• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl verecek birileri var mı?

Sunny06

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
7
0
6
Farklı kişilerden akıl almak istediğim için bu forumu açtım cevap atan herkese teşekkür ederim şimdiden.Eylul ayında yeni bir iş yerinde işe başladım.Burda bir kisiyle tanıştım ilk başta arkadaş gibiydik sonra beni Instagramdan ekledi.Ben ona bir soru sormak için mesaj attım orda benimle baya sohbet etmeye başladı. Daha sonra attigim hikayelere cevaplar atmaya başladı.Is yerinde de sürekli sohbet etmeye başladık.Bir ay önce bir hikaye attı 4lü arkadaş grubuyla ben ordaki kızı onun kız arkadaşı olarak algıladığım için kendimi geri çektim.Fakat ondan sonra o benimle daha fazla iletişim kurmaya başladı.Ben de demek ki kız arkadaşı değilmiş diye düşündüm.Persembe günü ona bir bahane ile ben mesaj attım gece on ikiye kadar konuştuk hatta ben ertesi gün işe gidicez yatayim artık dedim yoksa devam edecekti sohbete.Ertesi gün iş yerinde de gayet sıcak bir şekilde benimle sohbet etti yanımızda birileri varken hep çekinirdi son bir aydır herkesin içinde benimle konuşuyordu hatta bu yüzden bazı kisiler aramızda biseyler olduğunu ima etmeye başladı.Her neyse çok uzattım dediğim gibi en son cuma günü iş yerinde bu kadar samimiydik dün o kızla resmini paylaşıp bahar geldi yazdı.Resmen beni kandırmış gibi hissettim sizce neden böyle yaptı ve ben bundan sonra nasıl davranmalıyım?

Kiskandirmis ne yapacak
Yada seninle bi guzel oynamış
Duygularindan emin olmadan kendini umuda kaptirma geri dur az o acilsin kendini dogru belli etsin yoksa sende yanlışın icine düşersin.

Kiskandirmis ne yapacak
Yada seninle bi guzel oynamış
Duygularindan emin olmadan kendini umuda kaptirma geri dur az o acilsin kendini dogru belli etsin yoksa sende yanlışın icine düşersin.
Zaten o kızla bir ilişkiye başlamış anladım kadarıyla beni rahatsız eden bu kızla aralarında bisey varsa neden benimle iletişim halindeydi sürekli

Zaten o kızla bir ilişkiye başlamış anladım kadarıyla beni rahatsız eden bu kızla aralarında bisey varsa neden benimle iletişim halindeydi sürekli
Erkek adam tabiki iletisime gecer herzaman bi B planlari var olmassa olmazlari onlar için

Kiskandirmak istemiş seni yada bi tepkini görmek istemiş çok itici hareketler cidden.

Muhtemelen diğer kızla henüz 100% kesinleşmemiş bir durumdaydı o sebepten ötürü seninle de flörtleşmeye devam etti. Bazı erkekler karşı cinsten devamlı bir ilgi ve buna bağlı olarak da beğeni onayı almak isterler. Buna ihtiyaç duyarlar. genelde aşağılık kompleksi olan erkeklerdir. Bence durum bu - diğer kızla olmasaydı seninle devam edecekti demekki.
Bence bu saatten sonra asla konuşma - iş yerinde merhaba'nızdan başka bir şey de olmasın.
Bu erkeklerı şımartmamak lazım!

Muhtemelen diğer kızla henüz 100% kesinleşmemiş bir durumdaydı o sebepten ötürü seninle de flörtleşmeye devam etti. Bazı erkekler karşı cinsten devamlı bir ilgi ve buna bağlı olarak da beğeni onayı almak isterler. Buna ihtiyaç duyarlar. genelde aşağılık kompleksi olan erkeklerdir. Bence durum bu - diğer kızla olmasaydı seninle devam edecekti demekki.
Bence bu saatten sonra asla konuşma - iş yerinde merhaba'nızdan başka bir şey de olmasın.
Bu erkeklerı şımartmamak lazım!
Bu seferde sanki ondan bir beklentim varmış ama bunu göremedigim için tavrım değişmiş gibi olmaz mı iki üç gündür hala sohbet halinde benimle iş yerinde

Back
X