Çok sağolun ❤ çok tatlılarKedilerin durduğu yer korunaklı ise ,
Anne kedi için mama ve su ayrıca Bi kaba da kum koyarsanız, anne kedi yavruları için kalan herşeyi yapar ve onlara öğretir :)
Kedicikler sizi seçmiş ne güzel
Sizinde bi yavrunuz olucakmış allah bağışlasin ❤Kedilerin durduğu yer korunaklı ise ,
Anne kedi için mama ve su ayrıca Bi kaba da kum koyarsanız, anne kedi yavruları için kalan herşeyi yapar ve onlara öğretir :)
Kedicikler sizi seçmiş ne güzel
Çok teşekkür ederim❤Anne kediyi besleyin o bebelerine bakar.
Kum koymanız da fayda var
Gerçekten de hayvanlar için de öyle biliyor musunuz bizim kedimiz 4 taneyi emzirirken çok zayıfladı üstelik iyi beslediğimiz halde dışarıdaki kediler ne yapıyordur bilmem kediler aklıma hep onlar geliyorLohusalikta anneye hizmet edin
Hangi sehirdesinizMerhaba arkadaşlar. Zemin katta oturuyoruz balkonumuzda valizimiz yere düşmüş, içinede bizim mahallenin kedisi yavrulamış. Aşırı mutlu oldum. Sokak hayvanlarına mama vermek dışınla pek bi bilgim yok. Ne yapmalıyım? Ne zaman yürürler? Tuvaletlerini nasıl yapıcaklar? Hiç bir bilgim yok.. Kısacası sizden yardım bekliyorum arkadaşlar :) Ailemle yaşıyorum. Balkonda kalmalarında eve girmedikleri sürece bi sorun yok. Fark ettiğim gibi hemen kuru mama aldım, su ve sütte koydum. Henüz bugün fark ettim max 2 3 günlükler. Sadece anne kediyi görebildim. Yavrularada rahatsızlık vermek istemedim zaten anneleride bi kaç kez bana tısladı yavaş yavaş alışır diye düşünüyorum. Sizce ne yapmam gerek? Yapmam gereken bişey var mı? Kedi kumu koymalımıyım? Evde bakamasam bile sitede oturduğumuz için balkona ya da binanın girişine mama koymaya büyüseler bile devam edecegim. Şimdiden teşekkür ederim herkese :) Ve saçmaladıysam lütfen mazur görün ❤
Bizim apartmanda doğurmuştur. Millet kap kap yemek tasıdı kedi de 40 gün yedi içti emzirdi. Ben insan halimle öyle lohusa yatamadım. O kediye çok özenmiştimGerçekten de hayvanlar için de öyle biliyor musunuz bizim kedimiz 4 taneyi emzirirken çok zayıfladı üstelik iyi beslediğimiz halde dışarıdaki kediler ne yapıyordur bilmem kediler aklıma hep onlar geliyor
Yaa ne güzel ya Allah razı olsun verenlerden gerçekten insan da olsa hayvan da olsa doğum yapana hizmet etmek lazım bizim kedimiz çok zayıflamıştı emzirirken doğumdan sonra 2 gün yattı yavrucumBizim apartmanda doğurmuştur. Millet kap kap yemek tasıdı kedi de 40 gün yedi içti emzirdi. Ben insan halimle öyle lohusa yatamadım. O kediye çok özenmiştim
Birde belediyeden kedi kulübesi isteyebilirsiniz.Çok teşekkür ederim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?