Bana bir akıl.. lanet oyun batağı..

Aslında sakin konuşurken aşırıya kaçtığının farkına varıyor. Haksız olduğunu da kabul ediyor ama işte gel gör ki icraat yok.Ya gecenin bi vakti oyun da oynasa iş de yapsa insanın aklı ister istemez kalıyor yani ne yalan söyleyim.

Eşinizi gün içinde farklı aktivitelerle yormayi deneseniz ama oyun problemini hiç ortaya koymadan. Mesela film izlemeyi teklif edebilirsiniz. Ya da arkadaşlarınızla plan yapıp çift olarak biseyler yapmayi. Sinemaya gitmeyi gibi gibi. Bunu ikigune bir takrar edip yeni aktivitelerle gününü doldurup yormayi denemek iyi bir yol olabilir. Ama oyun oynama kısmını hiç karistirmayin

Yoruldum ben onunla tartışmaktan ne hali varsa görsün moduna soktu beni laftan anlamıyor yine aynı yine aynı
Oyun bağımlılığı haricinde iletişiminiz nasıl?Yani sakin bir zamanda konuşmayı denediniz mi?Anlar mı sizi,empati kuran biri mi?

Sanırım haklısınız. İçgüdüsel olarak öyle hissediyorum
Tabii ki öyle. Açıklaması yok yanımda olunca iyi hissediyorum demişsiniz ama açtığınız konuya göre iyi hissetmiyorsunuz hatta belki sağlınızdan oluyorsunuz.
Tek farkı siz uyurken yan odada oynamasından bir tık iyi hissetme olabilir. O da iyi hissetme sayılmaz zaten.
Eşinize içten güvenmiyorsunuz.Oyun bağımlısı. Üstüne tartışamıyorsunuz saçma argümanları var çoğu bağımlı gibi.
İşiniz zor.
Kendisinin farkına varıp düzeltme yoluna gitmezse kendinizi kurtarmaya bakın derim.
Şimdi bir miktar katlanılabilir gelebilir ama en geç iki seneye ruhunuzdan,bedeninizden sömürerek sizden çok şeyi götürdüğünü ve götürdüklerini yerine koymak için en az bir seneye ihtiyacınız olduğunu fark edip ahh zamanında görmüştüm de diye hayıflanırsınız.

Yapıyoruz onu ama mesela filim bitiyor veya dışardan geliyoruz hop bi bakıyorum oyun başında.

Ah bilmiyorum tek bildiğim yarın itibariyle onu odadan kovmak olucak.

Yapıyoruz onu ama mesela filim bitiyor veya dışardan geliyoruz hop bi bakıyorum oyun başında.
O zaman birde karışmadan sanki umursamıyormus gibi devam edin eminim bu onun ilgisini çekecektir. Tepki göstermeyin ama sanki artık ev içinde farklı bir hayatinizin olduğunu hissettirin. Bu şekilde de farkına varmıyorsa bir terapiste başvurmanız da büyük fayda var

İnanın çok zor. Dediğiniz gibi kadınlar ilgi bekliyor onu da geçtim şu harcadığı boş zamana üzülüyorum. Fıtratıma o kadar ters bir durum ki anlatamam.

İnanın çok zor. Dediğiniz gibi kadınlar ilgi bekliyor onu da geçtim şu harcadığı boş zamana üzülüyorum. Fıtratıma o kadar ters bir durum ki anlatamam.
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim. Umarım en kısa zamanda farkına varır ve vazgeçer. Bu tarz oyunlar 5-6 ay gibi bir süre sonra sıkılma yapabiliyor.. umarım işleri yoğunlaşır ve oyuna fırsat bulamaz :)

Amin..evlendiğimiz ilk 1 sene hiç oynamadı sonra noldu bilmiyorum ama birden bi başladı yaklaşık yazdan beri full bir şekilde devam ediyor.

evet ya Allah’ın belası oyun. Nefret ettim yemin ederim
Benim eşim de bunu oynuyor. İşi de rahattı bol bol oynuyordu. Hatta işyerinde bile oynuyordu. Şuan iş değiştirdi müdür oldu. Sürekli mesaiye kalıp yoğun çalışınca eskisi kadar oynamıyor. Ama şu haliyle bile haftada en az 3 kez oynuyor diyebilirim. Beraber vakit geçirebilmek için ben de başlamıştım bu oyuna. Ama sevemedim çok boş geldi. Ben daha reel hobileri seviyorum. Oyun boyu boşuna zaman öldürüyor bence. Size tavsiyem oyunu asla kötülemeyin çünkü daha da bağlanır. En iyisi farklı odaya geçsin. Tık tık tık fare sesi çat çut klavye sesi bence de çekilecek gibi değil. Hele sinirlendiklerinde daha çok ses çıkıyor Bizde işler normale döndü gibi umarım sizin de düzelir.

Sennnıye yanı basında oynasın dıye zor edıon. Yazık degılmı sana ya. Bak büyük konuşmak ıstemıorum. Ama lütfen kendıne gel. O sensız oyun oynamayı göze alıosa def olup gıtsın salona. Biri bişey yapmaknıstsrse istersen elını baglayalım yok yani anladınmı

Aynı kafadayız sizinle kusura bakmasın kimse 10 saat bilgisayara bakan insanların asalak olduğunu düşünüyorum buna eşim de dahil. Odayı değiştireceğim.Alıp karşıma son kez konuşmayı düşünüyorum.Ya ilk evlendiğimiz 1 sene oyun falan yoktu hayatımız çok iyiydi sonra son bir senedir oynuyor ve ben her geçen gün daha çok daralıyorum

O kadar haklısın ki…

Amin..evlendiğimiz ilk 1 sene hiç oynamadı sonra noldu bilmiyorum ama birden bi başladı yaklaşık yazdan beri full bir şekilde devam ediyor.
Daha öncesinde oynuyorsa kendini yine bir anda kaptırmis olabilir. Bazen çaktırmadan internetle oyanayin ama asla yakalanmayın tek sefer kapatip açın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…