bir arkadaşı var sürekli onunla sesli odalarda takılır konuşur. Baktım kanal da ki her şey silinmiş. Geçmiş mesajlar fotoğraflar falan. Tam yazacaktım baktım sunucuya birkaç kişi girdi. İki kız :d Kızlardan birinin sadece adını biliyordum. Bu mahlukat! kız hakkın da beni kışkırtmak için birçok kez bahsetmişti. Bana şunları dedi ' Sınıftan arkadaşımı çağırmıştım ama onlar da geldi. Hem seni de kız arkadaşım olarak söyledim. Şimdi boş yapma. Sunucudan çıkarak beni zaten arkadaşlarıma küçük düşürdün. Yaptığın saçma'
Sen onlara benim kim olduğumu söylerken ses odaların da rahat rahat konuşuyordun. O kızlar sınıftan. Benim kızdığım konu birisiyle konuşuyorsan bundan benim haberim niye yok. Madem arkadaşsın bende senin kız arkadaşınım tanıştırıcaksın beni de. Hem bir tek sen o sunucuyu paylaşıyorsun. Senin o kızla bir yakınlığın var ki o kız rahatlıkla o sunucuya girip ses odalarına girebiliyor. Gerçekten ağlamaktan gözlerim şişti. Birde kendisini haklı görüp beni aşağılaması beni bitirdi. Bana akıl verin
Verin ki kendime geleyim
Sunucu oda bunlar net üzerinden sanırım. Senin sevgilin başka kızla başka bir sayfada konuşmuş sen o sayfayı göremiyomusun 🤔 nolmuş ben hiç anladım

X