Balm yok... Siz ne yazardnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecrin23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ecrin23

Ziyaretçi
Hepinize iyi geceler benim icin oyle olmadigi kesin bu gece nobetciyim zor gecelerden biri aslinda alismis olmam gereksede alismis numarasi yapsamda olmuyor olume nasil alisilir.Bu okuyacaklarinizi anlatabilecegim sadece siz varsiniz Doktor olarak Anne olarak insan olarak zor bir gun ....aksam saat 6 gibi bir trafik kazasi geldi acilimize 5yaslarinda bir kiz cocugu buyukannesiyle alisveriten geliyorlarmis isik yandiktan sonra karsiya gecmek uzereyken kucuk kiz kosmaya baslamis gerisi bilindik sey isigi kontrol etmeden hiz yapan bir araba .....buyukanne soktaydi bize getirildiklerinde kizi acil ameliyata aldik durum kotuydu 4saatimizi aldi ama kurtaramadik o sari saclari masadabirakiverdim o an baskaydi ne anlatabilirim ne anliyabilirsiniz aileye haber verilmis kapida annesi bekliyordu yuzunde o soru isareti ile elinde oyuncak bebegi konusmama gerek bile kalmadi annelik hissi ona anlatti cirpinislari hepimizi yakti o ani o sari bukleleri bin yil sonrada unutamam olumu gordum ama bu geceki gibi yakmadi evde uyuyan evladimi dusundum yumusacik basini boynuma sokustirmasini ona nasil bir askla bagli oldugumu,acilarin en buyugu bu, bugunku o haykiris suan tum servis ayni durumdayiz karmakarisik okulda meslegimizle ilgili herseyi ogrendik saniyordum ama oyle degilmis cevreme bu duygularimi anlatamazdim icimin zehrini bu sayfaya akittim gidin ve iceride uyuyan yavrunuza,esinize,ailenize sarilin suan tek istedigim sabah kizima kavusmak opmek hayat kisa acimasiz.....okudugunuz ve orada biryerlerde duygularimi anladiginiz icin tesekkur ederim z

cok üzüldüm....
trafik canavarlarini allaha havale ediyorum...

allah sabır versin ailesine:çok üzgünüm:

allahım kimseyi evlatlarından ayırmasın çok çok acı allahım cümlemizin evladını korusun

Allah sabır versin ailesine ölümün nezaman nereden geleceği bilinmiyor malesef

ALLAH cümle insanların evladını anasını babasını sevdiklerini ve kendini yarattığı bütün canılıların şerrrinden ve yer yüzüne inen tüm belalardan kazalardan korusun inşallahhh

çok üzüldüm offfffffff ailesine sabır versin rabbim :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Offff ne kadar büyük bir acı senağlama
Allah geride kalanlara sabırlar versin... Her iki taraf içinde zordur....

ne yazacağımı bilemiyorum ama her zaman sevdiklerimizin kıymetini bilmeli ve ona göre yaşamalıyız... dediğin gibi hayat çok kısa... :teselli:

Gözlerim doldu .. o küçüçük beden ölümlemi yüzleşti. Hani yavrularımız göğsümüze başlarını sokar sığınırlar koklaşırızya içimize sığdırmak istercesine bağrımıza bastırırız. Bu halimiz hep aklımdadır. Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Yakınlarımız, yada hiç tanımadığımız biride olsa çok yürek yakıyor. Nasıl üzüldüm anlatamam, Allahım sen herşeyin hayırlsını ver...

ne denir kisenağlama
Allah o anneye sabır versinsenağlamasizlerede kolaylık:a015:
en iyisi hiç düşünmemek galiba.ve gerçekten anı yaşamak...
mümkün olan en uzun süre sevdiklerimizin yanında kalabilmek için Allah'tan ömür dilemek ve yanımızda iken sarılmak...

ne kadar duyarlı bir doktorsunuz,duygusallığınıza hayran kaldım,genelde doktorlar herşeyi gördükleri için nasırlaşmış olurlar,ölüm de onlara herhangi sıradan bir olay gibi gelir bazen,ama demekki öyle değilmiş,onlar da kendilerini korudukları o kalın kabuğun altında hisli bir kalp taşıyorlarmış ölüme karşı,çokk üzüldüm bu hikayeye,Allahım sevdiklerimizi evlatlarımızı korusun,bize bağışlasın,siz elinizden geleni yapmışsınız zaten,bu konuda rahat olun lütfen :teselli:

Allah kimselere, düsmanima bile evlat acisi yasatmasin....

Evet bende bu kadar duyarlı oluşunuzu çok takdir ettim
Doktorlarımız ne kadar soğukanlı,
Hergün aynı şeyleri görmek, yaşamak onları taşlaştırmış sanardım
Oğlumu yeni amaliyat ettirdim ve doktorların soğukkanlığına
Hayret etmiştim. Ama gözlerindeki o duygusallığı insanlığı
Gördüm ben... bize çok ağır gelsede doktorlarda çok etkileniyor
Buna eminim...a.s.

doktor da olsanız insansınız.
vicadınınızı, kalbinizi, duygularınızı soğuk ameliyathanelerde bırakmamışsınız.
bir anne olarak bu haberi bir anneye vermek ne kadar da zordur.
sizin anlıyorum diyemem, yaşamayan anlamaz mutlaka..
ama eminim herşeyden daha zordur yaşadığınız..

(Söylenecek söz bulamıyorum Allah sabırlar versin

çok acı allah geride kalanlara sabır versin
gerçektende hayat kısa ve biz bunun değerini hiç bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…