• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bir akıl verin lütfen evlenmeli miyim ?

Ben çocuktan ziyade eğitime takıldım. Anladığım kadarıyla lise de değil. Ama tabi bu pek de kriter olmuyo artık. Ne okumuşlar var burnumuzdan getiren. Siz iyice tanıyıp karar verebilirsiniz buna.

Bir de diğer ilişkinize takıldım. Kilo ver evlenicez diyene. Bunu nasıl hakaret olarak algılamadınız anlamadım. Sizi olduğu gibi kabul etmemiş. Atıyorum göğüslerin küçük büyüt öyle evleniriz diyen biri gibi. Ben en çok bu duruma şaşırdım. Hem evlenmek için acele etmeyin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Çocuğu olmasa tamam ama çocuk olunca işler değişiyor maalesef.

arkadaşlar merhaba ..... kendimden biraz bahsetmek istiyorum uzun olursa şimdiden özür dilerim lütfen bana yardımcı olun ... benim 2 senelik bir ilişkim vardı kilo ver evlenicez kilo ver evlenicez diye onu o kadar çok sevdim ve evleniceğimize o kadar inandım ki onun için 43 kilo verdim verdikten sonra ailesiyle tanıştırdı ve bir kavgayla benden ayrıldı 9 ay sonra başka biriyle evlendi .... çok bunalımlı dönemlerimde sık sık tatile antalyaya giderdim gittiğimde bir yer bildirimi uygulamasıyla aynı bölgede olan biriyle tanıştım ... tanıştık gittik buluştuk oturduk konuştuk ve tesadüfen o da istanbulda doğmuş büyümüş ve aynı yerde oturduğumuzu sohbet arasında söyledi tanışıp görüştükten sonra bizim cenazemiz oldu ertesi gün apar topar istanbula dönmek zorunda kaldım... beni hiç arıycağını umut etmezdim 1 kere gördü bir daha niye arasın o kemerde ben istanbuldayım dedim ve havaalanına iner inmez aradı daha sonra aramayı hiç kesmedi ... bana saçma geldi 2 farklı şehir konuşsak ne olucak dedim sen ordasın ben burdayım bana senin için 1 ay sonra istanbula gelicem dedi ve gerçekten de 1 ay sonra geldi ... benim evimin bir üst sokağında kendine dükkan açtı ... sorun şu ki ben üniversite mezunuyum o ortaokul mezunu ben 27 yaşındayım o 36 yaşında evlenmiş boşanmış ve 1 çocuğu var ben hiç evlenmedim söz nişan bunların 1 tanesini bile yaşamadım hayatım boyunca evet çok değer veriyor çok seviyor güzel zaman geçiriyoruz ama ileride ne olur sizce ? mutlu olabilir miyiz ? lütfen kendi hayatınızda yakın çevrenizde gördüğünüz örneklerle bana anlatabilir misiniz ?

not: düzenlenme yapma gereği hissettim eski eşiyle hiç bir şekilde görüşmüyorlar konuşmuyorlar birbirlerinde telefon bile yok sadece babaanne dede ve amca iletişimde çocukla ve eski eşiyle çocuk alınacağı zaman babaanne dede alıyor ve çocuk onlarda kalmıyor evine geri götürüyorlar ...
Ben olsam evlenmezdim. Evlilikte denklik çok önemli. Sadece evlenmiş boşanmış olsa ya da eğitim düzeyi farkı olsa neyse. Hiçbir tutar yanı yok.

Bir de çocuksuz halinle çocuklu adamla evlenip ne yapacaksın. 2 güzel lafa kanıp yazık etme kendine. Yok ısrarcıyım dersen de burada çocuklu adamlarla evlenen kadınların konularını bir oku. Yok yine evlenecem dersen de sen bilirsin.

Şimdiki ilişkinize yorum yapmanın doğru oldugunu düşünmüyorum bu kararı kendiniz vermelisiniz ama bir önceki ilişkiniz iyiki bitmiş. Iyiki de size kilo ver baskısı yapmış böylece sizde forma girmissiniz hayatiniza daha mutlu devam edersiniz bundan sonrasında

adam seni bir kere gördü ve istanbula gelip 1 ayda iş mi kurdu?
zaten gelmek için planı var mıydı?

