Gebeliğe Hazırlık balli bitkisel karisim ile hamile kalmaya calisiyorum...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok zor oluyor ,gerçekten...Allahım tez vakitte güzel haber verelim dicem de benm eşim şehir dışında malum piyasa çok kötü,adamcağız ne iş olursa gidiyor..

novasa merak ettim naptiniz macun serüvenini gebe kalabildiniz mi bende 3 kutu aldım ama henüz başlamadım adetimi bekliyorum..

Temmuz ayında kullandım ve bıraktım.3 kavanoz kullandjm

Merhaba ben yazılarınızı ilk defa gördüm ve 1 senelik evliyim Naturellen Ballı Karışım aldım bende kullanıyorum şimdi gerçekten şifasını gördünüz mü çok merak ediyorum da

Ben hamileyim kızlar...bitkisel karışımı geçen yıl temmuzda kullandım,,,,

Saçlarımı boyamayı bıraktım,oje yi de.mevsiminde yedim Her şeyi.ve Rabbim nasip etti...

Merhaba arkadaşlar Naturellan bitkisel ballı macunu kullanmaya 6 ekimde kullanmaya başladım 3 yıldır korunmadim hamile kalamadım ama hastaneye de gitmedik esim içinde aldim birlikte kullandık adetim cok düzenli gecen ay 21.inde adet oldum bu ay 18inde olmam gerekiyordu ama olmadım 6 gun geçti umutlanmak istemiyorum iki gun daha geçsin test yapicam bilgilendirc em inşallah rabbim nasip eder isteyen herkese .

Merhaba bende yeni kullanmaya başladım naturellan bitkisel karisim ama normal de bu kadar akintim olmuyor du sizde de akintiyi arttırdı mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…