Balm yok... Siz ne yazardnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecrin23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dayanamadım yavrunun ailesine allah sabır versin. üzerinden uzak kızımda sarı bukleli ve bir an kendi çocuğummuş gibi içim sızladı. ben henüz tam teşhis edilmemiş diyabete bile üzüntüden kıvranıyorum o tamamen kaybetmiş nasıl dayansın allahım annesine babasına büyük sabırlar versin.....ECRİN ARKADAŞIM BRANŞIN NEDİR. DİYABETİN TEŞHİSİ İÇİN C PEPTİD TAHLİL SONUCU YETERLİMİDİR BİLGİN VARMI... KIZIM 2 YAŞINDA VE TAHLİL SONUÇLARINI BEKLİYORUZ AMELİYAT OLCAKTI ŞEKERİ YÜKSEK ÇIKTIĞI İÇİN ERTELENDİ. 126-113-118-119-114 DEĞERLERİ HEP BÖYLE ÇIKIYOR.

içim ürperdi ya.ailesine allah sabır versin.

benim eşimde doktor,zaman zaman bu haberlerle geliyor eve ve bütün günümüz acı içinde geçiyor,Rabbim yavrularımıza sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin...

Oncelikle gecmis olsun ben Genel Cerrahi Uzmaniyim once sana sunlari sorayim ailenizde diyabet hastasi var mi? cocugunuzu gozlemlerken SIk idrararini yapmasina bezlerinin agirligina baktiniz mi veya asiri su tuketimi gozlemlediniz mi?dr size bir on test yapmis 126 su anki verilere gore ust sinirdir eski surecte 140 uzeri ust sinir sayilirdi ama gunumuz yasaminda cevre faktorleri beslenme bu rakami 126 dogru cekti sadece C peptid tahlil sonucuna bakarak kiziniz seker hastasi demek yanlistir zaten dr bu bulgunun disinda HbA1c adi verilen kizinizin gecmis 3aylik seker seviyesini belirleyen tahlili ister (HbA1c)tahlili sonucu verecektir umarim iyi haberler verirsiniz ama size sordugum sorularin cevabi gercekten onemli diger tahlilide lutfen ama lutfen yaptirin bu tahlil kzinizin gecen yil degerlerinide size verecektir ihmal etmeyin ozel mesaj yazarakta beni haberdar ederseniz sevinirim tekrar gecmis olsun umarim yardimci olabilmisimdir

Son düzenleyen: Moderatör:
içim nasıl acıdı okuyunca ailesi ne yapsın Allah sabırlık versin ailesine...

Allah annesine sabır versin:Saruboceq: yardım etsin!Allahım evlat acısıyla sınamasın!sizede mesleğinizi en iyi şekilde yapmanız için güç kuvvet versin!çok zor ve çok kutsal bir mesleğiniz var :teselli:hakkını vererek yapmak lazım!sevgiyle kalın....

Hayatın ne kadar anlamsız olduğunu bir kez daha öğrendim...
Hayat kısa, hayat acımasız, hayat sevdiklerimiz olmadan anlamsız.
Onların kıymetini yanımızdayken bilmeliyiz
Yanımızdan uçup gittiklerinde hiç bir kuvvet onları bize getirmez.
Gözyaşlarıma hakim olamıyorum şu anda bunları yazarken.
Henüz anne değilim ama evlat acısının tarifini hiç bir şey yapamaz.
Rabbim korusun sevdiklerimizi, meleklerimizi bize bağışlasın inşallah...

allah ailesine sabır versin benimde bir oğlum bir kızım var oğlum okula gidiyor kızım daha gitmiyor onu bir an olsun yanımdan ayırmak istemiyorum dışarı tek başına bırakamıyorum okula başlayacak çok korkuyorum yalnız bırakmaya okula güveniyorum ama dışarısı çok tehlikli çocuk kaçırma olayları falan ürkütüyo çocuk tacizleri ürkütüyo daha birçok neden var trafik canvarları katiller var içim acıdı okuyunca allah ençok annesine sabır versin

aaaaahh ahhhhhhhhhhhhh gozlerım yaslarla doldu annemın gozlerımın onunde oldugu gun geldı aklıma 15 yasındadım suan 19 uma gırcem martta yardımıstıo babamdan ne babamın ne benım elımden bısey gelıo dondum buz tuttu heryerım kımıldayamadım bıle halam anneannem kosuo doktor cagırmaya benı cıkarmaya calıoslar ben cıkmamak ıcın dırenıorum babam caresızce bgırıo sevgı nolur olme dıe kalpmasajı yapıolar kabustu ınanamıorum hala hayattayken sevdıklerınızın kıymetını bılın 3 gunluk dunya allah kalanlara saglık versnsenağlama

allah ailesine özellikle annesine sabırlar versin rabbim kimseye evlat acısı göstermesin çok zor siz doktorlara da bu tür durumlara dayanma güçü nasip etsin gerçekten işiniz zor allah yardımcınız olsun

ben bugün niye böyleyim bilmiyorum.kendimi tutamıyorum,ağlıyorum.Allah korusun bi an benim sarı kıvırcık kızlarım geldi aklıma.tarifsiz üzüldüm.bi de küçüğümün iğne yüzünden kalbinin durduğu an.Allah kimseye yaşatmasın böyle acıları.

dunyada hic bir aci evlat acisi gibi olamaz ben yasamadim ama heryasin evlat acisini gordum bircok insan bizleri anlamasada her kayip bizim icinde cok aci oluyor meslegi hayati sorguluyoruz ama birini oldukten sonra degil daha kaybetmeden onemsemeliyiz yaslisindan gencine bu onemli sunu bilemeniz gerek ki hayat cizgisi ,cizginin diger tarafina gecmek o kadar kolay ki

insan sevdiklerine ölümü hiç yakıştıramazki... ben düşünemiyorum bile. ölüm acı bir gerçek ve gerçekten GERÇEK. anneyim ve ağlıyorum.. Allah sabır versin ailesine.. sizede çokkolay gelsin anne olunca daha bi duygulu oluyor insan...

senağlamasenağlamasenağlamasadece ağlamak geliyor içimdennnsenağlama
allah ailesine sabır versinsenağlamasenağlama

rabbım hıc kımseyı evlat acısıyla sınamasınsenağlama

3 yıldır bende anneyım...allah bagışlarsa benımde bır kızım var....okurken dırek aklıma o geldı ve devam edemedım....her an olmasada bende hep kaybetme korkusu yasıyorum...paranoyaklık halınde hemde...evlat acısına dayanabılırmıyım acaba dıyorum kesın dayanamam bende gıderım dıyorum...ve hep dualarımda allahım ona bısey olmasın bana olsun dıyorum...annelık böyle bısey ıste...

üfffffffff ya
allah kimseye evlat acısı yaşatmasın

ne yazacağımı bilemedim! parmaklarım klavyede kaldı.. kimsenin yazısı bu kadar dondurmadı bu kadar etkilememişti beni şu ana kadar. ılk kez bir doktorun hislerini paylaşmaktanmıdır acaba bilemiyorum! Doktorları çok donuk soğukkanlı bilirdim...
Öyle bir yazmışsınki gözümün önünde canlandı herşey... Rabbim yavrularımızı korusun! Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın!
Paylaşım içinde çok sağolun. +rep

rabbim ailesine sabir versin.kizimda bugün cok huysuz biraz kizdim ona simdi icim kiyildi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…