Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol cnm pek kimse yorum yapmamış ama kararsız kaldım bende üçüncü sıradaki hoşuma gidiyor ama temizliği nasıl acaba? :26:
mekanızmalılar cok guzel şık duruyoda temızlık konusunda buyuk sıkıntı yaratıomus cok kısıden duydum yapan pişman en ii perde yıkanabılen ve burusmayan perde[/QUOTE
teşekkür canım cevapladığın için bende ondan korkuyorum ama bu balon ip perde modelleri çok hoşuma gidiyor içimden bir ses kesinlikle bu olsun diyor ama kulllanış ve temizlik açısından düşünüyorum..
mekanızmalılar cok guzel şık duruyoda temızlık konusunda buyuk sıkıntı yaratıomus cok kısıden duydum yapan pişman en ii perde yıkanabılen ve burusmayan perde[/QUOTE
teşekkür canım cevapladığın için bende ondan korkuyorum ama bu balon ip perde modelleri çok hoşuma gidiyor içimden bir ses kesinlikle bu olsun diyor ama kulllanış ve temizlik açısından düşünüyorum..
bende kararsızım şıklıkmı yoksa rahatlıkmı ya hem şık hem rahat olan yokmu acep uğraşmasak böyle![]()
bende kararsızım şıklıkmı yoksa rahatlıkmı ya hem şık hem rahat olan yokmu acep uğraşmasak böyle![]()
haklısın canım ya ama bunlarında varmış yıkama yöntemleri kimi memnun soruyorum bazen perdecilere kullanılışı nasıl bozulma yıpranma olurmu diye çok kaliteli bunlar hiç bir şey olmaz diyorlar..
:)
Bana abartılı geliyor bu tarz perdeler..
Salonun çok klasik olması lazım bu perde tercih edilecekse bence.