++++
Bana da aşırı saçma geldi
Konu sahibesi ne eğitimce denksiniz ne diğer şekillerde sen başını yakacaksın bu adamla
Ben genel olarak özgüveninin düşük olduğunu düşünüyorum, eski sevgilin düşürmüş bence. Kilo ver evlenicez nedir yahu mide bulandırıcı. Bence sen kendi bulduğun adamlara takılma ailen arkadaşların seçsin ciddiyim.

Aklında soru işareti olmasaydı buraya sormazdın zaten. Emin değilsen hiç o yola girme. Sonra çok üzülürsün. Aşk Sevgi bir yere kadar biraz gerçekçi ve mantıkla yaklaşmak gerek. Kültürel farklılıklar yaş evlenip boşanma çocuk aranızda sorun yaratabilecek çok fazla şey var

İlklerını senınle yasayacak olan biriylr evlen bence. Su an bir bosluktasın ilk buldugun dala tutunma ihtiyacı hissediyor olabılırsın . Ama bosanmıs ve çocuklu bır adam basını cok ağrıtır. Burda cok konu okuduk çocuklu adamla evlenıp mutsuz olan.

Gencecik kızsın, boşanmış çocuklu adamla ne işin var? Yanlış anlaşılmasın insanlık hali boşanılır, çocuğu da olabilir ama adam güven vermedi. Zaten sen de güvensen konu açacak boyuta gelmezsin.

Ayrıca 37 yaşındaki adamın da uygulamayla kız bulması komedi yani.

Eğitimsel anlamda da uyuşmuyorsunuz.
Önceki ilişkin yüzünden acele karar verme. Nice daha iyileri çıkar karşına hem.

Notu okudum

Bu Adamdan kaç

Ya yalancı ya Adam değil

Eski eşiyle bu kadar abartılı görüşmediğini belirtmek anormal

Yine bir ayda çoluğu çocuğu bırakıp İstanbul a gelmek de anormal
hayır çocuk zaten istanbulda yaşıyor kendisi kemerde yaşıyordu ... biz kemerde tanıştık

Hiç evlenmemiş biri olarak çocuklu biri ile evlenmeyi düşünmezdim. Şartlarınız eşit değil. Çok şey okuyoruz burada bununla ilgili. Böyle bir riske girmeye gerek yok zaten yaşı da sizden büyükmüş.

notu niye yazdın?
çocuğu sorun olmaz demek için mi?
çocuğu ile doğru dürüst görüşmüyor olması daha vahim.
çocuğu için bile çocuğunun annesiyle asgari diyalog kurmayı başaramamış.
Notu niçin yazdım biliyor musun ? herkes eski eşiyle görüşücek çocuk gelip gidicek konusuna takılmış fakat hiç bir şekilde görüşmüyorlar 5 yıldır ... Çocuk gelip gidicek bir durum yok 2 gün onlarda kalması yasal olarak hakkı olduğu halde çocuk kendi isteğiyle kalmak dahi istemiyor hemen annesinin yanına gitmek istiyor...

Çocuk İstanbul da babaanne dede de mi İstanbul da

O Kemer'de ne kadardır yaşıyormuş

Bana bir bit yeniği var gibi geldi
evet bebekken boşanmışlar kendisi 4 yıl yurt dışında kalmış 1,5 senede kemerde yaşamış annesi babası bütün ailesi istanbulda kendisi yokmuş sadece ...

9 yaş fark + önceden yapılmış bir evlilik + çocuk. Bu adam ilgili olmasında kim ilgili olsun ? kendinden 9 yaş küçük hiç evlenmemiş birisiyle evlenmeye çalışıyor ? Boşlukta kalıp kabul edeceksiniz gibi geliyor bence hata olur.

Eski sevgilinize gelince en azından sağlığınıza yararı olmuş 43 kilo vermişsiniz bunun size de büyük yararı vardır.

evet bebekken boşanmışlar kendisi 4 yıl yurt dışında kalmış 1,5 senede kemerde yaşamış annesi babası bütün ailesi istanbulda kendisi yokmuş sadece ...
Çocuğuyla bu kadar uzak bi baba nasıl bi koca olur bilemedim. Ömrünün sonuna kadar babaanne dede olmayacak sonuçta mutlaka eski eşle görüşülecek. Ayrıca acaba ne yaşadılar ki eski karısıyla çocuk için bile görüşmüyor. Genelde kadınlar çocuğum babasından uzak kalmasın diye elinden geleni yapar çünkü. Bence her detayı düşünün.

Back