Arkadaşlar güzel yazmışlar, sizde heyecenlısınız belli ama burası dikkatimi çekti.olası bir yakınlaşma durumunda onla olan iletişimizin zarar görmesinden korktuğunu, örneğin küçük bir öpücük sonrası devamından korktuğunu)
İşte ister istemez insan çekiniyor, o yüzden otelde kalma konusunda ısrarcıyım:)Durumun varsa git ama heyecanla birsey yasama belki sana böyle güven verip yataga atabilir dikkatli ol evine gitme dışarda görüşün siz program yapin suralara gidelim ben hic gormedim deyin tarihi yerlere gidin filan..
Amann eger ciddi birsey olmasada heyecan olur arada insanin hatirlayinca gulumseyecegi bir anisi olsun yaaa..
Teşekkür ederim:) evet hayat iniş- çıkışlarla dolu:))Ay içim kıpır kıpır oldu
Tabiki gidin,neden olmasın ki
Ankarada yaşıyorsunuz diye hatırlıyorum ankara ile istanbul arası uzak mesafe bile değil uçakla bi saat:) otel konaklaması tuzlu gelecekse öğretmenevi vs tercih edebilirsiniz.
Ben bile burdan heyecanlandım,giderseniz konuyu güncelleyin muhakkak
Eski konularınızı da bildiğim için mutluluğu hak ettiğinizi düşünüyorum.
İçimdeki soru işaretini aktarabilmişim demek ki:)Arkadaşlar güzel yazmışlar, sizde heyecenlısınız belli ama burası dikkatimi çekti.
Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama sonunu pek düşünmüyor gibi. Yani bişeyler yaşadıktan bisüre sonra ben evlilikten korkuyorum diyip ayrılmak ister gibi duruyor.
Hani niyetim ciddi değil maksat muhabbet olsun der gibi davranışları.
Bide uzakken pek ilgilenmeyip ille de İstanbul a gel bak çok eğlenicez yaklaşımı da tuhaf geldi.
Karar sizin tabi☺
Teşekkür ederim bana gaz vermek yerine mantıklı karar vermeme yardımcı olduğunuz için :)Cok gorusmuyosunuz ama gorusunce flortoz oyle mi?
Ne demisti: geldiginde bosluk dolduranlardan degil, gittiginde yeri doldurulamayanlardan ol...
Valla ne yalan söyleyeyim bende ondan korktuğumdan yazmak istedim. İlk ayrılışınız gibi de olmaz bu defa. Daha çok yıkılırsınız.İçimdeki soru işaretini aktarabilmişim demek ki:)
Aynen ben de biraz “anın keyfini çıkartırız ne olacak ki” kafasında olduğunu düşünüyorum, biz kadınlar biraz daha duugusal yaklaşıyoruz olaya. Hayır birlikte daha fazla zaman geçirip bu sefer ciddi anlamda aşık olmaktan falan korkuyorum :/
Size kesinlikle katılıyorum.Arkadaşlar güzel yazmışlar, sizde heyecenlısınız belli ama burası dikkatimi çekti.
Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama sonunu pek düşünmüyor gibi. Yani bişeyler yaşadıktan bisüre sonra ben evlilikten korkuyorum diyip ayrılmak ister gibi duruyor.
Hani niyetim ciddi değil maksat muhabbet olsun der gibi davranışları.
Bide uzakken pek ilgilenmeyip ille de İstanbul a gel bak çok eğlenicez yaklaşımı da tuhaf geldi.
Karar sizin tabi☺
Yapmamak yapip pisman olmaktan iyidir bence.. ama yap diyenlerde var burda. O adam icin bir kac saatlik zevk belki sonra suanda arada o konusmalar bile olmayacak. Deger mi? Buna sen karar vereceksin.Teşekkür ederim bana gaz vermek yerine mantıklı karar vermeme yardımcı olduğunuz için :)
Zaten içimde hep bir isteksizlik, gittiğime değecek mi diye hep bi tereddüt var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?