• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balm yok... Siz ne yazardnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecrin23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne denir bilmiyorum hersey yalan evlat sevgisi gercek yeryuzunde benimde kizim var biran annenin yerine koydum kendimi nefesim kesildi urperdim tesellisi yok soylenecek kelime yok bu aci karsisinda cildirma noktasi isiniz gercekten zor ben doktor olamazdim annem ve kizkardesim doktor annemin bazi ameliyatlardan sonra evde agladigini bilirim Allah evlat acisi vermesin kimseye

Allahım evlat acısı yasatmasın kımseye..
Ne zordur yarabbım... Allah yardım etsın.. Cumlesine..

çok zor yaa ..
Allah siz doktorlarında yardımcısı olsun..
Rabbim kımseye evlat acısı yasatmasın..

valla ne denir bilemedim
bende cok üzüldümkii sadece okudum
sizin durumunuzda olsam ne yapardim bilemedim acikcasi
allah kimseye evlat acisi tatirmasin
su an annesini düsünüyorumda
offf offfffff

günahsiz yavrumuza allahtan rahmet
kalanlarada sabir dilemekten baska birsey diyemedim valla

resmen tüylerim diken diken oldu senağlama
Hiçbir tarifi yok bu duygunun :1no2:
Ölüm acısı çok kötü her kim olursa kaç yaşında olursa olsun ama böyle genç kayıplar daha bir koyuypr insana senağlama

ne diyeceğimi bilemiyorum çocuğum yok ama çokta istediğim halde olmuyo ama şuan hıçkıra hıçkıra ağlıyorum resmen kötü bir durum ama hayatın ve kainatın gerçeği yaşam kadar ölümde var ve ddeğerini bilmek lazım bu yaşadığımız hayatın.bunları bilmemize rağmen kırdığımız kalpler umursamadığımız şeyler oluyo ama yok olduğundada pişmanlıklarımız oluyo.aklımıza gelincede ibr kerecik olsun görsemde kalbini alsam af dilesem diyoruz ama giden gitmiş oluyo iyi veya kötü.dr sun ve budumlarla daha çok karşılaşacaksın hatta alışacaksın ve kabulleneceksin.kendine iyi bak çok kafana takma derim.

çok acı...RABBİM sabır versin.dünyada en büyük acı evlat acısı sanırım.benim yok ama ALLAH verir inşallah hayırlısıyla..o anne baba en büyük sınavdan geçmiş.ama, o minicik yavru onları cennetin kapısında bekleyecek inşallah.

hayattan en buyuk acı evlat acısı.. Allahım kimsenın başına vermesin ... ve bebeğimizin ailesinede sabır versin.. senide bu görevi seçtiğin için tebrik ederim çok buyuk bi cesaret ve böyle olaylar karşısında rabbim sanada bol bol sabır versin tatlımm

çok.üzüldüm.melek.olmuş.yavrum
sabır.versın.rabbım.aılsıne
çok.zor.................
sızın.ışınızde.ayrı.bı.zor

tutamadım kendımı...allah anneye babaya sabırlar versın..buyuk anneyede..nasıl suçlar kendınıııııı simdı yer bıtırır..

Kucuk kız ıcın cok uzuldum ama bısey sormadanda yapamıcam netı hastanedenmı kullanıorsun cunku hastanelerde skrıplere yanı chate gırmek yasak da vede kapalıdır chat servıslerıne stajer ogretmenler apuk saouk sıtelere gırıdklerı ıcın sadece merak etım yargılamıorum yanlıs anlasılmasın

hastanemiz arastirma hastanesi zaten buyuk bir broadband agi kurulu odalarimizda kullandigimiz bilgisayarlar hastane sistemine bagli zaten abuk sabuk sitelere giren olamaz kontrol ediliyor erisim engeli oluyor ancak kendi bilgisayarlarimizi yanimiza aliyoruz kablosuz hastahane bandina giris yapiyoruz boylece ozeliniz korunuyor benimde suanlik bu site ve ailemle gorusme disinda geri kalan arastirmalarim mesleki calismalarimi kendi bilg. takip ediyorum yatan her hastanin basinda monitor sistemli cok az bir ucretle calisan bilgisayarlar bile mevcut bu tur sorunlarimiz yok

allah sabır versin canım ailesine inan gözyaslarıma hakim olamadım

Allah,kimseye böyle bir acı yaşatmasın
Allah,sabır versin inşallah ailesine
Ne denebilirki a.s.

hayat çok acımasız okuduklarımı düşünmek bile yaraladı beni malesef üzgünüm demek bi işe yaramıyor tirafik canavarı her dk.a bi can alıyor bunun için diyeyecek bişey bulamıyorum aslında denecek çok şey var ama .......

Back