- 18 Nisan 2013
- 2.041
- 48
- 113
- Konu Sahibi muzeyyenrize
-
şunu görmüş müydün
bu da fena değil
ARTIK YERİM YOK BAMBU BESIK 160 tl - Bebek Odası Mobilyaları sahibinden.com'da - 123409110
bencede çok fahiş rakam.250 dedi 200 verdim. ikna etmeye çalışıyorum. birde kargo vericem daha. bende hani burdan arayan birileri olursa kadını fiyata razı ederiz.
bu hem sallanan hem tekerlekli. düşünüyormusunuz almayı.
Merhaba, özel mesaj atamıyorum. Evet bende düşünüyorum aynı ilanı bende aradım burdan gördükten sonra.İndirim yapmadı 275 tl dedi bana hatta :) isterseniz görüşün. 200 TL ye ikna edebilirseniz nemnuniyetle alırım bende.
görüştüm canım. ikisinide alsanız tekde alsanız 250den aşağı olmaz dedi.beşiğide bir beğendim, bir sevimli. ama 200 yapmıyor. 225 teklif edeyimmi bugün ne dersin:)
kesinlike çok veriyoruz:) sahibindende bissürü çeşit var. istersen aramaya beşik diye yaz yığınla ilan geliyor. sonra ilan başlıklarından hangisi bambu yada istediğin tarzmış görürsün. benim aklımda birkaç model var ordan. ama doğuma daha olduğu için son anda yeni ve tühhh acele etmiyeymişim diyeceğim bir model ve fiyat çıkar diye ağırdan alıyorum. sen bir bak sahibindene.umarım gönlüne göre bulursun. yalnız muhakkak pazarlık yap:) çünkü o payı koyup yazıryorlar fiyatları. bilgine canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?