• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Balyaj mı röfle mi lütfen yardım :) resimli

mulbery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
232
10
96
40
İzmir
Arkadaşlar saçımı bugüne kadar sadece 1 kez boyattım o da 5 sene önce :) Resimdeki doğal kendi saçımdır.Ama biraz daha açık renk olmasını istiyorum şimdi.Balyaj mı yoksa röflemi yaptırsam balyajı tavsite etti bazı arkadaşlarım ben kararsızım doğal dursun istiyorum biraz sarışın olmak istiyorum.Şuan saçım resimdekinden uzun ama işlem yapılmadan önce bu boylarda kestirip kısa kullanıcam.Saçım biraz kıvırcık alltaki resimde beğendiğim olmasını istediğim saç rengi.Şimdiden teşekkürlerrr .....

Eklentiler

• $dsc03199kopya.jpg
    $dsc03199kopya.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 203
  • $gisel.jpg
    $gisel.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 236
bence kestirme saçlarını bu renk biraz daha uzun saçta kendini daha iyi gösterir sanada resmini koyduğun renk yakışır ama iyi bir kuaföre git kesinlikle araştır

ordaki saç rengi sık röfle bence yaptır ama iyi bir kuaföre çok süper oluyor saçlarında doğalmış.. sık röfle yaptırdım ben çok başka biri olmuştum tavsiye ederim ten renginde açık ben perçemde kestirdim saç rengim belli olsun diye çok yakışacaktır eminim

ordaki saç rengi sık röfle bence yaptır ama iyi bir kuaföre çok süper oluyor saçlarında doğalmış.. sık röfle yaptırdım ben çok başka biri olmuştum tavsiye ederim ten renginde açık ben perçemde kestirdim saç rengim belli olsun diye çok yakışacaktır eminim

kesinlikle sık röfle ama anlayan birine yaptır çok doğal durur

Arkadaşlar bakıyorsunuz da niye yorum yok???? yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim....

bence taban değişmeli ışıltılı kahvesi var kolestonun oyapılsa üzerine sık röfle yapılsa daha iyi olur ama sarı çok iyi duracağını düşünmüyorum sizde

Kesinlikle balyaj, çok doğal dursun diyorsan krepe balyaj yapsın kuaförün. Doğal durur, çok açık sarı bile olsa balyajda dipler boyanmadığı için asla sırıtmıyor. Aynı şeyi diğer uygulamalar için söyleyemem ama. 2 kere balyaj attırdım üçüncüsü yolda (: a.s.

Krepe balyaj çok rahat oluyo doğal geçişlerle istediğin rengi elde edebilirsin hemde fazla yıpranma olmaz.yerimseniben

Back