• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkonum için mika tarzı bişey arıyorm yardım

Nehir-derin2

Bal oğlum 🥰Lokum kızım😘🤲
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
4.989
5.513
158
34
Arkadaşlar balkonum şuanki bütün binada olan, demir korkuluklu çocuklar için güvensiz korkuluktan var oğlumu korumak için çözüm arıyorm cam balkonu sevmiyorum yaptıramam, bugün camcı geldi bi fikir olarak korkuluk arası cam yaptıralım dedim oda 1000 tl tuttu acaba diyorm plastik mika tarzı bişey yaptırsam nasıl olur yada nerden bulabilirim başka öneriniz var mı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7 KB · Görüntüleme: 391
buranın yerden yüksekliği ne kadar

zira korkuluk arası cam ya da mika yaptırsan da betonda ayak basma yeri kalacak yine aynı tehlike devam edecek

Arkadaşlar balkonum şuanki bütün binada olan, demir korkuluklu çocuklar için güvensiz korkuluktan var oğlumu korumak için çözüm arıyorm cam balkonu sevmiyorum yaptıramam, bugün camcı geldi bi fikir olarak korkuluk arası cam yaptıralım dedim oda 1000 tl tuttu acaba diyorm plastik mika tarzı bişey yaptırsam nasıl olur yada nerden bulabilirim başka öneriniz var mı
Bende ayni dertten muzdariptim kayinpederim balkona hamak örgüsü ile resmen ağ ördü. Komple kapatti. Simdi istediği sandalyeye çıkıyor icin rahat etti. Bolkan fileleri diye aratirsan cikar bir sürü. Fiyatida uygun hazirlarin.

Tam adını bilmiyorum ama genelde tek katlı evlerin dısına yaptırılan bisey paksiding galiba onunla ayni görünumde olan balkonlara yaptırılan bisey var hem görüntüsü güzel hemde korkulukların arasını kapatıyo

buranın yerden yüksekliği ne kadar

zira korkuluk arası cam ya da mika yaptırsan da betonda ayak basma yeri kalacak yine aynı tehlike devam edecek
3. Kat ondan korkuyorum bide eşime söyledim aynısını eliyle destek alıp çıkacak yeri olmaz dedi cam balkon mu yaptırsam acaba çok kararsız kaldım keşke eski demirlerden olsaymış

Reklamcılarda vardır ince malzeme onlardan bulabilirsiniz.Sağlam birşey olsun derseniz gene reklamcılarda kalın plexi glasslar var kalkanlara yapılan sağlam kırılmaz ama fiyat biraz farklı olabilir.Zaten güvenlik için yaptırıyorsunuz şahsi fikrim sağlam bir şey yaptırın diğerleri kırılır.Ama dediğim gibi kalkan malzemeside sağlamdır.

Bende ayni dertten muzdariptim kayinpederim balkona hamak örgüsü ile resmen ağ ördü. Komple kapatti. Simdi istediği sandalyeye çıkıyor icin rahat etti. Bolkan fileleri diye aratirsan cikar bir sürü. Fiyatida uygun hazirlarin.
Teşekkür ederim bi bakayım bende kurtulsaydım bu dertten:)

Reklamcılarda vardır ince malzeme onlardan bulabilirsiniz.Sağlam birşey olsun derseniz gene reklamcılarda kalın plexi glasslar var kalkanlara yapılan sağlam kırılmaz ama fiyat biraz farklı olabilir.Zaten güvenlik için yaptırıyorsunuz şahsi fikrim sağlam bir şey yaptırın diğerleri kırılır.Ama dediğim gibi kalkan malzemeside sağlamdır.
Gelen camcı onlar camdanda pahalı çıkıyo dedi aklıma gelmiştide emin olmak için bugün tekrar sorayım teşekkür ederim:)

Gelen camcı onlar camdanda pahalı çıkıyo dedi aklıma gelmiştide emin olmak için bugün tekrar sorayım teşekkür ederim:)
Kaça kaç ki ölçüleriniz benim sektör fiyat pahalı ucuz mu fikir verebilirim :D :D :D Birde il il de fark eder fiyatlar tabii ki

Kaça kaç ki ölçüleriniz benim sektör fiyat pahalı ucuz mu fikir verebilirim :KK70: :KK70: :KK70: Birde il il de fark eder fiyatlar tabii ki
Ahhh arayıpta bulamadığım kişisin teşekkür ederim:) balkon baya büyük ya bi demirin arası 90 cm ve ondan 7 tane falan var tam ölçüyüde bilemiyormda

Ahhh arayıpta bulamadığım kişisin teşekkür ederim:) balkon baya büyük ya bi demirin arası 90 cm ve ondan 7 tane falan var tam ölçüyüde bilemiyormda
Alt tarafı aldox sabit kasa alm yapacaksa eğer 1000 tl iyi fiyat vermiş canım tabiiki bu sadece tahmini senin verdiğin bilgiye göre hesapladım :)

Katlanır cam balkon yapmak en mantıklısı gibi şu an.

Ferforje korkuluklara falan tirmanabilir. Diğer çözümler için bir şey diyemiyorum. Site tarzı yerlerde binanın dış görünüşünü bozuyor diye vikviklenen cinsler olabilir. Bizim başımıza gelmişti, oradan biliyorum.

Katlanır cam balkon yapmak en mantıklısı gibi şu an.

Ferforje korkuluklara falan tirmanabilir. Diğer çözümler için bir şey diyemiyorum. Site tarzı yerlerde binanın dış görünüşünü bozuyor diye vikviklenen cinsler olabilir. Bizim başımıza gelmişti, oradan biliyorum.
Allahtan sitede değilim binadakiler bişey demez diye düşünüyorum bizimle birlikte toplam 5 daireyiz:)

Cam olması daha büyük avantaj. Dümdüz cam olursa tutunacak yer falan olmayacak.
Benim yerden 15cm beton var üstü komple siyah cam.
Üst tarafı da katlanan camla kapattırdık zaten.

Back
X