Masasinda konusmuyor. Demekki yalniz degil.ben niye kafayı yediğinizi anlamadım
Bir haftadir o kadar garip davraniyor ki. Benimle konusmak istemiyor. Tersliyor. Ki telefonundan ayri kalamayan adam bir saat telefonu kapali ne yapti.Esinize olan guvensizliginizin sebebi nedir
Masasinda konusmuyor. Demekki yalniz degil.
Supheli hareketler bence takipte kalin geldigi zaman esyalarindan kredi kartlarindan telefonundan iz surebilirsiniz kavga ederek bi yere varamazsiniz ki bisey yapacaksa zaten yapar sizin kavga etmenizle vazgecmezBir haftadir o kadar garip davraniyor ki. Benimle konusmak istemiyor. Tersliyor. Ki telefonundan ayri kalamayan adam bir saat telefonu kapali ne yapti.
Isin ilginci tek iste tek basina. Yalniz gitti. Arkadaslari olsa sorun yapmam ki. Nerden tutsam elimde kaliyor. Cok mantiksiz.arkadaşları vardır yanında. müziği eğlencesi olan mekanda tek olması tuhaf olurdu zaten.
Isin ilginci tek iste tek basina. Yalniz gitti. Arkadaslari olsa sorun yapmam ki. Nerden tutsam elimde kaliyor. Cok mantiksiz.
Yani bana yalan soyledi acik acik. Ben oyle bir mekanda oldugunu dusunuyorum. Cunku arkadan sesler geliyordu uzaktan. Ama iceri gectim dediginde gecmedi. Iceride telefonla konusmak istemedi. Demekki yalniz degildi kanisina variyorum ben.Siz aradiginda açmiyor ama 5 dk sonra ariyor sizi garip geldi bana ve iceri gittiginde sesin gelmemesi tuvalete geri gittim demesi inandirici gelmedi
Belki de öyle bi mekanda bile degildi
Yada ben fazla pinpirikliyim
Eskisehir. Pub. Hatta mekanin adini soyledi ordan biliyorum. Evet tekim dedi. O sehirde arkadasi yok ki. Yeni arkadas edinmediyse. Tekim dedi. Isyerinden birlikte eskisehire gittigi arkadaslari orta yasli ve yasli. Onlar otellerine gecti esim merkezde indi.tekim mi dedi size?
nasıl bir mekandı ki?
şehir neresi?
Birisiyle mi birlikte bunu ogrenmek. Normalde esimin yapacagi seyler degil cunku. Insan tek basina oturup birseyler icerken esi aradi diye neden tuvalete gitsin.eşinizin öfke kontroli problemi var. sizin de bir güvensizliğiniz var ama ona mı kendinize mi orayı anlayamadım..
davranışı rahatsız edici elbette.. ama kafayı yemek?
dedektifciliklik oynuyorsanız bir sebebi olmalı??
Bi şeyler sakladigi kesin gibiYani bana yalan soyledi acik acik. Ben oyle bir mekanda oldugunu dusunuyorum. Cunku arkadan sesler geliyordu uzaktan. Ama iceri gectim dediginde gecmedi. Iceride telefonla konusmak istemedi. Demekki yalniz degildi kanisina variyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?