• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları BALLI BADEMiM'in FOTOĞRAFLARI

• Konu Sahibi Konu Sahibi SENACE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aman allahımmm binlerce kez maşallaaah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: nazar boncuğu koy bitane çok güzel bişi bu küçücük şey:nazar:
Yatışına kurban olsunlar onun. kaşı gözü ağzı burnu çok tatlı allah analı babalı büyütsün.a.s.

41,5 kere maşallah ..Allah sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin.nazarlardan korusun..

maşallahhhh allah analı babalı büyütsün hayorlı evlat olur inşşş

Maşallah Prensesine Allahım Onu Nazarlardan Korusun.
Şimdi Konumuza Gelelim Allahın Emri Peygamberin Kabriyle Kızınızı Oğlumuza İstiyoruz.

Abonmancım erken çıkan yol alır demişler ilk önce ben istedim ne yapalım şimdi cevap bekliyorum

KIZLAR ALEMSiNİZ :)
KIZIMI ARZU ELA iSTEDİ BEN DAHA ÖNCEDEN AYTİNİN OĞLUŞUNA VERMiŞTİM.
AMA SON SÖZ KIZIMIN, DAMAT ADAYININ ÖZELLİKLERiNİ YAZARSANIZ KIZIMI BİLGİLENDİREYİM :)

oğlum diye söylemiyorum ne içkisi var ne sigarası,ne kumarı ne de karı kız :)))
şaka bir yana allah hepsini hayırlısını nasip etsin.

en çok başlık parası verene ver bence ha bu arada aşk olsun oglumun resmini görmedinmide açık artırma yapıyorsun:)))

Canım Oğlumun Hiç Bir Kötü Alışkanlığı Yok.Ailesine Çok Bağlıdır.Kumral.Mavi Gözlü Son Boy Ölçümünü Cuma Yapıcaz:)) Yani Tipik Bİr Boşnak Erkeği Babasının Söylemesine Göre Atölyedeki Bütün Makineler Dİğer Paralar Ona Ait Cari Borçları Bana Aitmiş.:)))

allah bağışlasın canım
maşalAH çok tatlııııı

bbbla8.jpg

bennnfm2.jpg

canmyavrumyh0.jpg

anam pekte güzel olmuş sena hanım sekreter gibi maşallah...:)))

maaaaşallahhhhhhh Allah nazarlardan saklasınnn nebu güzellik tatlılık sevimlilik aman da amannn yerim seni.varya tıpkı yigenim.ilk görünce dedim buneyaaa sevdenaz degilmi bu:))

Back