- 3 Mayıs 2015
- 13.327
- 48.785
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah oyledir gerçekten zor zamanlar geciriyorum ❤Sutu sek vermeyin, yari yariya sulandirin. Yas ve kuru mamayi besleyici iyi bir sey tercih edin. Yavrulara dokunmayin, su kabini ve suyu surekli temiz koyun, torunlariniz hayirli ugurlu olsun. Hep soylerim, kedi sans getirir, sizin balkonu secmesinin sizin de hemuz bilmediginiz bir sebebi var
BursadayımHangi sehirdesiniz
Zamanla oyle oldugunu siz de anlayacaksinizInşallah oyledir gerçekten zor zamanlar geciriyorum ❤
Purina almıştım bugün yarında kum alırım. Purinanın etlisi iyi midir acaba. Kum için marka önerebilir misiniz? Teşekkür ederim ❤❤Yavrulara ekstra birşey yapmanıza gerek yok hemen yürümüyor onlar anne için kum ve kaliteli mama alırsanız çok iyi olur ben de yollayabilirim
Çok teşekkür ederim ❤Sizin yavrular için bir şey yapmanız gerekmiyor, her şeyleri ile anneleri ilgilenir; ancak anneyi besleyin mama ve su verin. Kum koymanız şart değil, eğer anne kedi balkondan toprağa inebiliyorsa tuvaletini toprağa yapar, ama istiyorsanız koyabilirsiniz. Yavrular ise henüz kendi başlarına tuvaletlerini yapamıyordur, anneleri yalayarak tuvaletlerini yaptırıyor ve temizliyor, daha sonra büyüdüklerinde anneleri onları toprağa veya kuma alıştırır.
Ay fotoğraflarını görsek keşke. yavru kedi aşeriyorum şu an ben magicsand kullanıyorum kum olarak memnunum tozu çok olmuyor fiyatı da uygun. Purina da güzel bir mama kediler severPurina almıştım bugün yarında kum alırım. Purinanın etlisi iyi midir acaba. Kum için marka önerebilir misiniz? Teşekkür ederim ❤❤
Bursadayım
Çok anlamam ben inan ki ama ben etli iyi olandan alıyorumPurina almıştım bugün yarında kum alırım. Purinanın etlisi iyi midir acaba. Kum için marka önerebilir misiniz? Teşekkür ederim ❤❤
Bende çok görmek istiyorum ilk fırsatta çekip atacağım söz ❤Ay fotoğraflarını görsek keşke. yavru kedi aşeriyorum şu an ben magicsand kullanıyorum kum olarak memnunum tozu çok olmuyor fiyatı da uygun. Purina da güzel bir mama kediler sever
Çok teşekkür ederim ❤ yapacağımGece serin hava
Eski giysiler vs varsa rahatsız etmeden koyun balkona, bavul rüzgarı keser şimdilik anne giderse üşürler
Gündüz için yünlü ya da peluş bir şeyler koyun yanlarına isterse oturur üstüne
Yiyecek baska sey yok mu yaw ne bicim dunuaYavrulara hiç birşey yapmanıza gerek yok anneleri bakar ama kum koyup anneyede su ve kaliteli kuru mama haşlanmış tavuk yaş mama verebilirsiniz biraz size güvendiginde yavrulara bakın gözlerinde sorun olabilir ona göre damla kullanmanız gerekebilir birde başka kediler balkona çıkıyorsa erkek kedilere dikkat edin maalesef yavruları yerler
Ben de bekliyorum fotoFoto foto foto..
Anne kedinin mama ve bol suya ihtiyacı olur. Hem emzirdiği hemde yalayarak yavrularını temizlediği tuvaletlerini yaptırdığı için. İmkanınız varsa kuru mama arada konserve yaş mama alın. Bebek kediler inek sütü içmezler bağırsakları sindiremez. Anne kediye evde pişen et yemeklerinden içine ekmekle ıslatarak verebilirsiniz. Kedi kumu anne kedi için kullanışlı olabilir.Merhaba arkadaşlar. Zemin katta oturuyoruz balkonumuzda valizimiz yere düşmüş, içinede bizim mahallenin kedisi yavrulamış. Aşırı mutlu oldum. Sokak hayvanlarına mama vermek dışınla pek bi bilgim yok. Ne yapmalıyım? Ne zaman yürürler? Tuvaletlerini nasıl yapıcaklar? Hiç bir bilgim yok.. Kısacası sizden yardım bekliyorum arkadaşlar :) Ailemle yaşıyorum. Balkonda kalmalarında eve girmedikleri sürece bi sorun yok. Fark ettiğim gibi hemen kuru mama aldım, su ve sütte koydum. Henüz bugün fark ettim max 2 3 günlükler. Sadece anne kediyi görebildim. Yavrularada rahatsızlık vermek istemedim zaten anneleride bi kaç kez bana tısladı yavaş yavaş alışır diye düşünüyorum. Sizce ne yapmam gerek? Yapmam gereken bişey var mı? Kedi kumu koymalımıyım? Evde bakamasam bile sitede oturduğumuz için balkona ya da binanın girişine mama koymaya büyüseler bile devam edecegim. Şimdiden teşekkür ederim herkese :) Ve saçmaladıysam lütfen mazur görün ❤
Kum koy mutlaka evet birde süt verirken suyla karıstırman gerekiyor laktoz kedilerin bagırsaklarını bozuyor herkes kediler seviyor diye süt verir ama suyla karıstırmak gerekiyor
Birde bebekleri sakın elleme insan kokusu olunca terkediyorlar
Dikkat edeceğim çok teşekkür ederim ♡Bence kesinlikle kendinize alistirmayin. Bu devirde hayvanlar ne kadar insandan uzaksa, okadar guvendeler. Yavrular insana alisirsa mahallenin cocuklarinin elinde oyuncak olurlar.
Anne kedi icin balkona su ve mama koyabilirsiniz. Ama arada ev yemekleri de verin ki tamamiyle mamaya alismasin. Mamaya alisinca yarin bir gun siz oradan tasinirsaniz disarda buldugu yemekleri yemez ac kalir
Bugün azcık actım baktım sadece birini gördüm. Hınzır kedi çok güzel yer secmiş başka kediler gelse bile hayatta bulamaz . O kadar tatlıydıki bebiş. Biraz büyüyüp ortaya cıkınca atacağım ♡Foto foto foto..