Balkonumuzda kedi yavruladı YARDIM

Inşallah oyledir gerçekten zor zamanlar geciriyorum

Çok teşekkür ederim

Purina almıştım bugün yarında kum alırım. Purinanın etlisi iyi midir acaba. Kum için marka önerebilir misiniz? Teşekkür ederim ❤❤
Ay fotoğraflarını görsek keşke. yavru kedi aşeriyorum şu an ben magicsand kullanıyorum kum olarak memnunum tozu çok olmuyor fiyatı da uygun. Purina da güzel bir mama kediler sever

Pek bilgim yok ama kene konusunda dikkatli olun.Çocukken evin bodrumuna yavrulamışlardı.Bisikletim orda duruyordu krem renk bir pantolonla girdim bisikletimi çıkartıp, başladım bisiklete binmeye bir süre sonra farkettim ki iki bacagımda da dize kadar minik böceklerle dolu .Çığlık çığlığa eve gittim annem kene bunlar diye kapıda soyup banyoyo sokmuştu beni :) Sonra yavru kedilerin büyüyüp çıkmasını bekleyip, ilaçlatmıştık.

Çok teşekkür ederim ❤ yapacağım

Yiyecek baska sey yok mu yaw ne bicim dunua

Süt yerine yoğurt verin, ciğer tavuk haşlayıp yas mamada olur etli kısmını yağsız derisiz verebilirsiniz arada cunku kuru mamanin icerigine gore yeterli beslenemeyebilir.

Anne kedinin mama ve bol suya ihtiyacı olur. Hem emzirdiği hemde yalayarak yavrularını temizlediği tuvaletlerini yaptırdığı için. İmkanınız varsa kuru mama arada konserve yaş mama alın. Bebek kediler inek sütü içmezler bağırsakları sindiremez. Anne kediye evde pişen et yemeklerinden içine ekmekle ıslatarak verebilirsiniz. Kedi kumu anne kedi için kullanışlı olabilir.

Hatta süt yerine kefir vermek gerekiyor.

Dikkat edeceğim çok teşekkür ederim ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…