Çok kötü bir bağımlılık dur durağı olmuyor , kendilerine orada yeni hayat kuruyorlar resmen korkunç bir şeyYa dozunu kaçırıyorlar her şeyin hayır gir 2-3 saat oyna adam gibi kimse sana bişey demesin yani. Ama nedir mal gibi 10-17 saat oynanır mı ya oyun
Ben ona anlayışlı davranmaya çalıştım hani dedim işin stresini böyle atıyorsa atsın dedim zaten sevmiyorum öyle mıç mıç her dakka yan yana olmayı. Neyse salıyım dedim ama sizin dediğiniz gibi mesela pazar günü gözünü açar taaa sabahtan gece uyuyana kadar inanabiliyor musunuz yazdan beri böyleyiz biz ama artık yeter defalarca konuştum ben böyle yapsam kabul eder misin dedim hayır diyor ee sende yapma o zaman diyorum adamda tık yok.Zıtlaşmak inatlaşmak istemiyorum ama sabrım kalmadı aldım attım bilgisayarı da masayıda dışarı.Tavrım çok net olucak ona yani dediğim gibi gir 2-3 hadi bilemedin 5 saat oyna ama adam kendini kaybediyor. Dur demek lazım anlayıştan anlamıyorlar. Bakın sizde dahil bütün hemcinslerim nasıl kabul ettin diyor sabrım kalmadıBenim eşim böyle yapsa sizin kadar sabırlı davranamazdım. Muhtemelen bilgisayarı kucağına verip evden yollardım. 1-2 saat olsa neyse de 16-17 saat ne demek ya. Siz yalnız uyuyacaksınız adam oyun başında. Olacak şey değil. Benim eşimin de tv karşısında uyuma alışkanlığı vardı. Uykusu geldiğinde hadi gidelim yatağa derdim ısrarla tv karşısında kalırdı. Uyandırınca da çok sinirli oluyor. Ben uyuduktan sonra gece geç saatlerde geliyordu yatağa. En sonunda bir gün kapıyı kilitledim odaya almadım, öyle vazgeçti huyundan
Dediğiniz gibi orda farklı bir hayatı var adam resmen yaşıyor oyunuÇok kötü bir bağımlılık dur durağı olmuyor , kendilerine orada yeni hayat kuruyorlar resmen korkunç bir şey
Lol mu ne zıkkımsa bekarlarığından beri oynarmış ama ben bilmiyordumEşin şey gibi geldi gozume sen masayi sokağa bile koysan cikip oynar gibi. Ne oynuyor bu arada ? Biz kızlar da pcde oyun oynuyoruz ama oyunun da bir süresi var yani bitince bitiyor. Erkekler bitmeyen oyunlardan oynuyorlar. Oyun bağımlılığı zor gerçekten.
Valla doğru bencil olmak lazım ben ne istiyorsam o demek lazım öyle kıymetli oluyorsun. Peşinde gezince bir kıymetin kalmıyor maalesefAy kocan oyun bagimlisi yaninda olsun diye yatak odasinda durduruyosunkolay kolay kimse icin uykumu feda edemem valla.. ilerleyen yaslarda ne demek istedigimi anlayacaksin.
LOL bebek olan LOL mü?Hangisini oynuyor LOL mü?
Yani bilmiyorumLOL bebek olan LOL mü?
