- 1 Aralık 2021
- 12.090
- 40.636
- 34
Eski nick neydi bende tanımadımDeğiştirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski nick neydi bende tanımadımDeğiştirdim
Hiç anlamam ama bakmıştım burada daha önce monoi için. Ne yaptı erkek kocası ile tanıştı mı acabaHerkesin derdi kendine büyük gözüküyor
Siz gerçekten fal bakıyor musunuz?
Amaaan bosverinEski nick neydi bende tanımadım
Tamam bundan sonrası tanışmış oluruzAmaaan bosverin
Ay ben eşimle tanışmadan önce bir kıza baktırdım, abla sen evleneceğin kişiyle 1 2 aya tanisacaksin evlenince çalışmayıp şişme montunu giyip arabaya binip gezeceksin demişti inanmamıştım anam hepsi çıktıHiç anlamam ama bakmıştım burada daha önce monoi için. Ne yaptı erkek kocası ile tanıştı mı acaba
OlurTamam bundan sonrası tanışmış oluruz
Şişme mont mu dedi falda?Ay ben eşimle tanışmadan önce bir kıza baktırdım, abla sen evleneceğin kişiyle 1 2 aya tanisacaksin evlenince çalışmayıp şişme montunu giyip arabaya binip gezeceksin demişti inanmamıştım anam hepsi çıktı
Adresini instagramini bilsem öneririm ama o gün kafede arkadaşına harıl harıl fal bakarken arsız arsız kendime de baktırdımŞişme mont mu dedi falda?
Adresi var mı arkadaşın?
Ben de montumu giymek istiyorum. Araba olmasa da olur yeter ki mont giyecek serinlik olsun. Biz burada yanarken sizin şişme mont giyerek sefa sürmeniz de ne bileyim. Adaletsiz dünya, kavanoz dipli dünya.Adresini instagramini bilsem öneririm ama o gün kafede arkadaşına harıl harıl fal bakarken arsız arsız kendime de baktırdım
Siz sivasli misiniz duvarınızda gördüm. 2019da gelmiştim Sivasa çok güzel memleket hayran kaldımTamam bundan sonrası tanışmış oluruz
Ay bacım sonbaharda giyiyoruz şuan burası da kaynıyor bi denizi eksik şehrin öyle bir sıcak varBen de montumu giymek istiyorum. Araba olmasa da olur yeter ki mont giyecek serinlik olsun. Biz burada yanarken sizin şişme mont giyerek sefa sürmeniz de ne bileyim. Adaletsiz dünya, kavanoz dipli dünya.
Evet sivaslıyımSiz sivasli misiniz duvarınızda gördüm. 2019da gelmiştim Sivasa çok güzel memleket hayran kaldım
Sıcaktan dolayı gözüne batan tek şey mont olduAy bacım sonbaharda giyiyoruz şuan burası da kaynıyor bi denizi eksik şehrin öyle bir sıcak var
Ay yok ya mont dese dikkatimi çekmez, fal bakan birinin şişme mont demesine güldüm, akılda kalıcı detay.Sıcaktan dolayı gözüne batan tek şey mont oldu
Derimizi yüzsek yeridir öyle sıcak bide 2 gündür sivri musallat oldu daha da berbat olduSıcaktan dolayı gözüne batan tek şey mont oldu
Burası sıcak değil soğuk hatta geceleriDerimizi yüzsek yeridir öyle sıcak bide 2 gündür sivri musallat oldu daha da berbat oldu
Bu arada sen erkek koca diye dalganı geç, benim gay şüphesi uyandıran sevgililerim de oldu djdjdjdjdjdHiç anlamam ama bakmıştım burada daha önce monoi için. Ne yaptı erkek kocası ile tanıştı mı acaba
Bu balkon mevzusu yine bir Yeşilçam filminden çıkmıştı ve aklıma geldi.Bu arada sen erkek koca diye dalganı geç, benim gay şüphesi uyandıran sevgililerim de oldu djdjdjdjdjd
Hayır bulamadım… mutlu musun hı…
Mavi beynimi yaktın sen ne diyorsun bebeğimBu balkon mevzusu yine bir Yeşilçam filminden çıkmıştı ve aklıma geldi.
Atla gel Şaban filminde Kemal Sunal yarış tahminlerini hep bir minibüste yapıyordu ve kaçırıldığı zaman tahminleri tutmuyordu. Neden? Çünkü gerçek minibüs yoktu.
Erkek kocan hâlâ yoksa, sebebi gerçek balkon olmaması bence.
Ama üzülme.
Misal bu filmin adı Atla gel Şaban olmasına rağmen, Kemal Sunal'ın filmde ismi Niyazi'ydi.
Hayat çok tuhaf yani, benim durugörümde sorun yok