• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bambu beşik arayan var mıııııı?????

Merhaba bende banbu beşik arıyorum eğer hala temin etmediyseniz size diğer beşikle ilgili eşlik etmek isterim.

merhabalar. hayır henüz almadım bende. o ikiz bambu beşiği adet başı 200e vemiş olsaydı alacaktım ama vermediler. sahibindende filan bakıyorum burdan sorup soruşturuyorum.beklemedeyim yani.

böyle bişiy. 100 tl ye aldım.

file:///C:/Documents%20and%20Settings/TELEBYTE-NB/Desktop/be%C5%9Fik.gif

arkadaşlar ben bambu beşik arıyorum. ve buldum gibi. ne şanssa alacağım kadının ikizi olmuş iki bambusunuda elden çıkartacakmış. birini ben almayı düşünüyorum. fiyatta henüz iyileştirme yapmış değil. hani diyorumki ihtiyacı olan biri varsa kadına ikimizde aynı fiyatı verirsek hem biz hesaplıya alırız hem kadın 2 beşiğinide elden çıkartır. beşiğin resmi aşağıda. sıfır gibi çok güzel. ilgilenen olursa ulaşsın.
Eki Görüntüle 700790 Eki Görüntüle 700790

baya bi uçukmuş fiyat cnm :) bizdede var birtane bebişimiz yatmadı bir türlü 1 ay anca kullandık gibi.uyguna veriyoruz almadıysan yardımcı olabiliriz

arkadaşlar ben bambu beşik arıyorum. ve buldum gibi. ne şanssa alacağım kadının ikizi olmuş iki bambusunuda elden çıkartacakmış. birini ben almayı düşünüyorum. fiyatta henüz iyileştirme yapmış değil. hani diyorumki ihtiyacı olan biri varsa kadına ikimizde aynı fiyatı verirsek hem biz hesaplıya alırız hem kadın 2 beşiğinide elden çıkartır. beşiğin resmi aşağıda. sıfır gibi çok güzel. ilgilenen olursa ulaşsın.
[
evet bende bambu beşik istiyorum bebegim için

[

Bende var canim tekerlekli her odaya mutfağa bile taşıyordum tabi mutfak genişse düşünürsen görüşelim örtüsü kirisik ütü gerekir

Eklentiler

• $20140116_013750.jpg
    $20140116_013750.jpg
    142,8 KB · Görüntüleme: 77
[

bendede var bambu beşik ilgilenirseniz eğer..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=686004

Back