• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bir akıl verin lütfen yardım edin :(

seasparkle95

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
58
12
13
Merhaba, bu siteye yeni katıldım, sıkıntılı olduğum bi konu var,ben 19 yaşındayım ve bekarım ancak erkek arkadaşımla ilişkiye giriyoruz daha doğrusı girmeye çalışıyoruz , fiziksel bi sorunum olduğunu düşünüyorum başta vajinismus olduğunu düşünüyorduk ancak ilişki sırasında içime girmeye çalıştıkça müthiş bi acı hissediyorum içim yanıyormuş gibi oluyor jinekolaga gitmek istiyorum aylardır üzülüyorum bu soruna ,nasıl bi tepki alacağımdan korkuyorum sizden ricam bana beni yargılamayacak işinde iyi bir bayan jinekolog tavsiye edebilir misiniz ? Not : bu ilk muayenem olacak çok korkuyorum ve bakire olup olmadığımı bile bilmiyorum.

Son düzenleme:
hangi şehide yaşıyorsun bakarlar, aktif cinsel hayatım var, vajinal ultrason istiyorum de, ama bakire olup olmadığını bilmediğinide belirt, büyük şehirdeysen kimse seni yargılamaz, umurlarında bile olmaz, doktor her gün bu işleri yapıyo her hastanın özel hayatını düşünecek olsa devreleri yanar işini yapamaz. doktorlar işine iş olarak mekanik bakar, öyle olmasa bile zaten bi daha görmiceksin öyle düşün

İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum, yine de çok çekiniyorum da muayene olmaya falan korkuyorum da bana biraz güven verecek iyi niyetli güleryüzlü bi dojtor olsa fena olmazdı

diğer konuya yazıcaktım kapandı.
vajinusmus demişler.her ilişkiye giremeyen vajinusmus mu oluyo.cinsellikten bi korkusu yok sadece tam birleşme olmuyo anladğım kadarıyla.
ayrıca 20 yaşında olduğunu söylemişsin ama nickinde 95li gibi görünüyosun.
doktora gidip cinsel ilişkiye giremiyorum diyip sorununu söylersen sana doktorun evlimisin bekarmısın diye sorucağını sanmıyorum.

20 yaşıma girdim gün anlamında demiştim evet 95 li de olsam aynı kapıya çıkıyor zaten, daha önce yumurtalımı kist sanan bi ultrasoncu jinekolaga yollamıştı sordular direkt evli misin bekar mısın diye bide konuyu belirtince kesin soracaklar

Vajinismus falan değilsin.
Ayrıca, o şekilde güleryüzlü bir doktor bulamazsın, hiçbir insan, yalnızca doktorlar değil, 20 yaşındaki bir genç kızı cinsel ilişkiye teşvik edecek yanıtlar vermez gülümseyerek. Olumsuz da konuşmazlar, olumlu da. İşini yapar geçer.
Ayrıca, sadece doktor değil, bu kadar çekinirsen, utanırsan, herkesin karşısında daha çok ezilirsin. Sen kendine güvenen tavırlarla gireceksin içeri, yaptığının arkasında dur.

Normalde utangaç çekingen vs. Biri değilim lafımı da söylerim direkt, burda mesele olayın illegal kaçması heralde bana alkış tutsunlar demiyorum ben kendi yaşıtlarıma ya da herhangi birine doğru bişe yapıyormuşum gibi empoze de etmeye kalkmıyorum tamamen benim problemim arkasında duramadığım bi konu değil , son zamanlardalenflerimden dolayı birçok hastalıkla uğraşıyorum ve çeşit çeşit doktorlar gördüm bu beni yıpratıyor artık insan gibi bi muamele istiyorum sadece teşekkür ederim yorumun için

Evliyim de o zaman kimlik kontrolu yapcak deiller ya

Teşekkür ederim , şimdi o zaman gitmenin zamanı geldi benim kriterlere kalsa doktor bulamıcam, yine de araştırıp işinde iyi birini bulsam fena olmaz

@ minikkelebekk Aslında öyle de, ne biliyim şuana kadar okuduğum bloglarda sitelerde doktor muamelesine bağlı çok olumsuz hatta korkunç şeyler gördüm bu beni zaten korkuyorken daha da çıkmaza sürükledi diyebilirim ve sevgilimden başka konuyu bilen danışacağım vs. Hiç kimsem yok çevremde

@ minikkelebekk Aslında öyle de, ne biliyim şuana kadar okuduğum bloglarda sitelerde doktor muamelesine bağlı çok olumsuz hatta korkunç şeyler gördüm bu beni zaten korkuyorken daha da çıkmaza sürükledi diyebilirim ve sevgilimden başka konuyu bilen danışacağım vs. Hiç kimsem yok çevremde
özgüvenin yüksek olsun giderken, evlilik konsuunda bir şey derse henüz kağıt üstünde evli değilim de, ne olacak, ona ne.. görevini yapsın

Sorunlu falan değilim , gerçekten de kapalı olduğum için yargılanmaktan korktuğum için yazdım, sizin ve sizin gibilerin manipule edici türlü türlü iftira boyutundaki yorumlarınız beni ilgilendirmiyor , burada derdimiz var ki söylüyoruz görüyorum ki insanlar fesatlıkta şeytanlıkta birbirleriyle yarışıyorlar ,yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen.

Back