• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balm yok... Siz ne yazardnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecrin23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok çok acı...
Allah ailesine sabırlar versin..
hayattaki tek gerçek doğum ve ölüm...

tesekkur ederim okudugunuz icin suan nobetimin bitmesine 35dakika kaldi ama cok zor bir geceydi her ne kadar insanlar doktorlari duyarsiz kati olarakta dusunse aslinda bizlerinde boyle olaylar karsisinda cok uzuldugumuzu bilmelisiniz en azindan ben oyleyim bu kisimda okudugum dertlere bakiyorum aldatilma ,kandirilma,evlilik sorunlari ama inanin cocugumun basina birsey gelmesindense tum bu dertlere raziyim yeterki evladim saglikli yanimda olsun .....Allah cocuklarinizla,ailelerinizle guzel omurler versin saglikla mutlulukla birarada yasayin yukerida hepiniz belirtmisiniz onemli olan birlikteyken sevdiklerimize SIkI SIkI sarilmak

Cok aci...Ne denir ki ?
Sadece sessizce aglarim

Rabbim sabirlar versin o aileye
Yavrum...:-(((

okuyunca tüylerim diken diken oldu.. .
çok üzüldüm Allah sewdiklerimizden ayırmasın.

Ölüm var ya herşey boş allah kimseye evlat acısı vermesin annesi nasıl yanıyodur kimbiliÇok üzgünüm çoookri offfffffffffffffffff

Kucuk kız ıcın cok uzuldum ama bısey sormadanda yapamıcam netı hastanedenmı kullanıorsun cunku hastanelerde skrıplere yanı chate gırmek yasak da vede kapalıdır chat servıslerıne stajer ogretmenler apuk saouk sıtelere gırıdklerı ıcın sadece merak etım yargılamıorum yanlıs anlasılmasın

kaçtır yazıp yazıp siliyorum.. bir anne olarak düşünüyorum ben olsam diyorum bazen bırakamam kızımı bende giderim peşinden gibi geliyor. Allah kimseyi çocuğuyla sınamasın kimseye yaşatmasın bu acıyı inşallah. yazınızın tamamını okumaya inanın dayanamadım.

ama olan olmuş. bir yandanda sağlıkta çevresi olan biri olarak düşününce..
sadece ölümün son olmadığını düşünerek toparlanabilirsiniz gibi geliyor. çok zor bir mesleğiniz var ama unutmayın bazen doğum sonrası yada umutsuz vakalarda başarı elde edincede bir anneyi mutlu ediyorsunuz. siz elinizden geleni yaptınız bu küçük kızın kaderiydi.. belki hasta olsa, sağlam yaşasa yada sakat kalsa onun için daha kötü olacaktı. Allah ailesine ve sizlere sabır versin gerçekten zor bir işin içerisindesiniz.

ALLAH ailesine sabir versin .. cok aci cok .. :(

sizin gibi iyi bir insani .. iyi bir doktoru .. iyi bir anneyi .. kutlamak istiyorum ..senağlama

sizinde isiniz cok zor :( hergün böyle seyleri duymak :( ooff

yüce rabbim bütüm çocukları korusun onların acısıyla imtihan etmesin bizi...:Saruboceq:

offsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ne söyleyecegimi bilemiyorum.....su an sadece agliyorum....sabah kizima kizdim,ortalik daginik diye amaaaan varsin kirsin döksünler canlari sag olsunda.allah kimseye evlat acisi vermesin.

allahım sırtımdan başlayarak tüm vücuduma dikenler battı bi anda çoluğum çocuğum yok ama bunu hissetmek için anne olmaya da gerek yok ...
ölüm böyle birşey ansızın kimi alıp götüreceği belli olmuyor ne garip biz insanoğlulları da hayatı ne kadar üstünkörü yaşayıp herşeyi geçiştiriyoruz geçiştirme hayat yaşıyoruz para bazen sevdiklerimize vakit ayırmaktan daha öne geçiyor maaleseff onun için şu mesleklerini hobisi gibi seçen insanlara gıpta ile bakıyorum ....

tabi herkes meslek seçmede istediği gibi davranamıyor ülkemizdeki ağır şartlardan ötürü ne olursa onu okuyoruz sonra istemediğimiz bir işi yapıyoruz derken hep yukarıya gözxümüzü dikiyoruz şunumuz yok bunumuz yok diye bir çabalama gidiyor hayat uçup gidiyor illaki birini ansızın aldığında yanımızdan vakit çook geçmiş oluyor maaleseff... sonrada diyoruz kendi kendimize ne vardı bu kadar hırslı olacak keşke şunu yapsaydık benden bunu istemişti neden yapmadım ki yiyip kendimizi bitiriyoruz...

allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın arkadaşlar.ben de bebeğimi kalbi durduğu için aldırdım.çok kısa anneliği tattım.acımı tarif edemem.5 ay olacak.ben hala umutla bebeğim olsun diye çırpınırken ,evlatlarını kaybedenlerin yerine kendimi koyamıyorum bile.rabbim sevdiklerimize bizlere bağışlasın

senağlamasenağlamaALLAH kimseye evlat acısı vermesin çok zorsenağlama

yok yok bir kez daha anne olmamaya karar verdim bu acıya katlanılmaz senağlama
annemin bir arkadaşıda geçen ay oğlunu kaybetti trafik kazasında
şimdi aklını kaçırmış durumda kadıncağız senağlama
oğlunun telefonunu arıyo kendi kendine konusuyo herkesi susturuyo konuşurken senağlama

Back