• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bir akıl verin lütfen evlenmeli miyim ?

Noname91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
180
98
103
33
arkadaşlar merhaba ..... kendimden biraz bahsetmek istiyorum uzun olursa şimdiden özür dilerim lütfen bana yardımcı olun ... benim 2 senelik bir ilişkim vardı kilo ver evlenicez kilo ver evlenicez diye onu o kadar çok sevdim ve evleniceğimize o kadar inandım ki onun için 43 kilo verdim verdikten sonra ailesiyle tanıştırdı ve bir kavgayla benden ayrıldı 9 ay sonra başka biriyle evlendi .... çok bunalımlı dönemlerimde sık sık tatile antalyaya giderdim gittiğimde bir yer bildirimi uygulamasıyla aynı bölgede olan biriyle tanıştım ... tanıştık gittik buluştuk oturduk konuştuk ve tesadüfen o da istanbulda doğmuş büyümüş ve aynı yerde oturduğumuzu sohbet arasında söyledi tanışıp görüştükten sonra bizim cenazemiz oldu ertesi gün apar topar istanbula dönmek zorunda kaldım... beni hiç arıycağını umut etmezdim 1 kere gördü bir daha niye arasın o kemerde ben istanbuldayım dedim ve havaalanına iner inmez aradı daha sonra aramayı hiç kesmedi ... bana saçma geldi 2 farklı şehir konuşsak ne olucak dedim sen ordasın ben burdayım bana senin için 1 ay sonra istanbula gelicem dedi ve gerçekten de 1 ay sonra geldi ... benim evimin bir üst sokağında kendine dükkan açtı ... sorun şu ki ben üniversite mezunuyum o ortaokul mezunu ben 27 yaşındayım o 36 yaşında evlenmiş boşanmış ve 1 çocuğu var ben hiç evlenmedim söz nişan bunların 1 tanesini bile yaşamadım hayatım boyunca evet çok değer veriyor çok seviyor güzel zaman geçiriyoruz ama ileride ne olur sizce ? mutlu olabilir miyiz ? lütfen kendi hayatınızda yakın çevrenizde gördüğünüz örneklerle bana anlatabilir misiniz ?

not: düzenlenme yapma gereği hissettim eski eşiyle hiç bir şekilde görüşmüyorlar konuşmuyorlar birbirlerinde telefon bile yok sadece babaanne dede ve amca iletişimde çocukla ve eski eşiyle çocuk alınacağı zaman babaanne dede alıyor ve çocuk onlarda kalmıyor evine geri götürüyorlar ...

Son düzenleme:
Canım öncelikle herşeyin hayırlısı olsun senin adına. Hiç evlenmemiş bekar biriyle evlenirsin hayatı zindan eder. Pişman olursun. Burda her gün neleri okuyoruz. Aynı tarif ettiğin gibi biriyle evlenirsin. Çok mutlu olursun. Bunu hiç birimiz bilemeyiz.
Kaç senelik evli kalıp kocamı hiç tanımamışım siye binlerce insan konu açıyor burda.
Aslında kişiden kişiye değişir.
Önemli olan senin bu evliliğe bakış açın. Mesela sende onu çok seviyor musun. Evlenmek için evlenmek var. Bide çocuğuda kabulüm elimden geldiğince her şeyi yaparım demek var.
Ailen bu durumu nasıl karşılar. Sen evlendiğin zaman çocuklu bir adamla ne kadar sürdürebilirsin. Çocuğun gelip gitmesi. Adamın eski eşiyle olan dialoğu bunlar sürer gider. Sen bunlara hazır mısın. Benim şahsi fikrim. Buraya bu konuyu açıp sorduğuna göre aslında sende hazır değilsin. Üniversite orta okul mezunu ilişkisine hiç değinmek istemiyorum bile. Evet herkes dengiyle evlenmek ister. Ama üniversite mezunu olması. Adamın lanet biri olmasını engellemiyor ne yazık ki...
Ben herşeye göğüs gericem onu kaybetmek istemiyorum diyorsan evlen. Ama bilmiyorum yapabilir miyim. Ya da nasıl olur acaba diye şüphe varsa içinde ki aslında görüyoruz var o topa hiç girme derim.
Çünkü bu sorumluluk hele ki çocuk da varsa çok farklı.

