bana Almanca ögretin arkadaslar

banada yardımcı olurmusunz bende 3 aylığına almanya ya gelecem ama oturma iznim falan olmayacak yeşil pasaportla bnde bu kurslara katılabilirmiyim?

banada yardımcı olurZ

musunz bende 3 aylığına almanya ya gelecem ama oturma iznim falan olmayacak yeşil pasaportla bnde bu kurslara katılabilirmiyim?

Tabiki canmkatildin bile ama neden Kurs yapmadin ki türkiyede??

canım herşey çok aniden gelişti hiç vakit olmadı yani maalesef ingilizcem var o yetermi ki:2:

Ama nasil gelcenki ailebiesimi yani ewlenerek gelmiyormusun
Ay sAsirdim da.yeterli degil ama ingilizce bilmen almanca ögrenmene yardimci olur.ama

Ama nasil gelcenki ailebiesimi yani ewlenerek gelmiyormusun
Ay sAsirdim da.yeterli degil ama ingilizce bilmen almanca ögrenmene yardimci olur.ama

yok yok staj yapıcam 3 ay orda ama bi türk kuruluşu.yinede gezerken falan lazım olur dil.şu artikeller falan hep ezber ama çok karışık almanca asıl öğrenirim bilmiyorum

yok yok staj yapıcam 3 ay orda ama bi türk kuruluşu.yinede gezerken falan lazım olur dil.şu artikeller falan hep ezber ama çok karışık almanca asıl öğrenirim bilmiyorum

achsoo bende zannettim ki evlendin de geliyosun .
o zaman tabiki yeter ingilizcen hatta almanca ve ingilizce benziyo artikel felan senin isin kolay yani canim benim zor:44:

achsoo bende zannettim ki evlendin de geliyosun .
o zaman tabiki yeter ingilizcen hatta almanca ve ingilizce benziyo artikel felan senin isin kolay yani canim benim zor:44:

inşallah bakalım:)sen evlenip mi gittin?hiç korkma bence uzun süre yaşayanlar çok güzel öğreniyo valla almancayı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…