• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl verin kızlar

Beraber olup tekrar dügün yapmak garip olmaz mı bilemiyorum işte babam zaten nikah oraya gitmeden olsun dedi düşüncesi ne bilemiyorum

nikahın oraya gitmeden olması seni daha rahat hissettirir aslında bence nişanlınla konusursan 6 sene beklemişş 1 hafta daha bekler canımm nolcaak :)

Bizim de düğünlerin arasında bir hafta vardı ama ben bizim düğünden sora onlara gitmedim,
kendi ailemle kaldım. çok da güzel oldu:)

Bende basta gitmem diyodum ama götürürüz dediler ay karısık işler daha simdiden düsünüp duruyorum

valla ben annemlerde ayrılmadan önce son kez güzelce vakit geçiriyim dedim:) kayınvalidemler götürmek istediler ama biz yok dedik:))
anlayışla karşıladılar sağolsunlar. anneciğimin yanında kaldım

Benim kayınvalidemler kal der ama nisanlım bırakmıyo karım olduktan sonra ayrılmam diyo simdide dedimki ailesi gitsin bir kaç gün burda kalıp esimle dönelim ama bakalım

bir hafta beklemeyi kabul etmeli aslında. yani düşününce garip oluyor ya evlen eşin olsun sonra bir hafta geçsin gene düğün yap ne biliyim değişik :1: biz mesela konuşmalarımızda yorucu olacak evet ama düşüncemiz beklemek değil de bir yerde düğün yapıp diğer yerde düğün sonrasında yemek planladık arada gene bir hafta var ama olay bu.. :31:

Mesafe cok uzak olunca mecburen 1hafta girdi araya birde hafta sonuna gelsin diye esim olacak sonucta kafam karıstı iyice

Nisanlımla ayrı sehirlerdeyiz iki yerdede dügün olacak ama 1 hafta arayla burdaki dügünden sonra ben oraya gidecem nikah falan hersey olacak ben ayrı yerde kalırız diyorum aileside öyle dedi ama benimki duramam sen ayrı yerdeyken evli olacaz diyor ama ben ordaki dügün bitince hersey yasansın istiyorum bir taraftanda her yönden kocam olacak sizce uygun olan nedir?

Seninki kudurmuş biraz cok afedersin. İnsanda az anlayış olur.

bence böyle şeyler iki tarafın isteğine bağlı olmalı asıl şunu sor kendine sen ne yapmak istiyosun beklemek mi yoksa bende mi isterim diyosun. ha ben istemiyorum o ısrar ediyor diyorsan bekle derim ilk sefer çok önemlidir seninde istemen gerekir. ben olsam beklerim 2. düğünden sonra balayında olsun isterim

Bence gelinlerin hem ağlarım hem giderim olayının "ağlarım" kısmına odaklan ve ailemden ayrılıyorum diye duygusala bağla:27:
Hem bence evliyken 1 hafta beklemek çok hoş olur:9: Yabancı yerde durmuyosun ya ailenin yanında olacaksın.
Oyüzden duygusal yönden saldır ikna et derim.
Çevreni aileni bilmiyorum ama bizim bi'tanıdığın oğlu Almanya'da yine bi'Türk ile evlendi orada. Sonra tam 2 ay sonra gelip Türkiye'de düğün yaptılar:1:

Aynı şey değil ama düğüne gelenler bunlar zaten karıkoca olmuştur çoktan neyin düğünü bu, altın toplamaya düğün yapıyolar diye konuşup durdular:31::31:

fikirleriniz için hepinize tesekkür ederim işte bizde karı koca olma olayı olmayacak 1 hafta beklicez ama beraber aynı evde duralım diyo karısık biraz

benimde nikahım düğünümden bir hafta önce olmuştu ama düğüne kadar herkes kendi evinde kaldı

Back