Balkonlar

nevbahar

Herkes Olmuş Sahtekar
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
3.910
12
358
40
bal5bq5.jpg

bal8jl7.jpg

bal4xo7.jpg

bal6qp5.jpg

Çok güzellermiş ya içim açıldı birden...

Yetiştirebilsem daha doğrusu bahçeli bi evim olsa uğraşırdım ama malesef apartman dairesinde oturuyorum.....

ah ah senağlama hayalimdeki mekanlar ne güzel
hep böyle bir ev hayal etmişimdir severim çiçeklerle uğraşmasını
ne güzel çiçeklerim vardı önçeden
evim pek güneş almadıklarına bozuldular
solunca ağladımsenağlama ve artık uğraşmıyorum
kalan iki çiçegimle yaşayıp gidiyorum

sakız sardunyanın renkleri benim balkonumda böyle yazın cok güzel duruyo

ben de çok istiyorum balkonum rengarenk olsun ama kışın napcaz onları donup ölürler dışarda hepsini içeri mi alcaz? fisfisfis hiçbişey bilmiyom çiçeklerle ilgili ama bi yerden başlamak istiyorum mesela en kolay hangisi bakılır evin içinde?

ay tamam yaa havalar ısınsın biraz da ben de alcam o zaman :))

bende hem balkona koyuyorum hemde bizim yazlık var orada bahçe felanda var aynı böle çiçeklerle düzenledim....

süperrrrrrrr
o çiçekler arasında çay içmek isterdim.......................

benim evim bahçeli çiçekler yetiştirmeye çalışıyorum ama kış geldimi onları saklamak çok zor oluyor ama çok güzel bir paylaşım bayıldım benim de balkonumda böyle çiçekler olsa ne iyi olurdufisfisfis

harikalar.insanin cani balkondan iceriye girmek istemez valla.benim balkonda cok büyük.baharin gelmesini bekliyorum.bende yapicam.........

amaan benim evin balkonu kazulet gibin bişi
bunları yapsamda yakışmaz zatiii
sinir oluyorum evede balkonada
buraya yeni taşındımda

çok güzel duruyor bolkonlar ama çiçek bakmak çok zahmet isteyen bir uğraş

benim evimde de var çiçek ama apartman dairesinde ne kadar bakılırsa. bide balkonum küçük ama süper bişi hayalim bahçeli ev bütün gün çiçeklerimle uğraşcam ama emekli olunca sanırım artık. arkadaşlar bişi dicem böyle cicek bakımı diye başlık açalım bilgilerimi paylaşalım. mesala ben sorayım evime hani kolları olan her koluna bir saksı çicek yerleştirilen ahtopat gibi bişi varya onları nerden alınır?

harikalar ya çok çok teşekkürler görmek bile yetiyor bende diğer arkadaşlarım gibi evimde çiçek bakıyorum fakat ne kadar bakılabilinirki apartmanda bunlara sahip olanlar çok şanslı.

hehehe ben bu konudaa biraz şanslıyımm benimde balkonumda bu kadar güsel bi çiçeğim var yazınn her tarafıı sarıyoo pembe ve beyaz karışıkk begonvil çiçeğii.bodrumda hemen hemen herkesin bahçesinde vardır bu çiçekten çokta güsel görüntüsü varr. :)

Back
X