- 18 Nisan 2013
- 2.041
- 48
- 113
- Konu Sahibi muzeyyenrize
muzeyyenrize ben bambu beşik aldım.Umarım sende bulabilmişsindir. Sevgiler.
hayırlı olsun canım. bu sitedenmi aldın. merak ettim valla nasıl bişiy:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
muzeyyenrize ben bambu beşik aldım.Umarım sende bulabilmişsindir. Sevgiler.
Merhaba bende banbu beşik arıyorum eğer hala temin etmediyseniz size diğer beşikle ilgili eşlik etmek isterim.
hayırlı olsun canım. bu sitedenmi aldın. merak ettim valla nasıl bişiy:)
Yok burdan değil senin linkini verdiğin siteden :) Benim hoşuma gitti çok tüllü müllü değil erkek bebeğe uygun sade ve güzel.
arkadaşlar ben bambu beşik arıyorum. ve buldum gibi. ne şanssa alacağım kadının ikizi olmuş iki bambusunuda elden çıkartacakmış. birini ben almayı düşünüyorum. fiyatta henüz iyileştirme yapmış değil. hani diyorumki ihtiyacı olan biri varsa kadına ikimizde aynı fiyatı verirsek hem biz hesaplıya alırız hem kadın 2 beşiğinide elden çıkartır. beşiğin resmi aşağıda. sıfır gibi çok güzel. ilgilenen olursa ulaşsın.
Eki Görüntüle 700790 Eki Görüntüle 700790
eğer bambu beşik almadıysanız bende var fakat içinin yatağını ve örtüsünü siz alırsanız size verebilirim 50 tl ye
arkadaşlar ben bambu beşik arıyorum. ve buldum gibi. ne şanssa alacağım kadının ikizi olmuş iki bambusunuda elden çıkartacakmış. birini ben almayı düşünüyorum. fiyatta henüz iyileştirme yapmış değil. hani diyorumki ihtiyacı olan biri varsa kadına ikimizde aynı fiyatı verirsek hem biz hesaplıya alırız hem kadın 2 beşiğinide elden çıkartır. beşiğin resmi aşağıda. sıfır gibi çok güzel. ilgilenen olursa ulaşsın.
[
evet bende bambu beşik istiyorum bebegim için
[
Bende var canim tekerlekli her odaya mutfağa bile taşıyordum tabi mutfak genişse düşünürsen görüşelim örtüsü kirisik ütü gerekir
[
bendede var bambu beşik ilgilenirseniz eğer..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=686004