arkadaşlar merhaba ..... kendimden biraz bahsetmek istiyorum uzun olursa şimdiden özür dilerim lütfen bana yardımcı olun ... benim 2 senelik bir ilişkim vardı kilo ver evlenicez kilo ver evlenicez diye onu o kadar çok sevdim ve evleniceğimize o kadar inandım ki onun için 43 kilo verdim verdikten sonra ailesiyle tanıştırdı ve bir kavgayla benden ayrıldı 9 ay sonra başka biriyle evlendi .... çok bunalımlı dönemlerimde sık sık tatile antalyaya giderdim gittiğimde bir yer bildirimi uygulamasıyla aynı bölgede olan biriyle tanıştım ... tanıştık gittik buluştuk oturduk konuştuk ve tesadüfen o da istanbulda doğmuş büyümüş ve aynı yerde oturduğumuzu sohbet arasında söyledi tanışıp görüştükten sonra bizim cenazemiz oldu ertesi gün apar topar istanbula dönmek zorunda kaldım... beni hiç arıycağını umut etmezdim 1 kere gördü bir daha niye arasın o kemerde ben istanbuldayım dedim ve havaalanına iner inmez aradı daha sonra aramayı hiç kesmedi ... bana saçma geldi 2 farklı şehir konuşsak ne olucak dedim sen ordasın ben burdayım bana senin için 1 ay sonra istanbula gelicem dedi ve gerçekten de 1 ay sonra geldi ... benim evimin bir üst sokağında kendine dükkan açtı ... sorun şu ki ben üniversite mezunuyum o ortaokul mezunu ben 27 yaşındayım o 36 yaşında evlenmiş boşanmış ve 1 çocuğu var ben hiç evlenmedim söz nişan bunların 1 tanesini bile yaşamadım hayatım boyunca evet çok değer veriyor çok seviyor güzel zaman geçiriyoruz ama ileride ne olur sizce ? mutlu olabilir miyiz ? lütfen kendi hayatınızda yakın çevrenizde gördüğünüz örneklerle bana anlatabilir misiniz ?
not: düzenlenme yapma gereği hissettim eski eşiyle hiç bir şekilde görüşmüyorlar konuşmuyorlar birbirlerinde telefon bile yok sadece babaanne dede ve amca iletişimde çocukla ve eski eşiyle çocuk alınacağı zaman babaanne dede alıyor ve çocuk onlarda kalmıyor evine geri götürüyorlar ...