Ay merak ettim bakıcam neymişYani bilmiyorumbu konu hakkında hiç bir bilgim yok
Bunun önüne geçmelisiniz hayatı tamamen oyun olmadanEvet Dediğiniz gibi orda farklı bir hayatı var adam resmen yaşıyor oyunu
Bu kısaltma isimmiş.Yani bilmiyorumbu konu hakkında hiç bir bilgim yok
LOL savaş oyunu gibi bir şeyAy merak ettim bakıcam neymiş
Baktım evet öyleymişLOL savaş oyunu gibi bir şey
Gece uykusu cok onemli cocuk mocuk yaparsan zaten uyuyamayacaksin soyleyimValla doğru bencil olmak lazım ben ne istiyorsam o demek lazım öyle kıymetli oluyorsun. Peşinde gezince bir kıymetin kalmıyor maalesef
Eşim konuşulandan anlayan bir adam çok şükür. Aklı barikken oyunu azaltmam lazım falan diyor. Ben çok konuştum ama huzursuzluk çıkarmadan inatlaşmadan bitsin istiyordum. Beraber çok güzel vakit geçiririz mesela film açarız film biter hop oyuna gider veya sohbet ederiz sohbet biter hop oyuna gider. Ben kendimi maddi manevi geliştirmeyi seven bir insanım benimle daha iyi vakit geçirebilir ama işte… umarım aşarız bu durumu zor olucak ama olacağına inanıyorumBunun önüne geçmelisiniz hayatı tamamen oyun olmadanilkten konuşma yapın rahatsız olduğunu, ilgisinin azaldığını böyle olmaması gerektiğini anlatın ama hergün yapın bunu, evinizde tombala, satranç ne varsa açın önüne beraber vakit geçirmeye çalışın, filmler izleyin baktınız aklı pc oyununa kayıyor eş tarapisine gidin umarım buna gerek kalmaz
Oyun çok salak bir oyun hiç zevkli değil level falan atlama da yok anca birbirlerini öldürüyorlar.Ya bak ona rağmen saygı duyuyorum djdkeldm hayır bide adam kaybedince bir sinir geliyor anlatamam gözü dönüyor sanırsın gerçek hayatta biri boğazına bıçak dayamis sjjssBaktım evet öyleymiş
Bu adam düzelmeden çocuk düşünmüyorum ama bencil olmam lazım haklısınızGece uykusu cok onemli cocuk mocuk yaparsan zaten uyuyamayacaksin soyleyim
Onu..
Aklın niye onda kalıyor. Çocukmu buEşim oyun oynamayı seviyor bazen hiç oynamaz bazen 16-17 saat başından kalkmadığını bilirim. İlk zamanlar zor oldu ama kabullenince alıştım onun bu haline..Arada laf etsem de onu böyle kabul ettim napalım..
Şimdi sorum şu taşınabilir bi masa var eşim onun üstünde oynuyor ilk zamanlar bu masayla oturma odasında oynuyordu benimde aklım onda kalıyordu tuttum bu masayı yatak odasına aldım.Almaz olaydım.. neyse şimdi sabit duruyor yatak odasında ama benim uyku kalitem çok düşüyor bi yandan eşim yanımda olunca iyi hissediyorum. Bilemedim uyumak isteyince sinirleniyorum alıcam masayı atıcam odaya diyorum mesela şu an o haldeyim daral geldi gecenin bu saatinde çat çat fare sesindenodaya atsam aklım onda kalıyor. Napmalı bana bir fikir verin ya
Güncelleme : Gece benim ısrarlarımla oyunu kapattı bende gayet sakinliğimi koruyarak yaptığının doğru olmadığını bağımlı olduğunu düşündüğümü vs söyledim.Masayı odadan çıkaracağımı da ekledim. Neyse duvardan ses çıktı ondan çıkmadı bende gayet sakim döndüm uyudum. Bakalım nolucak ama tavrımı sakin bir şekilde sürdürmeyi düşünüyorum.
Tamam işte dümdüz erkek oyunu. Hiçbir heyecan yok,tak tak silahla adam öldürüyorlar,pardon düşman öldürüyorlar.hshshs Çok var böyle oyun bağımlısı insanlar.Oyun çok salak bir oyun hiç zevkli değil level falan atlama da yok anca birbirlerini öldürüyorlar.Ya bak ona rağmen saygı duyuyorum djdkeldm hayır bide adam kaybedince bir sinir geliyor anlatamam gözü dönüyor sanırsın gerçek hayatta biri boğazına bıçak dayamis sjjss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?