Z. yetiş programında bi teyze kısırlığa çözüm bulmuştu. Hayıt otu ve 1 kg bal, sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı. Bi de 3 sb kuru üzüm 3 lt suyla 15 dk düdüklüde kaynatılıp 1er bardak içilecek diye izlemiştim :) Ben de ona merak saldım çoğu kişi gebe kalmış öyle. Tabii şifayı veren Allah :)Aynen valla bende.aklimda bende almayi düsünüyorum.prolaktinim yüksek sanirim.biraz
yok canm olmadi sadece cok fazla yumurtladigimisiz kullanırken göğüs ucunda acı yada hassaslaşma oldu mu ?
canim alisiyorsun ve hatta tadi cok guzel geliyor,sifa olsun sana daBende kullanmaya başladım 4-5 gün oldu
Bana tadı çok kötü geliyor midemi bulandırdı ama şifa niyetine diye içiyorum . İnşallah işe yarar hamile kalırız
Yok cnm olmadi sadece cok yumurtlama agrisi hissettim ...siz kullanırken göğüs ucunda acı yada hassaslaşma oldu mu ?
Eee test yapsaydın belki hamişsindirBugun adet gunum olmadim,resmen olayim diye sabirsizlaniyorum...
Bu ay 1 kere oldu o da yumurtlama gunume 2 gun vardi..nasip tabi de zor .daha once 2 kere hamile kaldim.biri dusuk,birinin kalbi durdu.iki hamileligimde de haftada en az 3 kere birlikte oluyorduk....1 hafta gecmeden test yapmam akillandimEee test yapsaydın belki hamişsindir
Belli olmaz canım kimi tek ilişkiyle hamile kalıyor .Bu ay 1 kere oldu o da yumurtlama gunume 2 gun vardi..nasip tabi de zor .daha once 2 kere hamile kaldim.biri dusuk,birinin kalbi durdu.iki hamileligimde de haftada en az 3 kere birlikte oluyorduk....1 hafta gecmeden test yapmam akillandim
Bende şaşırıyorum bunaBu balli karisim adet duzenliyor ya ondan geciktim diyorum...o tek gecede hamile kalanlara cok ozeniyorum zaten... sansli vucutlari var...
Ben sabah akşam 2 kaşık yiyorum etki eder mi yoksa 3 kaşık mı yiyeyim ?10 ocakta 1.günüm 3 kaşık .... 11 ocakta 2.günüm 3 kaşık...
Kaç öğün yiyorsanız ona göre yenecek..ben sabah kahvaltı da okuldan gelince ve akşam yemeğinden önce yiyorum.su içmek ve yürüyüş önemli...tek öğünle bile kalan varBen sabah akşam 2 kaşık yiyorum etki eder mi yoksa 3 kaşık mı yiyeyim ?
Clife diye bir ürün. Aratırsanız daha detaylı bilgiye ulaşabilirsinizTam olarak ne işe yarıyor hanımlar bu anlatabilir misiniz bahsettiğiniz ürün nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?