Balkon yıkama meselesi

Allah yardımcınız olsun sizinde :)) artık ses yapsak başımıza ne gelir bilemiyorum.:))

Bütün yaşlı teyzeler böyle heralde, benim hemen alt katımda da var birtane. Balkon yıkarken camına su sıçratiyormuşum, büyük beceri bunu nasil başarıyorsam Sizi daha kibar bir dille uyarabilirmiş ama belliki baya titiz biri. Orayı bir an once kapatmaya bakın,
burada balkon yikanmaz mi yahu saçmalamış.

Yani değil tabi ki, dediğim gibi benim samimiyetim olmasına rağmen söyleyemedim ama söylersem de bu üslupta olmaz. Zaten ne diyeceksiniz, dökülen suyu geri toplayacak haliniz yok

Farkında olmadan hata yapilabilir .Teyzenin tavrı çok yanlış.Yaşlılığına vermek gerek .İnşallah tasininca çok sorun olmaz aranızda

Bizim alttada var böylesi.Geçen akşam yolumu kesti “Bir şey mi çırptın olduğu gibi içeri doldu.” dedi.Bende kendisinin çırptığı halılardan gelmiş olabileceğini bir dahada asla yolumu kesmemesi gerektiğini söyledim çıktım.Kendisi her şeyi çırpar rahat rahat alt katında afgan kiracılar var sesleri bile çıkamıyor tabi.Takıntı yapmış yıllardır.

Yani uyarması değil de o üslup zaten acayip sinirimi bozdu. Selam sabah vermeden.

Benim evimin balkonu da sizin yazdığınız gibi, en üstte oturuyorum yıkayacağım zaman assa bakıyorum, çamaşır asılı ise yıkamıyorum.
Siliyorum ya da elektrik süpürgesi ile süpürüyorum. Küçük yedek bı başlık aldım balkon için kullanıyorum.
Yıkayacağım zamanda tabi ki su dökerken ister istemez bıraz su damlıyor.
Kimse de kavga ya gelmedi.
Teyze çok huysuzmuş.

Hem kendi yapıp hem de başkasınA hesap sormak da nasıl bir özgüvenmiş..

Zaten her dk balkon yıkayacak değilim ya bende, işte inşaat temizliği olunca bol suyla yıkamak istedim. 2 damlanın böyle mesele olacağını bilemedim:))

Yani uyarması değil de o üslup zaten acayip sinirimi bozdu. Selam sabah vermeden.
Belli ki problem yaratacak biri, siz gördüğünüzde yine selam verin. Karşılık vermezse veya soğuk konuşursa birdaha ona gore davranirsiniz. Ama insallah sorun olmaz, çünkü alt veya üst komşu cidden önemli. Artık sıkmayın canınızı olan olmuş gayet düzgün cevap vermişsiniz

evet biz yıkamıyoruz siliyoruz

İnşaat temizliğini, 2 senedir tozuyla çamuruyla duran balkonu da mı? Öyleyse bravo ben yıkayarak arındıramadım henüz. Belki ileride silerim bende sadece :) camla tamemen kapatınca:)

İnşallah problem yaşamayız bir daha ne diyim :)

Site yöneticisine neden danışmıyorsun?

Henüz taşınmadığımız için tanımıyorum kendisini. Ayrıca danıştığım şey balkon yıkanması değil. 150 komşudan birileri mutlaka yıkıyordur. Balkon yani gideri olan bir yer. Acaba benim tavrım da bir yanlışlık mı var diye merak ettim. Diğer üyelerin düşünceleri nasıl olur bunu öğrenmek istedim:)

Ben normal bir apartmanda oturuyorum. Yıkıyorum yani.
Aşağı su falan da akmıyor..
Ama sitedeki durumları bilemiyorum..

Tıpatıp aynısı benimde başıma geldi, bende balkonun kenarını silmiştim durulansın siye çok az su döktüm camda vardı yani orda ama silikonlu iyi değilmiş aradan sızdı aşağı aynı sizin gibi bir kaç damla. Alttaki yaşlı teyze ve kızı hemen kapıya dayandılar işte balkonu nasıl yıkarsın camların tümden battı falan diye dedim bilerek olmadı, diyorlar gelse bir bak camlara ne hale geldi. Gitmedim tabi, zaten altı üstü bir bardak su döktüm zaten çoğu kendi balkonuma damladı geri. Sonra gidip yöneticiye de şikayet etmişler, beni gördüğü yerde dedi ki burda balkon yıkamak yasak dikkat edin, dedim ben balkon Yıkamadım, dedi neyse yine de dikkat et. Çocuklardanda çok şikayet ettiler, çocuk gece uyandı uykusunda ağlıyor yanına gittim sakinleştirmeye çalıyorum, dakikasında alttan vurmaya başladılar. Ama sonra ne oldu kızı evlendi, torun oldu hemen bunlara gelince devamlı ağlama sesi bizim eve kadar geliyor, kapılarına dayanmak vardı ama ben yapmam. Allah kimseye böyle tahammülsüz komşular vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…