Saç Rengi ve Saç Boyama balom yaklaşıo yardımmmmm...

sedefokt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
77
1
86
Ankara
kızlar benm saçım şuanda aşağıda gördüğünüz renk ben ikici resimdei renge nasıl dönerim hangi renk bu nasıl boyatsam olur...

Eklentiler

• $S7304697.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 71
  • $yeilgzl.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 65
bi linkte arkadaşımız kahve köpüğü demişti canım hattasaçının resmini koymuştu ben öyle biliyorum.kendi saçın da güzelmiş.

ılk fotograftaki renk tenine muhteşem gitmiş canım kızıllık sevmeyen ben bile bayıldım opuyorumnanaktan
Bence çokta dogal duruyor..

istediğin renkte kendi renginde çok güzel,bende saç rengini merak ettim ne olduğunu hangi boyayla boyadığını bizimlede paylaşırsan sevinirim,balo için değişiklik yapacaksan kendin yapmaya çalışma riske girme resmi al kuaföre götür boyat,kendin boyarsın istediğin gibi olmazsa eski renginede dönemezsin çok üzülürsün

ben sarı saçlıydım siyaha boyatım sonra oryalle açtılar kumral ve açık kumralı karıştırıp boyadılar

hımm baya açmışalr o zaman kumral ve açık kumralın karışımından bu renk çıkması için zeminin baya açık olması lazım benimde saç rengim buna çok yakın ama ben 4 ayda koyu kahve çikolata karışımını bu hale getirdim ilk ay 7,ikinci ay 8,üçüncü ay9 ve en sonda 10 numaraya boyadım tabı dıplerı boyamadım dıpler cok acılır dıye dıplere hep 5 numara yaptım bu renk oldu ,3 hafta sonrada gene 10 numaraya ,alıx 8.8 ın yarısını eklıcem boyayacagım:) belkı fıkır edınen olur dıye paylastım yaptıgım her seyı :)

hımm,zeminin baya açılmış demekki yoksa bu renk olamazdı,benim saç rengimde buna çookkk yakın ama ben 4 ayda elde ettim,zemin çikolata kahve ve kahve karışımıydı uçlardada siyah vardı,ılk ay 7 ,ıkıncı ay8,ucuncu ay9 ve en sonda 10 numaraya boyadım colorx ile,ama dıplere farklı renk kullandım her seferınde dıplerı 5 numaraya boyadım,ve ısteıdgım renk oldu sonunda,bırdahakı boyamamda,9 yada 10 numaraya ,alıx 8.8 ın yarısını eklıcem :) belkı fıkır edınmek ısteyen olur dıye paylasıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…