meraba ben ygs öğrencisiyim bu sene üniversite sınavına gireceğim,biyoloji öğretmenimiz balya adında balık yağı kullandığını halsizliğini ve atıştırmalrını azalttığını söyledi ve balık yağını bizlerede tavsiye etti bende internette araştırdım ama pek faydalı olmadı iki kapsül ismi buldum biri marincap biride balya.benim sorunum ise 70 kiloyum ve kilo almak yerine kilo vermek istiyorum kimisinde balık yağı kapsülü kilo yapmış kimisinde kilo aldırmış(halsizlik ve dikkat dağınıklığı için kullanıcam). sizlerin tavsiyelerinede ihtiyacım var lütfen yardım edin sizin öneriniz nedir??
ben daha önce hic kullanmadim ama 3 hafta önce diyetisyene gittim ve bana icmem gerektigini söyledi, 2 haftadir kullaniyorum i$tahimi acmadi..kilo yapici bir özelligi olsaydi , saniyorumki zayiflamak amacli gittigim diyetisyenim önermezdi degil mi?
ben daha önce hic kullanmadim ama 3 hafta önce diyetisyene gittim ve bana icmem gerektigini söyledi, 2 haftadir kullaniyorum i$tahimi acmadi..kilo yapici bir özelligi olsaydi , saniyorumki zayiflamak amacli gittigim diyetisyenim önermezdi degil mi?
bende marincap kullanıyorum..sabah aç karnına 1 tane içiyorum..kilo aldırmıyor ..vermene faydası oluyor..birde cildin saçın hafızan süper oluyor...
daha önce carlson kullandım oda çok kaliteli.ben onu düzenli kullanamadım ama kızkardeşim düzenli kullandı ona kilo aldırdı..
marincap da sorun yaşamadık..
bende marincap kullanıyorum..sabah aç karnına 1 tane içiyorum..kilo aldırmıyor ..vermene faydası oluyor..birde cildin saçın hafızan süper oluyor...
daha önce carlson kullandım oda çok kaliteli.ben onu düzenli kullanamadım ama kızkardeşim düzenli kullandı ona kilo aldırdı..
marincap da sorun yaşamadık..
balya balık yağı değil zaten kutusunun üstüne bakın sadece a ve d vitamini içeriyor.balık yağı günde 2 3 gram kadar alındıgında zayıflamaya yardımcı olur asla kilo aldırmaz