• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balon perdeler..:)

limongirl

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
360
0
316
İstanbul
balon perde modelleri için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar çok hoşuma gidiyor..bir model daha var onu bulamadım bulunca onunda ekleyeceğim sizce bunlar nasıl..?

Son düzenleme:
$_ip_perde1.webp$med_istanbul_home_balon_perde01.webp$ip%20perde%20191.webp
balon perde modelleri için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar çok hoşuma gidiyor..bir model daha var onu bulamadım bulunca onunda ekleyeceğim sice bunlar nasıl..?
üçüncü sıradaki parlak gümüş olan favorim..:)

Son düzenleme:
saol cnm pek kimse yorum yapmamış ama kararsız kaldım bende üçüncü sıradaki hoşuma gidiyor ama temizliği nasıl acaba? :26:

Son düzenleme:
saol cnm pek kimse yorum yapmamış ama kararsız kaldım bende üçüncü sıradaki hoşuma gidiyor ama temizliği nasıl acaba? :26:

mekanızmalılar cok guzel şık duruyoda temızlık konusunda buyuk sıkıntı yaratıomus cok kısıden duydum yapan pişman en ii perde yıkanabılen ve burusmayan perde

mekanızmalılar cok guzel şık duruyoda temızlık konusunda buyuk sıkıntı yaratıomus cok kısıden duydum yapan pişman en ii perde yıkanabılen ve burusmayan perde[/QUOTE

teşekkür canım cevapladığın için bende ondan korkuyorum ama bu balon ip perde modelleri çok hoşuma gidiyor içimden bir ses kesinlikle bu olsun diyor ama kulllanış ve temizlik açısından düşünüyorum..

Son düzenleme:
mekanızmalılar cok guzel şık duruyoda temızlık konusunda buyuk sıkıntı yaratıomus cok kısıden duydum yapan pişman en ii perde yıkanabılen ve burusmayan perde[/QUOTE

teşekkür canım cevapladığın için bende ondan korkuyorum ama bu balon ip perde modelleri çok hoşuma gidiyor içimden bir ses kesinlikle bu olsun diyor ama kulllanış ve temizlik açısından düşünüyorum..

bende kararsızım şıklıkmı yoksa rahatlıkmı ya hem şık hem rahat olan yokmu acep uğraşmasak böyle :D

Bana abartılı geliyor bu tarz perdeler..
Salonun çok klasik olması lazım bu perde tercih edilecekse bence.

canım sende çok haklısın bu tarz bir perde olduğunda eşyalar daha sade olmalı hepsi bu şekilde ışıltılı süslü püslü olursa boğabilir..bende eğer düşünürsem eşyalar bukadar abartılı olmaz..:)

bende bunlardan düşünüyorum salonuma.. Temizlik açısından kolay gibi geliyor bana ama yinede bilmiyorum. Mekanizma vs. yok sonuçta.. Kullanan yok mu acaba ?

3. perde şık ama çok abartılı duruyor, sade perde daha hoş olur bence. ben pek beğenmedim. kullNILŞI DA zor olsa gerek

merhaba arkadaşım en sondaki siyahlı perde çoook şık,bende 7 ay oldu evleneli aslında o perdeden yaptıracaktım fakat bunun yıkanması zormuş yıkanırken dolaşıyormuş,bende içimde kalmsın diye normal ip perde yaptırdım benimkilerde şık oldu,hem yıkanırken birkaç noktasından bağlayıp perdecinin verdiği özel torbada yıkanıyor ve sıkıntı olmuyor,diğer tül perdeler gibide kolay kolay kir tutmuyor zaten.istersen benim perdelerimin resini çekip koyayım sanada fikir olur.

Zamanında bende çok araştırdım perde için şıklık mı kullanış mı diye,çalışan bir bayan olduğum için kullanışı önemsedim.Şimdi çok pişmanım keske zamanında dilediğim gibi yaptırsaydım,içimde kaldı çünkü.Bence beyeniyorsan yaptır,herkes kullanışlı değil diyor ama yaptıyor.

Balon perdeler bence çok şık görünüyor, ip perdeden yapılan balon perdeler de kullanışlıdır poşetine koyup yıkıyorsunuz ütüleme derdi yok..

Son düzenleyen: Moderatör:
balon perde bende var gayet memnunum hatta daha yeni yikadim yikarken normal tul gibi sorun olmadi. ustelik boncuklarini perdeci cirt cirtla tutturmamis tule dikmis neyseki boncuklari dokulmedi.

Back
X