arkadaşlar merhaba ..... kendimden biraz bahsetmek istiyorum uzun olursa şimdiden özür dilerim lütfen bana yardımcı olun ... benim 2 senelik bir ilişkim vardı kilo ver evlenicez kilo ver evlenicez diye onu o kadar çok sevdim ve evleniceğimize o kadar inandım ki onun için 43 kilo verdim verdikten sonra ailesiyle tanıştırdı ve bir kavgayla benden ayrıldı 9 ay sonra başka biriyle evlendi .... çok bunalımlı dönemlerimde sık sık tatile antalyaya giderdim gittiğimde bir yer bildirimi uygulamasıyla aynı bölgede olan biriyle tanıştım ... tanıştık gittik buluştuk oturduk konuştuk ve tesadüfen o da istanbulda doğmuş büyümüş ve aynı yerde oturduğumuzu sohbet arasında söyledi tanışıp görüştükten sonra bizim cenazemiz oldu ertesi gün apar topar istanbula dönmek zorunda kaldım... beni hiç arıycağını umut etmezdim 1 kere gördü bir daha niye arasın o kemerde ben istanbuldayım dedim ve havaalanına iner inmez aradı daha sonra aramayı hiç kesmedi ... bana saçma geldi 2 farklı şehir konuşsak ne olucak dedim sen ordasın ben burdayım bana senin için 1 ay sonra istanbula gelicem dedi ve gerçekten de 1 ay sonra geldi ... benim evimin bir üst sokağında kendine dükkan açtı ... sorun şu ki ben üniversite mezunuyum o ortaokul mezunu ben 27 yaşındayım o 36 yaşında evlenmiş boşanmış ve 1 çocuğu var ben hiç evlenmedim söz nişan bunların 1 tanesini bile yaşamadım hayatım boyunca evet çok değer veriyor çok seviyor güzel zaman geçiriyoruz ama ileride ne olur sizce ? mutlu olabilir miyiz ? lütfen kendi hayatınızda yakın çevrenizde gördüğünüz örneklerle bana anlatabilir misiniz ?
Benim bir arkadaşımın sevgilisi de evlenip ayrılmış 1 tane de çocuğu var arkadaşım hiç evlenmemiş bekâr 5 yıl oldu çıkıyorlar bu yaz evlenecekler.Bana göre şartların eşit olması gerekir aksi taktirde sorun yaşanacağının kanaatindeyim.Ama herkes bir olmuyor işte mutlu olan da var olmayan da. Ben olsam kabul etmezdim bu benim görüşüm.Allah herkese huzurlu yuvalar nasip etsin.

Cocuk varsa olmaz o is. Burdan da okuyoruz cogu zaman. Denginizi bulun bence.

Her yönüyle cevaplayım. Evlenme. Üniversite okumamış erkek okumuş kadın gibi bakamıyor hayata. Elbetteki mutlu örnekleri vardır ama iki arkadaşım çok sıkıntı yaşadı. Mesela hayatlarını kısıtlamak istedi erkek tarafı hep. Ağzını açıp bir şey söylese aman okumuş kız alınca böyle oluyormus diye çok kaynana lafı yedi bir arkadaşım. Evlenip boşanmış olsa dert etmem ama çocuk varsa dur derim. Zira sonradan ya evladımın dediğini yapar ona Gül gibi bakarsın ya da işte kapı orda diyen çok erkek okuduk bu sitede

Abim çocuğu olan bir kadınla evlendi. Onlarla yaşıyor, kız çocuğu. Şimdi yengem ikinciye hamile. Allah nazardan saklasın çok güzel anlaştılar, çok şyi idare ettiler birbirlerini. Şimdi kız abime baba diyor, bana hala diyor.

Meslek önemli değil, evlenme, çocukta. Siz gerçekten uyumluysanız, sadıksanız, önceliğiniz birbiriniz olacaksanız evlenebilirsiniz.

Ben cocuktan dolayi eski esiyle gorusmesine katlanamazdim. Neticede bir zamanlar birbirlerini sevmisler beraber uyumuslar uyanmislar hatta cildirirdim bir araya geldiklerinde. Siz bu konuda rahatsaniz bisey diyemem tabi.

Back