Bana bir akıl verin , aldatılmak nasıl bişey?

Sevgide güven önemlidir .. Eğer çok güveniyorsan eminsen onu tanımışsan ve herşeyi göze almışsan o zaman herşeyini emanet edebilirsin ona .. 5 sene birliktelikte olmamış olması güzel düzgünce birşey aslında ama onun haricinde herşey yapılmş sadece birliktelik olmamışsa o zaman bu insanın kendisini kandırması deemektir ve hatalı sensindir burda . Ama eğer öyle değilse haklı olan sizsiniz . Ki zaten haksızsanız bile o yaptıklarıyla sizi haklı kendini haksız ççıkartmış . Gerçekten iğrençleşmiş .. Ben olssam bi daha yüzünü bile baakmam oraya giden birinin ..

Ordan hastalık kapmis olma ihtimali? ??? Sahsi görüşüm sizin iliskiniz daha adam olmaz. Bi kere bu ihtimal var artik sizle olmazsa baskasi ile para ile birlkte oluyo bu adam ister sarhos olsun ister reddedilmis olsun. Hicbi onemi yok. Bence kendi yolunu ayir

konu sahibi, ne yaptın gerçekten çok merak ettim.

hala kendimi suçluyorum demişsin.

suçlamaya devam et canım, gerçekten kabahatin çok büyük. kalkıp gitmişsin masadan. ooowww aman Tanrım, tabii ki geneleve gidip bir kadınla yatmalıydı. başka ne yapabilirdi ki?

hem biliyorsunuz cinsel ilişkiye girmeyen erkekler göbeğinden çatlayıp ölüveriyorlar. zaten " erkekler için ihtiyaç, yapmazsa olmaz" cümlesi de, şeyine sahip çıkamayan erkekler tarafından uydurulmamış çoookk bilimsel bir gerçek.

arkadaşım ihtiyaçsa eğer bu tek cins için geçeli değil, yaradan bunu kadına da erkeğe de ihtiyaç olarak vermiş. ama bu demek değildir benle yaşamadın reddettin gittin al bak sonucunda da başkasıyla oldum iyi mi oldu şimdi? demek değildir. ergence davranmış erkek arkadaşınız. ben arada duygusal bi bağ olmayan kişiyle nasıl birlikte olunabiliyor anlamıyorum, eğer aklındaki kişi sensen bunu ona hiç bi güç yaptıramazdı. nasıl bir başka kadına el sürebilir, nasıl sonra sen,n yüzüne bakabilir aşktan sevgiden bahsedebilir içim almıyor, lütfen akıllarını ''ora''larında taşımasınlar...bu kadar aşağılanılmaz bir kadın...

bu arada afedersiniz siz açık yazdınız diye yorum yapacağım, mastürbasyondan nefret eden erkeği de ilk kez duyuyorum.

"Yeeaak yaaaa" deseydin. Başka ne istermiş paşa?

Soruna gelince, elbette aldatılmaktır..

Yazıcaklarım tamda bunlardı başka dicek bi lafım,haddime değil ama vericek bi aklım yok.Karar senin, bize anca bekara koca boşaması kolay lafı düşer.Atıp tutmanın anlamı yok ama benimde düşüncelerim böyle ..

senin onu rahatlatma gibi bir görevin yok.erkek arkadaşın ne kadar midesizmiş kaç adamla kimlerle yattıgı belli olmayan biriyle parayla beraber olmus iğrenç bir durum.ben senin yerinde olsam asla affetmem aldatılmak tabii daha ne olsun..bekar bir erkek oralara gideceğine kendini tatmin etmek maksatlı mastürbasyon yapabilir ben bunda asla sakınca görmüyorum....beyefendi keyfine cok düşkünmüş demek ki kesmemişş onu..ayy nebleyim yaaa midem bulandı benim düşününce bile.ilerde evlenince aynı yataga girceksiniz.ben olsam tiksinirdim ayrıca hastalık kapma ihtimali de var kapmıssa size de gecirebilir...

Geneleve gitmesi miğde bulandırıcı Sizin üstünüze atması dahada migde bulandırıcı ... ben cok buyuk konusuyorum öyle bişey yaparsa asla yüzüne bile bakmam migdem bulanır ondan ciddiyim bak umarım basıma böyle bişey gelmez.. ilişkiniz 5 yıl sürmüş az buzda degil ne bileyim ya erkek işte uçkurunun peşine düşmüş ama yapmaması gerekiyodu.. eşini bekleyenlerde var sonuçta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…