bana akıl verin

seyyah2806

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
2.629
369
198
arkadaşlar benım beyaz eşyalarım 2 yıl önceden alındı daha nişanlanmadan nişanlım alıp ödedi borçlarını mağazanın deposunda duruyoru ve hepsi ınoxtu. sonra herkez benım kafamı karıstırdı parmak izi oluo beyaz al falan dıye ama ben inat ettim ve bütün küçük ev aletlerimi de ınox aldım. fritöz su ısıtıcısı tost makinesi ..... ama beyaz eşyacı beğendiğimiz buz dolabının inox olanından artık üretilmediğini değiştirmemız gerektiğini söyledi bende o zmaan hepsi beyaz olsun dedim bulaşık makınesıyle çamaşır makınesını de beyaz getirdiler. ama ben küçük ev aletlerımı ınox almış bulundum. taksitleri bile bitti :( ben şimdi ne yapacam herşeyim çok uyumsuz oldu :(((((((

uyumsuz oldu diye düşünme bence,beyaz eşyalar ayrı küçük ev aletleri ayrı...sende benim gibisin galiba herşey bir olsun,uysun diye takılıyosun ama bence beyaz eşya ve küçük ev aletlerinin uyumlu olması o kadarda şart değil....

hem o zaman aldığınız buzdolabı şimdi üretilmiyosa yine inox olan başka bi model alsaydın...

yalnız niye o kadar erken aldınız ki onu anlamadım,2 sene çok uzun bi zaman.....:uhm:

uyumsuz oldu diye düşünme bence,beyaz eşyalar ayrı küçük ev aletleri ayrı...sende benim gibisin galiba herşey bir olsun,uysun diye takılıyosun ama bence beyaz eşya ve küçük ev aletlerinin uyumlu olması o kadarda şart değil....

hem o zaman aldığınız buzdolabı şimdi üretilmiyosa yine inox olan başka bi model alsaydın...

yalnız niye o kadar erken aldınız ki onu anlamadım,2 sene çok uzun bi zaman.....:uhm:

canım evet herşey uyumlu olsun istıyorum dediğim gibi kafamı karıstırdılar kullnımı zor inox ların dıye bende hazır aldıgım yok barı hepsını beyazla değiştireyim dedım ama kuçuk ev aletlerım inox kaldı .
borcu bıtsın dıye erken aldık tatlım çunku mobılya ve beyaz esyalaarımızı bız aldık kendı maaşlarımızla ailelerımız deıl. mobılyalarımızı da 1 yıl önceden aldık bız çunku teslım alırken aradakı farkı ödeyıp yenısıyle değiştirebılıyorusun. bence cok iyi bı yöntem bu . düşünsene hem ev kırası faturalar hem de taksıtler.. evlendıkten sonra altından kalkamazdık

canım evet herşey uyumlu olsun istıyorum dediğim gibi kafamı karıstırdılar kullnımı zor inox ların dıye bende hazır aldıgım yok barı hepsını beyazla değiştireyim dedım ama kuçuk ev aletlerım inox kaldı .
borcu bıtsın dıye erken aldık tatlım çunku mobılya ve beyaz esyalaarımızı bız aldık kendı maaşlarımızla ailelerımız deıl. mobılyalarımızı da 1 yıl önceden aldık bız çunku teslım alırken aradakı farkı ödeyıp yenısıyle değiştirebılıyorusun. bence cok iyi bı yöntem bu . düşünsene hem ev kırası faturalar hem de taksıtler.. evlendıkten sonra altından kalkamazdık

hımm anlıyorum canım haklısın....

o zaman dert etme artık olan olmuş...hem dediğim gibi çokta önemli değil hepsinin uyumlu olması..yani atıyorum buzdolabın byaz bulaşık makinan inox olsa uyumsuzluk olur evet ama küçük ev aletleriyle beyaz eşyalar uyumlu olmasada olur,boşver sıkma canını....huzurunuz yerinde olsunda:1hug:

buzdolabının inoks olan başka modelini alsaydın
çok da sorun değil beyaz eşyalrla küçük ev aletlerinin aynı olması

uyumsuz olmaz hepsini ayrı markalardan da alabilirdin .. aynı rengi tutmaz ki .. bu kadar gözünde büyütme güle güle kullan :)

Back