- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
Valla çocuğum da yok ama akşamüstü 5 de süpürge yapınca kapıya geliyordu alt katım. Migreni varmış süpürgeyi kapatayımmış
en son saat 21.00 de elimden peçetelik düştü diye güvenliği aramışlardı. Gürültü yapıyorlar dayanamıyoruz diye, ki tv izliyorduk baş başa
sonraki gün kapılarına gidip bir daha beni güvenliğe şikayet edeceğine polis çağır kapıma madem diye söylendim. O gün sustu psikopat kadın. O yüzden alt katlardan kendi adıma hoşlanmıyorum. Çocuğum olursa taşınır herhalde düşünemiyorum
Yani değil tabi ki, dediğim gibi benim samimiyetim olmasına rağmen söyleyemedim ama söylersem de bu üslupta olmaz. Zaten ne diyeceksiniz, dökülen suyu geri toplayacak haliniz yokHaklısınız, alt kata su hiç bir şekilde akmamalı bence de. Yeni ev olduğu için her yerini bilemiyorum. Camla mermer arasını silikonla kapatmışlar o yüzden su dökmüş bulunduk bizde. Meğerse duvara bitişik kısmı azıcık açıkmış. Ki ona takılmıyorum tabiki yanlış da yapabilirm ama tavır normal mi merak ettim. Anladığım değilmiş.
Kiracı olsanız ne olacaktı acaba? İnadına su dökün bence
Haklısınız, alt kata su hiç bir şekilde akmamalı bence de. Yeni ev olduğu için her yerini bilemiyorum. Camla mermer arasını silikonla kapatmışlar o yüzden su dökmüş bulunduk bizde. Meğerse duvara bitişik kısmı azıcık açıkmış. Ki ona takılmıyorum tabiki yanlış da yapabilirm ama tavır normal mi merak ettim. Anladığım değilmiş.
Bütün yaşlı teyzeler böyle heralde, benim hemen alt katımda da var birtane. Balkon yıkarken camına su sıçratiyormuşum, büyük beceri bunu nasil başarıyorsamSizi daha kibar bir dille uyarabilirmiş ama belliki baya titiz biri. Orayı bir an once kapatmaya bakın,
burada balkon yikanmaz mi yahu saçmalamış.
Bizim alttada var böylesi.Geçen akşam yolumu kesti “Bir şey mi çırptın olduğu gibi içeri doldu.” dedi.Bende kendisinin çırptığı halılardan gelmiş olabileceğini bir dahada asla yolumu kesmemesi gerektiğini söyledim çıktım.Kendisi her şeyi çırpar rahat rahat alt katında afgan kiracılar var sesleri bile çıkamıyor tabi.Takıntı yapmış yıllardır.
Benim evimin balkonu da sizin yazdığınız gibi, en üstte oturuyorum yıkayacağım zaman assa bakıyorum, çamaşır asılı ise yıkamıyorum.
Siliyorum ya da elektrik süpürgesi ile süpürüyorum. Küçük yedek bı başlık aldım balkon için kullanıyorum.
Yıkayacağım zamanda tabi ki su dökerken ister istemez bıraz su damlıyor.
Kimse de kavga ya gelmedi.
Teyze çok huysuzmuş.
Belli ki problem yaratacak biri, siz gördüğünüzde yine selam verin. Karşılık vermezse veya soğuk konuşursa birdaha ona gore davranirsiniz. Ama insallah sorun olmaz, çünkü alt veya üst komşu cidden önemli. Artık sıkmayın canınızı olan olmuş gayet düzgün cevap vermişsinizYani uyarması değil de o üslup zaten acayip sinirimi bozdu. Selam sabah vermeden.
evet biz yıkamıyoruz siliyoruz
Belli ki problem yaratacak biri, siz gördüğünüzde yine selam verin. Karşılık vermezse veya soğuk konuşursa birdaha ona gore davranirsiniz. Ama insallah sorun olmaz, çünkü alt veya üst komşu cidden önemli. Artık sıkmayın canınızı olan olmuş gayet düzgün cevap vermişsiniz
Site yöneticisine neden danışmıyorsun?
Ben normal bir apartmanda oturuyorum. Yıkıyorum yani.Henüz taşınmadığımız için tanımıyorum kendisini. Ayrıca danıştığım şey balkon yıkanması değil. 150 komşudan birileri mutlaka yıkıyordur. Balkon yani gideri olan bir yer. Acaba benim tavrım da bir yanlışlık mı var diye merak ettim. Diğer üyelerin düşünceleri nasıl olur bunu öğrenmek istedim:)
O da ayrı bir konu,, Kiracıysam da ev sahibiysem de parasını verip oturuyorum sana mı düştü demeliydim aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?