- 24 Mart 2008
- 203
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla oyle oluyor canim bende ekeli 1 hafta olmadi her sabah bakiyorum cimlenmislermi diye bugun sabah baktim cimlenmis bir kactane domates ve feslegenim sabirsizlikla bekliyorum buyumelerini
arkadaslar bu sene bende balkona saksilara bir cok sey ektik cocuklarimla beraber onlar daha cok hevesliler
cicekler maydonaz ;sogan ;kekik :iste boyle yesil bitkilerdende ektik
cocuklar hergun bakiyor cikmismi diye ama daha 2 gun oldu :)))
hayir canim domatesim evde cam onunde duruyor diger urunler disarida,havalarda yagmurlu iliman ama aksamlari cok soguk oluyor.sen hangi ulkedesin canim?
aynen canim burasida oyle valla yagmurlu azcik sicagi gunesi goren ingilizler soyunmaya basliyorkaydirigubbakcemile3
bizde ne zaman temmuzu goruruz ancak o zaman soyunuyoruzaklinialirimsmile
bortlenmi ben sevmiyorum ama yemesemde gorunusune bayiliyorum onun bende asma uzumu alicaktim ama bulamadim.arkadasimin bahcesinde var budarsa ondan alacam ama ne zaman budanirki?
saksida asma yetisirmi ya?sempatiksalakcinni
yok canim yapmadim henuz cok kucukler 3-4 yaprak olunca yapmayi dusunuyorum fakat cok SIk ekmisim ya 2-3tanesi yan yanyanalar nasil buyucek nasil ayircam bilemiyorum.
dedigini yapicam canim tesekkkur ederim insallah birgun bizimde bahceli bir evimiz olur insallah.
ne guzel senin evinin onun yesillik varmis yine benimkinde oda yok 5 dakikalik mesafede bir park var bende oraya gidiyorum yuruyus icin bende oyle diyorum once saglik sonra arkasi gelir insallah.cicekleri sabirsizlikla beklyorum.
minnak balkon bahcem
canim massallahhh bahcene domateslerine.
bende bu sene domates diktim ama cok sik ekmisim, ayirmam lazim ama soldurmadan ayirmam lazim nasil yapicam bana anlatabilir misin?
bide domateslerine özel birsey uyguladin mi sen gübre vb. gibi?