Hepinize iyi geceler benim icin oyle olmadigi kesin bu gece nobetciyim zor gecelerden biri aslinda alismis olmam gereksede alismis numarasi yapsamda olmuyor olume nasil alisilir.Bu okuyacaklarinizi anlatabilecegim sadece siz varsiniz Doktor olarak Anne olarak insan olarak zor bir gun ....aksam saat 6 gibi bir trafik kazasi geldi acilimize 5yaslarinda bir kiz cocugu buyukannesiyle alisveriten geliyorlarmis isik yandiktan sonra karsiya gecmek uzereyken kucuk kiz kosmaya baslamis gerisi bilindik sey isigi kontrol etmeden hiz yapan bir araba .....buyukanne soktaydi bize getirildiklerinde kizi acil ameliyata aldik durum kotuydu 4saatimizi aldi ama kurtaramadik o sari saclari masadabirakiverdim o an baskaydi ne anlatabilirim ne anliyabilirsiniz aileye haber verilmis kapida annesi bekliyordu yuzunde o soru isareti ile elinde oyuncak bebegi konusmama gerek bile kalmadi annelik hissi ona anlatti cirpinislari hepimizi yakti o ani o sari bukleleri bin yil sonrada unutamam olumu gordum ama bu geceki gibi yakmadi evde uyuyan evladimi dusundum yumusacik basini boynuma sokustirmasini ona nasil bir askla bagli oldugumu,acilarin en buyugu bu, bugunku o haykiris suan tum servis ayni durumdayiz karmakarisik okulda meslegimizle ilgili herseyi ogrendik saniyordum ama oyle degilmis cevreme bu duygularimi anlatamazdim icimin zehrini bu sayfaya akittim gidin ve iceride uyuyan yavrunuza,esinize,ailenize sarilin suan tek istedigim sabah kizima kavusmak opmek hayat kisa acimasiz.....okudugunuz ve orada biryerlerde duygularimi anladiginiz icin tesekkur ederim z