- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
-
- Konu Sahibi Birprensess
Istediğim gibi yıkamıyorlar lekeler kalıyor ufak ufak bende o kadar para veriyorum temiz olsun diyorum. O yüzden evde yıkamak istiyorum içim rahat olsun. Eskiden büyüklerimiz de evlerde , kapı önlerinde yıkarlardıarap sabunu :) verin yıkamaya canınıza yazik
3 tane degistirdim canım hepsiyle bir sorun yaşadım ve bir kaç tane halimi değiştirmek zorunda kaldım bu yüzden bunları da mafetmelerine göz yumamam. Anladım canım teşekkür ederim birde Anwayin Lok ürünü ve özel hali yıkama deterjanı varmış onlar hakkında bir bilgin var mıHalı yıkamacınızı değiştirin. Ben giden suya çok acıyorum. Arap sabunu ve beyaz kalıp sabun tavsiye edebilirim
Evet öyle ama ben 3 tane yıkamacı değiştirdim hiçbirini beğenmedim ya küf yaptılar ya leke kaldı ya da yaktılar o yüzden bir kaç tane halimi bile değiştirdim şimdi bunları da mafetmelerine izin veremem. Benlik sıkıntı yok uğraşırım temiz olsun yeter ki eşimde yardım eder zatenUğraşılcak iş değil ya...
3 tane degistirdim canım hepsiyle bir sorun yaşadım ve bir kaç tane halimi değiştirmek zorunda kaldım bu yüzden bunları da mafetmelerine göz yumamam. Anladım canım teşekkür ederim birde Anwayin Lok ürünü ve özel hali yıkama deterjanı varmış onlar hakkında bir bilgin var mı
Bende çok severim böyle suyla uğraşmayı ama eşim hiç istemiyor yıkamaciya verelim diyor bende napcagimi şaşırdım korkuyorum da mafolur diyeArap sabununa katılıyorum. Bizde ata yadigarı bir halı temizleme ürünüdür. =)) Bir de patates&soğan çuvalı, hani şu sarı ya da kırmızı fileliler... Bunların ikisi adeta mucizeler yaratır. Şimdi apartman hayatında geride kaldı bende bunlar ama şöyle geniş bir alanım olsa, valla atlardım suyun içine.
Tabiki de öyle kafama göre alıp halıları sağa sola su sıçratarak yapamam bu işiAşağı katınızda insan varsa Allah rızası için şunu yapmayın ..
Halı yıkama işi eskiden bahçeli evde otururken, aile merasimi gibiydi bizde, baba, dede, anne, çoluk çocuk girişirdik, acayip eğlenirdik.Bende çok severim böyle suyla uğraşmayı ama eşim hiç istemiyor yıkamaciya verelim diyor bende napcagimi şaşırdım korkuyorum da mafolur diye
Buna çok sevındım . Çünkü lanet bir üst komşum var. Pencerelerımın , perdemin ağzına sıç**r .Tabiki de öyle kafama göre alıp halıları sağa sola su sıçratarak yapamam bu işiMerak etmeyin siz bizim binamızın her iş için belirli günleri var Birbirimizin kalbini kırmadan haberli olarak yaparız herşeyi çok şükür
Ohh mis valla okudukça içim rahatladıBen kolidor ve yatak odası yolluklarimi (kendileri toplam 18 metre olurlar ) balkonumda geçen hafta prille yıkadım.Son kez durulamadan önce üstüne yumuşatıcı döküp öyle duruladim.Rulo sarıp dik konumda tabure üstüne bırakıp süzülmesini aksama kadar bekleyip balkonumdan sarkittim.(alt katim boş) Halin büyükse ve alanın kurutmak için darsa hiç girişme.Yeterince dışarıda beklemeyen yün halı sonrasında dehşet koku yapıyor.Onun kokusundan kurtulmak için 4 kez yıkamaya giden halim oldu.
Gerçekten çok zor anlayabiliyorum seni. Benimde üst komşum bi ara öyleydi balkonum sigara izmariti dolmuştu ki biz sigara kullanmıyoruz sürekli onları temizlemekten bıkmıştım. Gece bağrış çağrışlar küfürler. Ramazan ayında balkonda iftar sofrasında beklerken başımdan aşağı kül bile attıkları oldu en son çıkardım yaygarayı şimdi en azından daha az oluyorBuna çok sevındım . Çünkü lanet bir üst komşum var. Pencerelerımın , perdemin ağzına sıç**r .
Ne yerse aşağı atar. Çiçeklerini sular şakır şukur üst kattan çamurlu su direk benım pencereye akar.
Hayvan olsa laf anlamıştı ama bunlar çok beter.
O yüzden bu tür konularda çok hassasım.
Teşekkür ederim canım bilgi için bu siteyi bilmiyordum girip bakıyorum hemen inşallah düzgün birine denk gelirHalı yıkama işi eskiden bahçeli evde otururken, aile merasimi gibiydi bizde, baba, dede, anne, çoluk çocuk girişirdik, acayip eğlenirdik.
Eşiniz haklı bir yerde, şimdi apartmanlarda, balkonda, hem de iki kişi yorucu o işler. Halı yıkamacıların bazıları çok iyi, 5 ay önce filan yıkattık biz de, çok memnun kaldık.
İnternette "armut" diye bir site var. Orada halı yıkama isteğinizi aratabilir, uygun fiyat alabilir, müşteri yorumlarını okuyabilir, böylece güvenilir bir yer bulabilirsiniz. Biz öyle bulmuştuk.
Bizdede en son polis geldi . O gün bugundur pek seslerı çıkmıyor.Gerçekten çok zor anlayabiliyorum seni. Benimde üst komşum bi ara öyleydi balkonum sigara izmariti dolmuştu ki biz sigara kullanmıyoruz sürekli onları temizlemekten bıkmıştım. Gece bağrış çağrışlar küfürler. Ramazan ayında balkonda iftar sofrasında beklerken başımdan aşağı kül bile attıkları oldu en son çıkardım yaygarayı şimdi en azından daha az oluyor