Bana akıl fikir verin :(

BaharKL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
9
0
36
Çanakkale
Merhaba kizlar,
Araniza Sydney den katiliyorum. Benim sorunum su. Bundan 1 bucuk sene once 65 kiloydum. Boyum 1.60 belki biraz geckin. Su an tarti 54 gosterdi. Kendimi bildim bileli enine boyuna kalcali bir kizim. Belim de kendimi bildim bileli ince. Cok fazla kilolu olmama ragmen ne zaman bir sey yesem bu bana kilo olarak geri dönecek diye dusunmekten kafayi yiyorum. 2 yillkk bir ilişkim var. Ben kiloluyken baslayan. Ufak tefek dalga gecmeleri beni bu kilo verme serüvenine itti. Bende 52 53 lere kadar dustum. Ama inanin biraz daha iriyken daha mutlu bir insandim. Bi gun erkek arkadasim bana asla sutun gibi olamayacaksin dedi hala aklimda. Aslinda cirkin bir kiz degilim. Ama etim yumusacik pamuk gibi hihi :) kesinlikle kendimle barışık degilim. Cunku kilo verdigim zaman bile erkek arkadasimin bana iltifat ettigini hatırlamıyorum. Ben ona hep ederim masallah derim ne yakismis. Giydigim hic birseye daha olumlu birsey soyledigini bilmiyorum. Onun etmediği guzel sozleri baskalari ediyor da kendimi cok kotu hissetmiyorum. Fakat kilo konusunda takintim oldugu bir gercek. Cok da yiyen bir insan degilim. 49 50 arasi olmak istiyorum ve ayni zamanda sikilasmak. Geri donusum 10 ay sonra. Beni gordugunde agzi acik kalsin istiyorum ve kendimi ona eksik hissetmemek istiyorum. Merak eden olursa fotografimi ozelden yollayabilirim seve seve. Ayni ustumden su 4 5 kiloyu yavastan da olsa etimin bollugunu gidererek atmak istiyorum. Bugun cardio ya basladim. Ama diyet konusu beni sadece ac birakiyor zannediyorum ki oyle daha çabuk zayıflarim. Biliyorum daha ciddi sıkıntıları olan arkadaslarim var burda. Ama benimki de psikolojik inanin. lütfen bana biraz akil fikir verin, yardimci olun. Simdiden tesekkurler...

Canimm ben de tipki senin gibiyim 55 kiloym su an 1.68 de boyum var bende de kilo takntisi var 53 e kdr dustum gecen yaz ama o zamanda suratim berbat oluyor her goren hasta misin bembeyazsin vs ddi. Benmde senin aksine belim kalin. Ve erkek arkadasm arada bana da takilir oha o bacak ne fln diye :) bence kendini nasil mutlu hissediyorsan oyle ol. Erkek arkadasinda tam dayaklik o ne oyle hic iltifat yok filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…