• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları BALLI BADEMiM'in FOTOĞRAFLARI

• Konu Sahibi Konu Sahibi SENACE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah nazarlardan saklasın,resmen bir oyuncak bebek güzelliğe bakın yaa:nazar::nazar::emir_bebek:

15753746xz8.jpg

senace ya maşallah çok tatlı prenses dayanamayıp bilgisayarı öptüm şimdi çok güzel pamuk prenses maşallah ayaklanmışızda yürüyebiliyor sanırım yada en kısa zamanda yürüyecek cimcime.kzılarda mini eteğe bayılıyorum kuzumada çok yakışmış.allah size bağışlasın onu nazardan herşeyden korusun elma şekerini.

senace ya maşallah çok tatlı prenses dayanamayıp bilgisayarı öptüm şimdi çok güzel pamuk prenses maşallah ayaklanmışızda yürüyebiliyor sanırım yada en kısa zamanda yürüyecek cimcime.kzılarda mini eteğe bayılıyorum kuzumada çok yakışmış.allah size bağışlasın onu nazardan herşeyden korusun elma şekerini.

Bu samimi ve güzel duyguların için teşekkür ederim.
Öpüyorum kocaman.
Allah senin ve herkesin kuzusuna sağlık versin.

senaceciiimm
gözlerim doldu fındığa bakarken ya..
maşallaah
çok tatlı ..
maşalllaaahhh..

2-3 hafta içinde yürür gibi geliyor bana :)))

maşallah kuzuşaa...kurban olurum ben o boncuk kara gözleree...

ÖZLEM TEYZESİNİN FISTIĞI
BEN SENİ YERİM
ANNESİ YÜRÜMESİ YAKINDIR:nazar::asigim:

maşahllah canım ya cok tatlı maşallah

öncelikle kocaman maşallah :nazar:
genelde anneler nazar değer diye foto koymaya çekiniyorlar
bu kadar çok foto koyduğun için seni çok takdir ettim
çoook teşekkür ederim bu güzel fotolar için a.s.
allah kem gözlerden korusun inşallah 41 kere maşallah :nazar:
çokkk tatlıııııı :ecrin_bebek: :nazar:

canım senanın yeni resimlerini bekliyoruz kaç gündür eklemiyorsun.özledik vallahi.öptüm prensesi.

ya cok tatlı bısey bu,masallah aman nazar degmesın ay benımde kızım olcak ınsallah bole tatlı olur onu ısır yerıme tamam.....

maşallah sena ben gormeyelı ne kadarda buyumus annesi maşşalahh kızımıza...cok seker ya..bu başka bişi insanın ekrandan alıp içine sokuveresı gelıyo yahu...41 kere maşallahhh nazarlardan korusun Allah...

Back