Balsuratımız hamıleeeeeeeeeeeeeee

rapunzell_82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
3.406
2
116
43
Kayseri
cok sevındıgım bır haber aldım bu saatteopuyorumnanaktan
keske kendı acsaydı bu baslıgı ama bana kısmet oldu.opuyorumnanaktan
erkek ınfertılıtesındekı canım arkadasım balkafamız hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeee:emir_bebek::emir_bebek:
rabbım saglıkla bebısıne kucagına almayı nasıp etsın
allah nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar:

ınsallah erkek ınfertılıtesınde bulunan cok sevdıgım can arkadslarımdanda boyle guzel haberler alırız..
dularım sızlerle kızlarrrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayyyy çok şükürrrr... birebir konuşmuşluğumuz olmasada takip ederim balsuratı...
Sağlıkla-sıhhatle büyüsün bebişi inşş.... Kucağına alıp büyüttüğü günleride göstersin MEVLAM...
maşallahh:)

aaaaaaaaaaaaaaa gece gece bu ne güzel bir sürpriz böylee :lepi:
cokkk ama cok sevindim yaa:sm_cool:
canim benimm tebrik ederimmm
:teytey: :teytey:

balkafammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyyyy allahıma şükürler olsun
güzeller güzelimmmmm
çok sevindim arkadaşım
çok çok tebrik ediyorummmmmm
ayyyy çok şükür yaaaaaaaa
bak nerdeyse aynı zamanda hamiş kaldık
beraber ilerlicek artık bu güzel yolda
çok sevindim dünyalar güzeli yaaaa çokkkkkkkkkkkkkkkkkk

Merhaba arkadaşlar,bizim d sorunumuz erkek infertilitesi.Pazartesi lucirn ile ilk tedavimize başlıyoruz.Kürler vs. yaptık ama bize faydası olmadı.Umarım ilk denemede şansımız yaver gider.Burada isteyen tüm arladaşlara da bol şans dilerim.Balsurat'ın gebeliğine de çok sevindim.Tebirk ederim:)

Ay çok sevindim rabbim sağ sağlim kucagına almayıda nasip etsin inşallahh rabbim isteyen herkez tattırsın bu güzel duyguyuuu aminnnnn

tebrik ederim hayrli ugurlu olsun
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah :Saruboceq:

balım cok tebrık ederım cok mutlu oldum allah analı babalı büyütsün cnm benımopuyorumnanaktan

Allah tamamına erdirsin, isteyen herkese de versin,
Böyle güzel haberler çok mutlu ediyor bizleri,
Bebek takviminde espri yapan arkadaşımızmıydı yanlış hatırlıyorda olabilirim,
Çok sevindim çook!!

canım hayırlı olsun!

balsurat bi aralar kızgın bir bebek resmi olan rizeli dobra konusan arkadasımız mıydı yoksa ben mi karıstırıyorum?

eger oylese cok tebrik edersin! onun yazilarini baya bir takip etmistim! sonunda Rabbim mucizesini yolamis

Allah tamamına erdirsin :nazar:

çokkkkk secvindim balım tebrikler rabbim tamamına eriştirsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:

canım ayy inan şoktayım balım gözün aydın allah tamamına erdirsin inşallah ne diyeceğimi bilemiyorum çok sevindim...

Back