Bana bir akıl.. lanet oyun batağı..

Eşin şey gibi geldi gozume sen masayi sokağa bile koysan cikip oynar gibi. Ne oynuyor bu arada ? Biz kızlar da pcde oyun oynuyoruz ama oyunun da bir süresi var yani bitince bitiyor. Erkekler bitmeyen oyunlardan oynuyorlar. Oyun bağımlılığı zor gerçekten.

Ben ona anlayışlı davranmaya çalıştım hani dedim işin stresini böyle atıyorsa atsın dedim zaten sevmiyorum öyle mıç mıç her dakka yan yana olmayı. Neyse salıyım dedim ama sizin dediğiniz gibi mesela pazar günü gözünü açar taaa sabahtan gece uyuyana kadar inanabiliyor musunuz yazdan beri böyleyiz biz ama artık yeter defalarca konuştum ben böyle yapsam kabul eder misin dedim hayır diyor ee sende yapma o zaman diyorum adamda tık yok.Zıtlaşmak inatlaşmak istemiyorum ama sabrım kalmadı aldım attım bilgisayarı da masayıda dışarı.Tavrım çok net olucak ona yani dediğim gibi gir 2-3 hadi bilemedin 5 saat oyna ama adam kendini kaybediyor. Dur demek lazım anlayıştan anlamıyorlar. Bakın sizde dahil bütün hemcinslerim nasıl kabul ettin diyor sabrım kalmadı

Lol mu ne zıkkımsa bekarlarığından beri oynarmış ama ben bilmiyordum

Ay kocan oyun bagimlisi yaninda olsun diye yatak odasinda durduruyosun kolay kolay kimse icin uykumu feda edemem valla.. ilerleyen yaslarda ne demek istedigimi anlayacaksin.

Ay kocan oyun bagimlisi yaninda olsun diye yatak odasinda durduruyosun kolay kolay kimse icin uykumu feda edemem valla.. ilerleyen yaslarda ne demek istedigimi anlayacaksin.
Valla doğru bencil olmak lazım ben ne istiyorsam o demek lazım öyle kıymetli oluyorsun. Peşinde gezince bir kıymetin kalmıyor maalesef

Evet Dediğiniz gibi orda farklı bir hayatı var adam resmen yaşıyor oyunu
Bunun önüne geçmelisiniz hayatı tamamen oyun olmadan ilkten konuşma yapın rahatsız olduğunu, ilgisinin azaldığını böyle olmaması gerektiğini anlatın ama hergün yapın bunu, evinizde tombala, satranç ne varsa açın önüne beraber vakit geçirmeye çalışın, filmler izleyin baktınız aklı pc oyununa kayıyor eş tarapisine gidin umarım buna gerek kalmaz

Valla doğru bencil olmak lazım ben ne istiyorsam o demek lazım öyle kıymetli oluyorsun. Peşinde gezince bir kıymetin kalmıyor maalesef
Gece uykusu cok onemli cocuk mocuk yaparsan zaten uyuyamayacaksin soyleyim
Onu..

Eşim konuşulandan anlayan bir adam çok şükür. Aklı barikken oyunu azaltmam lazım falan diyor. Ben çok konuştum ama huzursuzluk çıkarmadan inatlaşmadan bitsin istiyordum. Beraber çok güzel vakit geçiririz mesela film açarız film biter hop oyuna gider veya sohbet ederiz sohbet biter hop oyuna gider. Ben kendimi maddi manevi geliştirmeyi seven bir insanım benimle daha iyi vakit geçirebilir ama işte… umarım aşarız bu durumu zor olucak ama olacağına inanıyorum

Baktım evet öyleymiş
Oyun çok salak bir oyun hiç zevkli değil level falan atlama da yok anca birbirlerini öldürüyorlar.Ya bak ona rağmen saygı duyuyorum djdkeldm hayır bide adam kaybedince bir sinir geliyor anlatamam gözü dönüyor sanırsın gerçek hayatta biri boğazına bıçak dayamis sjjss

Aklın niye onda kalıyor. Çocukmu bu
Baska odadaki bile insanı çıldırtırken. Aynı odada işkence çekmek neden.
Baska bi uğraş bulmalı kendine. Sıkıntıdan kendini oyuna vermiş. Mesela benimkide sıkıntıdan aldatıyo

Tamam işte dümdüz erkek oyunu. Hiçbir heyecan yok,tak tak silahla adam öldürüyorlar,pardon düşman öldürüyorlar.hshshs Çok var böyle oyun bağımlısı insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…