• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları BALLI BADEMiM'in FOTOĞRAFLARI

• Konu Sahibi Konu Sahibi SENACE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay uzun zamandır görmuyordum senayıı çok tatlı olmuş yavrum yaa maşallah canımm kızınaa ..rabbım inşallah banada elif sena gibi bır kız nasıp eder ilerde tabiii:)))))))bu arada sende çok zevklısın canım çok güzel ciciler almışsın fıstığaa

amaannn Yarabbim bune tatlılık bune güzellik.maşşalah kuzuna.41.5kere maşşalah.tam ısırmalık bı pamuk sekerı.üşenmeden enbaştan berı baktım tüm fotolarına.süper resımler ellerıne saglık.Allah saglık uzuzn ve multu bı ömür nasip etsin pamuk şekerine,ve ben gıbı hamıle olan tüm anne adaylarınada böyle tatlı şekerr bebekler nasip etsın

ay cok harika yaaaa:1hug:a.s.

yatışına bittim.
Benimde dayımın aralıtka kızı oldu. Gidip orda kalıyorum biraz ben ilgileniyorum.
Anneliğim kabarıyor. Evlenir evlenmez cocuk yapasım gelio:icecream:

Rabbim analı babalı saglıklı büyütsün canım:1hug::nazar:
Kurşun döktür kız naazar degmesina.s.

masallah nekadar güzel bir bebek bu böyle yirim ben onu .
bahtıda yüzü gibi güzel olsun inşallah

15753746xz8.jpg

çok sevimli maşallah kızına:nazar::nazar:
benimde kızım olacak bakayım da senin ki gibi şeker olsun benim kidea.s

annesi bu ballı badem çok tatlı yerim onuuuuuuŞeniz

allahım allahım seni veren allaha kurban olurum ben kırkbirkere maşallah nekadarda büyümüş prenses.genç kız olmuş annesi bu maşallah yürümeyede başlamış.öptüm valla ekrandan elma şekerini.bir daha bizi bu güzellikten sakın mahrum bırakma seni annesi.:oklava:

Allah nazardan beladan korusun
oy hamileyim kendi kızım gibi sevdimallah koruusn maşalalh

Allah nazarlardn saklasın Sena'yı a.s. Çok güzel çookkk a.s.

Allah bagi$lasin canim..Bütün fotograflarina baktim Elif Sena`nin..Cok $eker bir bebek..Allah nazarlardan korusun..

elif sena fan clup kurmalısın annesi
maşallah bayılıyom ben bu kıza
aklıma geldikçe gelip bakıyorum
yeni fotolarına
nazar değmesin pamuğuma

Back