Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ah ah senağlama hayalimdeki mekanlar ne güzel
hep böyle bir ev hayal etmişimdir severim çiçeklerle uğraşmasını
ne güzel çiçeklerim vardı önçeden
evim pek güneş almadıklarına bozuldular
solunca ağladımsenağlama ve artık uğraşmıyorum
kalan iki çiçegimle yaşayıp gidiyorum
ben de çok istiyorum balkonum rengarenk olsun ama kışın napcaz onları donup ölürler dışarda hepsini içeri mi alcaz? fisfisfis hiçbişey bilmiyom çiçeklerle ilgili ama bi yerden başlamak istiyorum mesela en kolay hangisi bakılır evin içinde?
benim evim bahçeli çiçekler yetiştirmeye çalışıyorum ama kış geldimi onları saklamak çok zor oluyor ama çok güzel bir paylaşım bayıldım benim de balkonumda böyle çiçekler olsa ne iyi olurdufisfisfis
benim evimde de var çiçek ama apartman dairesinde ne kadar bakılırsa. bide balkonum küçük ama süper bişi hayalim bahçeli ev bütün gün çiçeklerimle uğraşcam ama emekli olunca sanırım artık. arkadaşlar bişi dicem böyle cicek bakımı diye başlık açalım bilgilerimi paylaşalım. mesala ben sorayım evime hani kolları olan her koluna bir saksı çicek yerleştirilen ahtopat gibi bişi varya onları nerden alınır?
harikalar ya çok çok teşekkürler görmek bile yetiyor bende diğer arkadaşlarım gibi evimde çiçek bakıyorum fakat ne kadar bakılabilinirki apartmanda bunlara sahip olanlar çok şanslı.
hehehe ben bu konudaa biraz şanslıyımm benimde balkonumda bu kadar güsel bi çiçeğim var yazınn her tarafıı sarıyoo pembe ve beyaz karışıkk begonvil çiçeğii.bodrumda hemen hemen herkesin bahçesinde vardır bu çiçekten çokta güsel görüntüsü varr. :)