• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları BALLI BADEMiM'in FOTOĞRAFLARI

• Konu Sahibi Konu Sahibi SENACE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:nazar:41 kere masaallah :nazar:

allahim nazardan korusun uzun uzun saglikli mutlu huzurlu ömürler versin ins

akimuyuyorgy0.jpg

ohhh keyfe bak ya yesinler :)

buarada resim süper olmus güzel kombine etmissin cicekleri falan

41 kere maşallah, Alllah nazardan korusun. Anneli, babalı sağlıklı uzun ömür versin Allah inşallah. Bizlere de nasip etssin bugünlerini görmeyi.

oy maşşallah çok şeker. Allah sağlıkla analı babalı büyütsün çok tatlı çok şeker. Çok sevdim. Allah kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah.

ayyyy superr ya masallah masalhhh:nazar:
eşimle bırlıkte bakıoduk eşim cıldırdı falla ,zaten kıs bebk hastası cok ıstıodu kıs olsun dıe ma bısımkı erkek...tabı saglık sıhhat wersın Rabbım once...kızımızda oglumuzda yok....
ama elıfın fotolarını gordukce ekrandan sıkıwermek gelıo ınsanın içine ...
Allah bagıslasın...Masallah cok gusel annesı kuzun...:nazar::nazar:

çok tatlıı maşallahhhh ayy gözlerim dolduuu rabbimmm sizlere bağışlasın sağlıklı sıhatli büyüsün rabbim uzunnn uzunnn ömürler versinnnn canımmmm darısı bizlere olsun inşallahhh ne kadar masumlarrr allahım onlara korusun inşallahhh

çok tatlı maşallah allah nazardan saklasın allah analı[ babalı büyütsün inş allah bizlerede nasip etsin

ayyyyy ben bunu yerim ısırırımm yaaa Rabbim ne güzellikler yaratıyorrr 41 bin kere maşşallahhh Allahımmm sen nazarlardannn koruuuu .....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

maşallah çok tatlı...
allah size bağışlasın bahtı açık olsun...

oyyy maşallah yerim ben seni...
Allah nazarlardan korusun...
canım fotolar çok güzel olmuş,nasıl yapıyorsun?

Back