merhaba hepinize. sizlerden bi küçüğünüz olarak bi akıl,yardım,taktik istiyorum. 4 ay önce evlendim,6 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve öğrendiğim an nedenini bilmediğim şekilde istemiyorum diye ağladım, daha sonra kabul ettim ve o depresif ruh halimden çıktım. hamilelikle ilgili mi bilmiyorum fakat eşim bana ilgisini kesti gibi hissediyorum, belki gerçekten öyle bi tavrı yok demesine göre yok fakat ben sanki bana karşı ilgisi bitmiş,beni eskisi gibi sevmiyormuş gibi hissediyorum. dün yaşadığımız olaya gelirsek cinsel ilişki sırasında boşalma yaşayamadı çok zorlandı ve ben kendisini kötü hissetmemesi adına hiçbir sorun olmadığını belirttim. bugün ise bana hiç yanaşmadığı için, ilgi beklediğimden sanırım o ilgiyi de göremediğim için sen benden soğudun mu? sarılmıyorsun,dün de ben zorladığım için ilişki oldu ve istemediğin içinde boşalamadın tarzı bir şey dedim. o da doğruyu söyleyeyim mi diyerek konuya girdi. dün 2 3 saatliğine anneme kadar gittiğimde masturbasyon yaptığını ve hemen sonra benim geldiğimi o yüzden de boşalamadığını söyledi. ne hissetmeliyim bilmiyorum,sizlerin aklına,fikrine gerçekten çok ihtıyacım var. çok teşekkür ederim.